استانداردترین ساختار محتوا برای سئو | جزئیات محتوای متنی

اهمیت ساختار محتوا در سئو

فهرست مطلب (کلیک کنید )

 

با استفاده از بهترین شیوه‌هایی که صفحات وب شما را به طور یکسان در دسترس موتورهای جستجو و جستجوگران قرار می‌دهد، می‌توانید ارزش محتوای خود و شانس دیده شدن آن‌ها را افزایش دهید.

ساختار محتوا (Content Structure) چیست؟

ساختار محتوا (Content Structure) چیست؟

اگرچه ممکن است بازاریاب‌های مختلف تعریف و یا درک متفاوتی از محتوای ساختاریافته داشته باشند، اما تعریف اصلی ساختار محتوا این است:

ساختار محتوا استفاده معنی‌دار از عناوین و سرفصل‌های HTML است که محتوای شما را به بخش‌ها و زیربخش‌های ساختاریافته تقسیم می‌کند و امکان خواندن آسان‌تر، شانس رتبه‌بندی بالاتر و در کل خوانایی بهتر را فراهم می‌کند.

بهترین راه برای تجسم ساختار محتوایی که هم موردپسند خوانندگان باشد و هم موتورهای جستجو آن را بهتر درک کنند، چیزی شبیه به هرم وارونه‌ای است که روزنامه‌نگاران در سراسر جهان از آن استفاده می‌کنند. در این هرم وارونه، مهم‌ترین ایده‌ها و کلمات کلیدی در بالا یا همان ابتدای محتوا قرار می‌گیرند و در ادامه، جزئیات بیشتری که شاید اهمیت کمتری برای خواننده داشته باشند به محتوا اضافه می‌شود.

این بدان معنی است که تقریبا همیشه شما باید ایده‌های بزرگ و عبارات کلیدی مرتبط با آن‌ها را در بالای صفحه یا نزدیک به آن به کار ببرید. بنابراین، متداول‌ترین عبارات جستجوی مخاطبان یا مشتریان بالقوه شما باید در عناوین صفحه، تگ‌های H1 (عنوان اصلی) و عنوان‌های فرعی (و در صورت امکان URL) گنجانده شوند. سپس می‌توانید محتوای خود را به گونه‌ای ساختار دهید که با اضافه کردن ایده‌ها و اطلاعات بیشتر به آن محتوا، خواندن و درک آن را آسان کنید.

چرا ساختار محتوا در سئو اهمیت دارد؟

ساختار محتوا به هیچ وجه تاکتیک جدیدی نیست. در واقع، بیش از یک دهه است که در مورد ساختار معنایی HTML صحبت می‌شود. در آن زمان سرمایه گذاری در ساختار محتوا از منظر سئو چندان موردتوجه قرار نمی‌گرفت.

وقتی محتوای شما با بررسی و مطابق با کلیدواژه‌های اساسی تولید می‌شود و با استفاده از برخی تکنیک‌ها برای ایجاد پیوند در رتبه اول قرار می‌گیرد، توجیه خوبی است که چرا باید زمان و منابع بیشتری را برای توسعه ساختار محتوا سرمایه گذاری کنید.

توجه نکردن به ساختار محتوا به معنای از دست دادن ورودی‌ها از جستجوی ارگانیک است، به همین دلیل تولیدکنندگان محتوای سئو محور و بازاریاب‌های دیجیتال به نقش و اهمیت ساختار محتوا بیش از هر زمان دیگری پی بردند.

ترندها و گرایش‌های بازاریابی دیجیتال به سرعت تغییر می‌کنند و این تغییرات نشان دهنده تکامل نگرشی است که نسبت به اهمیت سئو محتوا و محتوای ساختاریافته به وجود آمده است. برای اینکه نقش و اهیمت ساختار محتوا در سئو را درک کنید، فقط به این 3 مورد فکر کنید:

1) الگوریتم فیچر اسنیپت

الگوریتم قطعه برجسته یا فیچر اسنیپت (Featured Snippet) تقریباً به طور کامل به ساختار محتوا متکی است (زمانی که صفحه شما در بین 5 رتبه برتر صفحه نتایج جستجو قرار می‌گیرد). گوکل بهترین پاسخ‌ها را هم در فیچر اسنیپت و هم در کادر «People Also Ask» ارائه می‌کند که اغلب کاربران می‌توانند در همان قسمت بالای SERP ببینند. الگوریتم گوگل قادر است این پاسخ‌ها را از متنی با ساختار مناسب استخراج کند، که اغلب منجر به رتبه‌بندی صفحات از #2 تا #5 (گاهی اوقات حتی از #5 تا #10) می‌شود. اگر محتوای شما در فیچر اسنیپت گوگل قرار بگیرد، بالاتر از #1 گوگل نمایش داده می‌شوید.

2) جستجوی صوتی

فیچر اسنیپت فقط گوشه‌ای از اهمیت ساختار محتوا در سئو را نشان می‌دهد. فناوری‌های مدرن روش‌های جستجو و مصرف اطلاعات توسط کاربران را نیز تغییر می‌دهند. جستجوی صوتی تا حد زیادی بر فیچر اسنیپت متکی است (معمولاً در پاسخ به درخواست جستجوی صوتی این فیچر اسنیپت است که برای کاربر خوانده می‌شود)، و این موضوع اهمیت محتوای ساختاریافته را بیشتر می‌کند.

با رشد سریع جستجوی صوتی، باز هم ساختار محتوا اهمیت بیشتری پیدا می‌کند. فراموش نکنید که اگر جستجوی صوتی فیچر یا به عبارتی برای گوگل برجسته نشده باشد، شانس قرار گرفتن آن در دسترس کاربر به صفر می‌رسد، زیرا کاربر جستجوی صوتی فقط یک نتیجه را می‌شنود.

3) تغییر رفتار جستجو

با افزایش جستجوی صوتی و جستجو با تلفن همراه، رفتار جستجو نیز در حال تغییر است. به لطف امکان جستجو در حین حرکت، مصرف کنندگان همین حالا و همین جا پاسخ می‌خواهند و اگر محتوای شما نتواند این نیاز فوری به اطلاعات را برآورده کند، مصرف کننده به سایت رقیب شما مراجعه می‌کند.

گوگل این رفتار جستجوی جدید را به‌عنوان «لحظه های خرد» (micro-moments)، یعنی «لحظه‌های تصمیم‌گیری مبتنی بر هدف» تعریف می‌کند و خاطرنشان می‌کند که «برندهای موفق فردا آن‌هایی خواهند بود که استراتژی درک و برآورده کردن نیازهای مصرف‌کنندگان را در این لحظه های خرد داشته باشند.». این موضوع به تغییر در استراتژی‌های محتوا و تجارت الکترونیک اشاره دارد، در حالی که خدمت رسانی به نیازهای فوری مخاطبان به اولویت اول کسب و کارها تبدیل می‌شود.

این مطلب پیشنهاد می شود :  راهنمای جامع برای کسب درآمد با گویندگی از راه دور

وقتی صحبت از محتوا می‌شود، تولید یک محتوای ساختار یافته و واضح یعنی اینکه هم گوگل و هم کاربران گوگل راحت‌تر بتوانند پاسخ به سوال یا نیاز خود را به صورت لحظه‌ای پیدا کنند.

چگونه یک محتوای ساختاریافته تولید کنیم؟

چگونه یک محتوای ساختاریافته تولید کنیم؟

برای تولید محتوای ساختاریافته طبق دستورالعمل زیر عمل کنید:

هر موضوع را به موضوعات فرعی تقسیم کنید

درک ساختار موضوع حتی قبل از شروع نوشتن، روند تولید محتوای ساختاریافته را بسیار آسان‌تر و سازنده‌تر می‌کند. شما درباره هر موضوعی می‌توانید به ایده‌ها و موضوعات مرتبط دیگر اشاره کنید. اما این ارتباط موضوعی باید منسجم و منطقی باشد و به خواننده اطلاعات مفید بدهد، نه اینکه او را سردرگم کند یا وقت او را تلف نماید. برای تقسیم بندی موضوعات حتی می‌توان از ابزارها و افزونه‌های سئو کمک گرفت.

افزونه‌هایی مثل TextOptimizer ابزارهای عالی برای درک سریع ساختار موضوعی است که گوگل آن را می‌بیند. این ابزار درخواست شما را می‌گیرد، جستجوی گوگل (یا بینگ) را برای آن اجرا می‌کند و از تحلیل معنایی برای استخراج و تجزیه و تحلیل اسنیپت‌های جستجو استفاده می‌کند. به این ترتیب، این ابزار زمینه جستجوی ارگانیک و نحوه طبقه بندی آن را تجزیه و تحلیل می‌کند.

TextOptimizer هر درخواست جستجو را به دسته‌های کوچک‌تر تقسیم می‌کند و مفاهیم و اصطلاحات مرتبط را برای آن دسته‌ها نشان می‌دهد و به شما کمک می‌کند تا ایده‌های بهتری در مورد آنچه باید در محتوای خود بگنجانید، داشته باشید.

از تگ های هدینگ استفاده کنید

مهم‌ترین مرحله در ساختار محتوا استفاه از تگ های هدینگ یا همان عناوین HTML است. هنگامی که ایده کلی از ساختار محتوای خود را به دست آوردید، موضوعات فرعی مقاله خود را با استفاده از زیرعنوان‌های H2 و H3 تقسیم بندی کنید (تگ H1 فقط یکبار و به عنوان اصلی صفحه شما اختصاص می‌یابد).

عنوان صفحه خود را (تگ H1) با مهم‌ترین عبارت جستجوی خود بهینه کنید. گوگل به عناوین صفحه شما توجه زیادی می‌کند (درست مانند عنوان یک سند). اطمینان حاصل کنید که عناوین شما توصیفی هستند و عبارت‌های جستجوی مهمی را که به صورت موضوعی روی آن تمرکز دارید شامل می‌شوند. عنوان H1 محتوای ساختاریافته شما باید جستجوگر پسند باشد طوری که کاربر برای کلیک کردن روی آن مقاومت نکند.

دقت داشته باشید که برای نوشتن و استفاده از سرفصل های H2/H3 به این نکات دقت کنید:

  • سرفصل‌های فرعی سلسله مراتب محتوای شما را منعکس می‌کنند: از آن‌ها برای نشان دادن موضوعات فرعی مرتبط با موضوع اصلی و موضوعات فرعی‌تر زیرعنوان‌ها استفاده کنید. شما نباید محتوای خود را با یک تگ H3 شروع کنید! اولین عنوان در محتوای شما باید H1 و به دنبال آن زیرعنوان H2 باشد که ممکن است شامل چندین عنوان فرعی H3 نیز بشود.
  • سرفصل‌های فرعی باید توصیفی باشند: اگر یک زیرعنوان فرعی را از متن محتوای خود خارج کنید، باید کاملاً منطقی و معناردار به نظر برسند. به یاد داشته باشید که اکثر خوانندگان شما مطالب شما را مرور می‌کنند و از یک زیر عنوان به عنوان فرعی می‌پرند، بنابراین باید بفهمند که موضوع مقاله چیست و از چه چیزی صحبت می‌کند.
  • بهترین عنوان فرعی یک سؤال است: سؤالات تعامل ایجاد می‌کنند، خواننده را درگیر می‌کنند و برجسته (Featured) می‌شوند. علاوه بر این، اکثر کوئری‌های جستجوی صوتی نیز سؤال هستند. بنابراین هر زمان که می‌توانید، عنوان فرعی خود را به عنوان یک جمله پرسشی کوتاه بنویسید.
  • کلمات کلیدی اصلی خود را در آن‌ها بگنجانید: این کار محتوای شما را برای موتورهای جستجو بهتر بهینه می‌کند و توجه خواننده را نیز به طور موثرتری جلب می‌نماید.

یکی از ابزارهای عالی برای بهینه سازی عناوین HTML ابزاری به نام Serpstat Text Analysis است که بر اساس تحقیقات معنایی رقبا عمل می‌کند. Serpstat لیست‌های کلمات کلیدی شما را بر اساس ارتباط آن‌ها گروه‌بندی می‌کند، سپس بهترین راه را برای بهینه سازی محتوای شما برای هر گروه پیشنهاد می‌کند.

همچنین می‌توانید برای مشاهده سریع سرفصل‌های فرعی خود (یا رقیبتان) از ابزار مفید seoreviewtools استفاده کنید که تیترهای HTML را از هر صفحه وب استخراج می‌کند. این ابزار به شما کمک می‌کند عنوان‌های فرعی را از هر صفحه استخراج کنید و آن‌ها را بخوانید تا مطمئن شوید که حتی بدون متن کامل، به خوبی ایده موضوع شما را به خواننده انتقال می‌دهند و طرح کلی خوبی از محتوای On-page شما ارائه می‌دهد.

متا تگ توضیحات را طوری بنویسید که کاربر را دعوت به کلیک کند

اگر به صفحه نتایج جستجو دقت کنید، زیر تگ عنوان بخشی وجود دارد که در حدود یک و نیم خط توضیحاتی مختصر درباره صفحه محتوا ارائه می‌دهد. این همان متا تگ توضیحات یا متا دیسکریپشن است که هیچ تاثیری بر رتبه بندی صفحات سایت ندارد. اما چرا مهم است؟

این مطلب پیشنهاد می شود :  راهنمای گام به گام ساخت پادکست با هوش مصنوعی

موتورهای جستجو به توضیحات متا شما توجه نمی‌کنند، اما آن‌ها را در نتایج جستجو نمایش می‌دهند (توجه داشته باشید که ممکن است گوگل متن دیگری را از محتوای صفحه شما در متا دیسکریپشن درج کند). با این حال، توضیحات متا به شما فرصتی می‌دهد تا خوانندگان را ترغیب کنید که روی لینک صفحه شما کلیک کنند. بنابراین بهتر است این قسمت را با یک متن مختصر ولی جذاب که کلمات و عبارات کلیدی محتوای شما را نیز در بردارد پر کنید.

مفاهیم را تعریف کنید

مردم از مدت ها قبل شروع به استفاده از گوگل به عنوان فرهنگ لغت، اصطلاحنامه و دایره المعارف کرده‌اند. اگرچه برای آن دسته از پرس و جوها - که در آن کاربر به سادگی می‌خواهد تعریف یا توضیح سریع یک مفهوم را بداند - نیاز به کلیک حذف شده است (چرا که Google پاسخ را درست در همان ابتدای SERP های خود نشان می‌دهد)، احتمالاً تنها شانس شما برای دیده شدن و آشنایی با برند شما این است که محتوای برجسته (فیچر) تولید کنید.

هر زمان که در محتوای خود به اصطلاحات تخصصی اشاره می‌کنید، همیشه تعریف آن را ارائه دهید. اگر پیدا کردن آن آسان باشد، گوگل آن را برای کاربران جستجوی صوتی می‌خواند یا آن را برای کاربران تلفن همراه به صورت فیچر اسنیپت نمایش می‌دهد.

همچنین به کلمات و عباراتی که قبل و بعد از کلمه کلیدی شما می‌آیند توجه ویژه‌ای داشته باشید. کلمات و اصطلاحات مترادف را نیز مورد استفاده قرار دهید و در صورت امکان، آن‌ها را نیز تعریف و توضیح دهید. این کار شانس شما را برای برجسته شدن محتوای شما در گوگل افزایش می‌دهد.

داشتن یک لغت نامه کوچک داخل سایت خود ایده بسیار خوبی است.

هر پرس و جو را برای شناسایی اهداف آن جستجو مورد ارزیابی قرار دهید

وقتی مشتری در حال تایپ کردن یا گفتن درخواست خود است، انتظار دارد چه چیزی را ببیند؟

این سوالی است که باید هنگام تولید هر گونه محتوای ساختاریافته‌ای از خود بپرسید. سعی کنید نه به عنوان یک بازاریاب یا تولیدکننده محتوا، بلکه به عنوان مشتری خود فکر کنید. این دقیقا به چه معناست؟ فقط کافی است به یک کوئری نگاه کنید و از خود بپرسید: بهترین پاسخ به این سوال چیست؟ مثلا:

  • هنگام جستجوی «بهترین مکان‌ها برای بازدید در نیویورک»، کاربر احتمالاً انتظار فهرستی از مکان‌های گردشگری را دارد، بنابراین این چیزی است که باید به آن پاسخ دهید و محتوای خود را مرتبط با آن مکان‌ها تولید کنید (حتی اگر واقعاً فقط برای یکی از آن مکان‌ها بازاریابی می‌کنید).
  • هنگام جستجوی "مقایسه الکسا با سیری"، بهترین کار ارائه یک جدول یا نمودار مقایسه‌ای است که نقاط قوت و ضعف هرکدام را به تفکیک به کاربر نشان دهد.
  • هنگام جستجوی عبارت «هزینه یک آیفون چقدر است»، کاربر می‌خواهد قیمت محصول را ببیند، همین! شاید روش‌های مختلفی برای پس‌انداز پول و نحوه خرید این گوشی را برای کاربر توضیح دهید، اما قبل از هر چیز باید قیمت واقعی را برای آن‌ها روشن کنید.

هر ساختار محتوایی را که انتخاب می‌کنید، همیشه مطمئن شوید که پاسخ شما مستقیما از سرفصل‌های مرتبط پیروی می‌کند. برای خودتان یک قانون بگذارید: اینکه مستقیماً سر اصل مطلب بروید.

خلاصه بنویسید

گوگل محتوای طولانی را دوست دارد، اما همچنین دوست دارد پاسخ‌های واضح و مختصر ارائه دهد. برای اینکه هر دو مورد را پوشش دهید، سعی کنید هر زمان که در حال نوشتن نتیجه‌گیری هستید، هدف یا نکات کلیدی محتوای خود را در چند جمله مختصر و مفید خلاصه کنید.

این کار به گوگل کمک می‌کند تا پاسخ‌های بیشتری را از محتوای شما استخراج کند، اما برای خوانندگان شما نیز مفید خواهد بود (بسیاری از کاربران اول از همه بخش ابتدایی و مقدمه را سریع بررسی می‌کنند و بعد به سراغ خلاصه محتوا یا قسمت نتیجه‌گیری می‌روند).

ضمنا توصیه می‌شود که:

  • هر پاراگراف بیش از 500 کاراکتر نباشد.
  • یک جمله نیز نباید بیشتر از 250 کاراکتر شود.
  • بهتر است متن شما به راحتی برای هر کسی قابل خواندن باشد و از تکرار بی دلیل عبارات و جملات خودداری کنید.
  • از حروف برجسته (بولد) و مورب (ایتالیک) فقط برای برجسته کردن اطلاعات مهم برای کاربر استفاده کنید( برخی بولد کردن کلمات کلیدی را صحیح نمی‌دانند).
  • علائم نگارشی را به درستی استفاده کنید.
  • به یاد داشته باشید که برای انسان‌ها می‌نویسید نه برای بات‌های گوگل (روانی متن را فدای سئو نکنید).
  • از یک کلمه کلیدی بیشتر از 3% استفاده نکنید.
این مطلب پیشنهاد می شود :  رمز و راز کسب درآمد از گویندگی در سال 1402

 

یک تصویر کار 1000 کلمه را انجام می‌دهد

گوگل می‌تواند عکس‌ها و تصاویر را ایندکس کند. از طرف دیگر، یک عکس به عنوان یک المان بصری می‌تواند مخاطبان بیشتری جذب کند. عکس یا تصویری را انتخاب کنید که با پیام شما مرتبط باشد. در صورت لزوم نام تجاری خود را (مثلا به صورا واترمارک) به تصویر اضافه کنید و مطمئن شوید که از متن جایگزین مناسب (alt) برای جستجو استفاده می‌کنید. ضمنا حجم تصاویر را کم کنید (کمتر از 100 کیلوبایت) تا تاثیر منفی روی سرعت باز شدن صفحه نداشته باشند.

با فهرست ها و جداول به محتوای خود سر و شکل دهید

استفاده از نقاط گلوله یا بولت پوینت‌ها (Bullet Points) به شما کمک می‌کند تا نکات اصلی را برجسته یا خلاصه کنید، جریان متن را در قسمت‌های مختلف صفحه مرتب کنید، و به گوگل و سایر موتورهای جستجو سیگنال دهید که چیز مهمی برای اشاره دارید. از آنها به اندازه کافی، نه به عنوان قالب بندی پاراگراف پیش فرض، برای برجسته کردن نکات خاص استفاده کنید. همچنین استفاده از جداول نیز خوانایی محتوا را ساده‌تر و شکل و شمایل صفحه را شکیل‌تر می‌کند.

چگونه بفهمیم که ساختار محتوای ما درست است؟

چگونه بفهمیم که ساختار محتوای ما درست است؟

هیچ تعریف واحدی از میزان اثربخشی ساختار محتوا، و همچنین رویکرد واحدی برای نظارت بر آن وجود ندارد. بر اساس تمام نتایج ممکن، می‌توانید موارد زیر را انجام دهید:

  • موقعیت‌های برجسته شدن (Featured) محتوای خود را بررسی کنید (با استفاده از مانیتور رتبه بندی SEMrush این کار بسیار آسان است).
  • هر بار که محتواهای قدیمی خود را به روزرسانی کرده و بهبود می‌بخشید، تغییرات ساختار HTML خود را ثبت کنید تا بتوانید در طول زمان تأثیر آن را کنترل کنید.

استفاده از Schema.org برای ساختاربندی محتوا

Schema.org یک واژگان معنایی از برچسب‌ها است که به صاحبان وب‌سایت امکان می‌دهد داده‌های ساختاریافته را در صفحات وب خود جاسازی کنند تا موتورهای جستجو بتوانند به وضوح محتوا را در پاسخ به سؤال جستجو درک، تفسیر و نمایش دهند. Schema.org پروژه مشترکی است که توسط چهار موتور جستجوی اصلی (گوگل، یاهو، بینگ و یاندکس) در سال 2011 راه اندازی شد.

وقتی صحبت از بهینه سازی موتور جستجوی گوگل می‌شود، دو گروه مهم از طرحواره یا اسکیما وجود دارد:

  • آن‌هایی که گوگل رسما از آن‌ها پشتیبانی می‌کند و برای ایجاد ریچ اسنیپت (Rich Snippets یا Rich Results نتایج جستجوی عادی گوگل هستند که داده های اضافی را نمایش می‌دهند. این داده‌های اضافی معمولاً از داده‌های ساختاریافته موجود در HTML صفحه استخراج می‌شوند) یا تشکیل سایر عناصر جستجو (مانند فهرست کاروسل) استفاده می‌شوند.
  • همه انواع دیگری که گوگل هنوز از آن‌ها پشتیبانی نمی‌کند (اما برخی نشانه‌ها حاکی از آن است که برخی از آن‌ها ممکن است در آینده پشتیبانی شوند).

در مقالات بعدی بیشتر در مورد انواع اسکیما و نحوه استفاده از آن‌ها صحبت خواهیم کرد.

جمع بندی

ساختار محتوا به شدت بر روی دیده شدن سایت شما در موتورهای جستجو و تعامل بیشتر با کاربران و جستجوگران تأثیر دارد. به همین دلیل، در آموزش تولید محتوا، به ساختار محتوا اهمیت خاصی داده می‌شود. در این مطلب آموختیم:

  • سرفصل ها یا عناوین HTML به دلایل زیادی مهم هستند. جدا از اینکه به طور کلی به موتورهای جستجو و خوانندگان کمک می‌کنند تا موضوعات تحت پوشش یک صفحه را سریع‌تر درک کنند، همچنین شانس شما برای برجسته شدن (Featured Snippet) در گوگل و در نتیجه پیشنهاد شدن برای کاربرانی که جستجوی صوتی انجام می‌دهند افزایش می‌یابد.
  • عنوان اصلی یا تک H1 شامل مهم‌ترین عبارات کلیدی متن شما می‌شود. زیرعنوان های HTML، یعنی تگ‌های H2 و H3 باید حتی در خارج از متن اصلی نیز منطقی و معنادار باشند، به خوبی جریان داشته باشند و یک طرح کلی خوب از محتوای درون صفحه شما ارائه دهند.
  • بهترین سرفصل های فرعی آن‌هایی هستند که پرسشی را مطرح می‌کنند.
  • از قدرت المان‌هایی مثل تصاویر، فهرست‌ها، جداول و غیره برای ساختاربندی بهتر محتوای خود استفاده کنید.
  • توضیحات متا تاثیر مستقیم روی رتبه بندی صفحه شما در گوگل ندارد. اما با کمک آن می‌توانید کاربران را متقاعد کنید که روی لینک صفحه شما کلیک کنند. به این ترتیب، نرخ کلیک را افزایش می‌دهید.

ساختار محتوا مهم‌ترین بخش از سئوی داخلی محسوب می‌شود. در مقالات بعدی بیشتر درباره سایر عناصر مهم سئوی On-page، مثل لینک گذاری، CTA ها و غیره صحبت خواهیم کرد.

در آخر یادآور می‌شویم که در صورت نیاز به تولید محتوای باکیفیت و ساختاریافته و دیده شدن بیشتر در موتورهای جستجو می‌توانید از کارشناسان آژانس دیجیتال مارکتینگ منتا مشاوره بگیرید. همراه شما هستیم.

منبع: https://www.singlegrain.com/

اشتراک گذاری :

پیشنهاد می کنیم این مقالات را هم بخوانید

2 دیدگاه

به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.

دیدگاهتان را بنویسید

مشاوره تلفنی رایگان

درخواست مشاوره رایگان

مشاوره

در صورت نیاز به مشاوره می توانید فرم را تکمیل نمایید و یا با ما در ارتباط باشید.