در این مقاله قصد داریم علاوه بر بهترین تکنیکهای تولید محتوا در یوتیوب به قوانین یوتیوب برای تولید محتوا و نکات خاصی که در این زمینه وجود دارد، بپردازیم. تا انتهای این مقاله از مجله آژانس دیجیتال مارکتینگ منتا با ما همراه باشید.
چرا ویدئو مارکتینگ مهم است؟
در مقالهای بطور مفصل به دلایل اهمیت ویدئو مارکتینگ پرداختهایم و اشاره کردیم که چرا بخش مهمی از استراتژی بازاریابی شبکه های اجتماعی به شمار میرود، در اهمیت این موضوع همین یک آمار از گوگل شاید کافی باشد که از سال 2015، مخاطبین 18 تا ۴۹ساله، 74 درصد زمان بیشتری را در YouTube صرف میکنند. جای تعجب نیست که افرادی که در زمینه بازاریابی دیجیتال کار میکنند از این آمار استفاده میکنند. استفاده از ویدئو در فروش و مکالمات مشتریان از سال 2019 تا 93 درصد افزایشیافته است. 91 درصد از سازمانها بودجه تولید محتوای ویدئویی را افزایش دادهاند.
در ایران نیز باوجوداینکه یوتیوب از دسترس خارج است اما همچنان بسیاری در آن فعالیت کرده و بعد از تولید محتوای ویدیویی مورد نظر که میتواند ساخت تیزر تبلیغاتی باشد، آن را در پلتفرم یوتیوب منتشر میکنند. مخاطبین زیادی در زمینه آموزشی ویدئوهای یوتیوب را دنبال میکنند؛ بنابراین اگر به دنبال شروع کار با محتوای ویدئویی هستید، باید استراتژی خوبی برای تولید محتوا در یوتیوب داشته باشید. در ادامه به مواردی میپردازیم که برای تولید محتوا در یوتیوب به آن نیاز دارید.
6 مرحله برای راهاندازی کانال یوتیوب
قبل از تولید محتوا برای یوتیوب، به یک کانال نیاز دارید و راهاندازی آن اصلاً سخت نیست. در ادامه راهاندازی یک کانال یوتیوب بدون ایراد را توضیح دادهایم:
مرحله 1: یک حساب گوگل ایجاد کنید
در دنیا دیجیتال امروز، همه ما یک حساب Google داریم. حساب بیزینس گوگل با حساب عادی متفاوت است. این حساب نشاندهنده یک کسبوکار است و حتی اعضای تیم نیز میتوانند به آن دسترسی داشته باشند. مهمتر از آن، وقتی کانال YouTube خود را راهاندازی میکنید و محتوا را آپلود میکنید، نام کسبوکار شما نمایش داده میشود.
مرحله 2: یک حساب YouTube ایجاد کنید.
اکنون که یک حساب گوگل دارید، تنها چیزی که نیاز دارید این است که با ایمیل ساخته شده وارد YouTube شوید و create channel را بزنید. حساب بیزینس شما امکان دسترسی به YouTube Analytics را برای شما فراهم میکند که میتوانید به میزان بازدید خود دسترسی داشته باشید. همچنین در مورد رفتار مخاطبان خود برای انواع مختلف ویدئوهایی که آپلود میکنید، اطلاعاتی کسب کنید. این اطلاعات به شما کمک میکند تا تشخیص دهید کدام ویدیو بهترین عملکرد را برای شما داشته است.
مرحله 3: هویت برند خود را به کانال اضافه کنید.
این مرحله مهمترین مرحله برای ایجاد کانالی است که از بقیه متمایز باشد. سؤالی که وجود دارد چگونه خود را از سایر برندها در پلتفرمهای مختلف رسانههای اجتماعی متمایز میکنید؟ پاسخ ساده است: از طریق برندسازی! و این دقیقاً همان چیزی است که برای کانال YouTube خود نیز نیاز دارید. شما باید کانال یوتیوب خود را طبق دستورالعملهای برند خود بهینه کنید تا در موضوع محتوایی که بعداً آپلود میکنید منعکس شود. در واقع این مرحله شروع مهمی برای تولید محتوا در یوتیوب محسوب میشود.
مرحله 4: برای تولید محتوا در یوتیوب استراتژی بازاریابی ایجاد کنید
با ایجاد یک استراتژی برای کانال خود شروع کنید و سپس آن را طبق الگوریتم یا توصیه متخصصین این حوزه بهینه کنید. بهاینترتیب، میتوانید محتوای محبوب را مطابق با برند خود هدف قرار دهید. روی محتوای گرافیکی خاص تمرکز کنید که شما را از بقیه متمایز میکند و فراموش نکنید که ویدئو خود را در بقیه کانالهای اجتماعی مانند اینستاگرام خود نیز به اشتراک بگذارید. در بیشتر موارد مخاطبان شما میتوانند ایدههای ویدئویی را نیز به شما ارائه دهند.
مرحله 5: اولین ویدئوی YouTube خود را آپلود کنید
هنگامی که محتوای اولیه و برنامه بازاریابی خود را تهیه کردید، با آپلود اولین ویدئوی YouTube خود شروع کنید. اگر فکر میکنید که انیمیشنها برای موضوع شما بهتر کار میکنند، از آن استفاده کنید.
مرحله 6: یک ساختار کانال YouTube ایجاد کنید
پس از مدتی، بعد از اینکه تعدادی ویدئو منتشر کردید، وقت آن است که کانال خود را سازماندهی کنید. شما به ساختاری برای کانال ویدئوی خود نیاز دارید؛ بنابراین در حین تولید محتوا در یوتیوب، بهخاطر داشته باشید که چگونه میخواهید مخاطبانتان محتواهای شما را در کانالتان بیابند تا بتوانید لیستهای پخش خوبی را ایجاد کنید.
5 نکته برای تولید محتوا در یوتیوب
همه کارهایی که در مراحل قبلی انجام شد بهمنظور تولید محتوا در یوتیوب است. محتوا در یوتیوب بهصورت ویدئو است و باید بر اساس فاکتورهای ویدئو مارکتینگ پیش رفت. در ادامه 6 نکتهای که باید برای بهدستآوردن بینندگان مستقیم و ترافیک ارگانیک دنبال کنید، را مورد بررسی قرار دادهایم:
نکته 1: بررسی رقبا و کلمات کلیدی مهم است.
در مرحله اول باید کلمات کلیدی که توسط مخاطبین کسبوکار شما جستجو میشوند را پیدا کنید. کلمات کلیدی که توسط مخاطبین جستجو نمیشوند نمیتوانند ورودی و بازدیدی برای شما داشته باشند. عبارات محبوبتر تعداد مشترکین بیشتری را برای دیدن کانال شما ترغیب میکنند.
بنابراین بهترین راه برای اطمینان از اینکه از کلمات کلیدی مناسب استفاده میکنید، دیدن آنچه کاربران به دنبال آن هستند، است. میتوانید از ترندهای Google استفاده کنید یا از ابزار Buzzsumoh برای شناسایی کلمات کلیدی رقبای خود استفاده کنید.
پیشنهاد میشود برای تحقیقات کلمات کلیدی از خود یوتیوب استفاده کنید. ویدیوهایی که رقبای شما دارند را بررسی کنید. ساعتهای ویدئوی آنها یا کمپینهای تبلیغاتی را که برای پلتفرم ویدئوی خود استفاده میکنند، بررسی کنید. این کار به شما کمک میکند تشخیص دهید که چه کاری را بهدرستی انجام میدهند. مهمتر از آن، کاری که رقبایتان انجام نمیدهند و شما باید انجام دهید تا از آنها متمایز شوید نیز مشخص میشود. شناسایی نقاط قوت، ضعف، فرصتها و تهدیدات شما را در موقعیت بهتری قرار میدهد.
نکته 2: از کانالهای موردعلاقه خود الهام بگیرید
زمانی که در حال انجام تحقیقات رقابتی هستید، اگر محتوایی را دوست دارید، حق دارید از آن الهام بگیرید. اما نباید از ویدئوهای بقیه کپی کنید. در کنار الهام گرفتن از خلاقیت خود استفاده کنید و محتوایی تولید کنید که نشاندهنده برند شما نیز باشد. درهرصورت، تا زمانی که سطح تعامل کاربران با آپلود ویدئوی شما افزایش دهد، الهام گرفتن به هر طریقی خوب است. به یاد داشته باشید، هدف اصلی این است که کانال خود را توسعه دهید؛ بنابراین این احتمال وجود دارد که آنچه ممکن است برای کانالهای موردعلاقه شما تأثیر داشته باشد، ممکن است برای کانال شما مؤثر نباشد.
به فهرست ویدئوهای پرطرفدار YouTube دقت کنید. حتی اگر این ویدئوها ویروسی هیچ ربطی به کسبوکار شما نداشته باشند، چیزهای زیادی وجود دارد که میتوانید از آنها یاد بگیرید. بهعنوانمثال، نحوه قراردادن عنوان ویدئوی خود، نوع فایل ویدئویی برای آپلود یا نحوه استفاده از اینفلوئنسر مارکتینگ در ویدیوهای خود.
نکته 3: محتوای ویدئوی خود را برای جذب مشترکین بیشتر بهینه کنید
یکی از حیاتیترین مراحلی است که اکثر کانالها آن را از دست میدهند. اگر میخواهید مشترکین بیشتری داشته باشید، باید کانال خود را بر اساس آن بهینه کنید. کارهایی که برای بهینهکردن ویدئو و کانال یوتیوب خود باید انجام دهید.
توضیحات کانال: برای اینکه مردم بدانند چه محتواهایی را در کانال خود منتشر میکنید، درباره آن در توضیحات کانال خود صحبت کنید. این توضیحات درباره کانال باید شامل کلمات کلیدی و اصطلاحاتی که میخواهید از آنها رتبه بگیرید باشد.
نماد کانال: عکس پروفایل شما باید با وضوح بالا باشد. در حالت ایدهآل، این باید لوگوی شرکت شما باشد تا حضور و اعتبار برند را تثبیت کند.
بنر کانال: در مرحله بعد، باید یک بنر به کانال خود اضافه کنید. اکثر مردم با آخرین تغییرات کانال، بنرهای خود را مرتباً تغییر می دهند.
اضافهکردن زیرنویس و ترجمه: اگر میخواهید به مخاطبان بیشتری دسترسی پیدا کنید، با اضافهکردن زیرنویس شروع کنید. البته این مورد برای کانالهایی مناسب است که محتواهای آنها به زبان دیگر مفید است. هنگام تصمیم گیری برای تولید محتوا در یوتیوب به این موضوع توجه لازم را داشته باشید.
نکته 4: با اینفلوئنسرهای مرتبط با حوزه کاری خودتان همکاری کنید
آیا میدانید 60 درصد از مشترکین یوتیوب از توصیههای سازنده محتوای موردعلاقه خود حمایت میکنند؟ این موضوع برای کانال شما چه معنایی دارد؟ همکاریهای مداوم با اینفلوئنسرهای مرتبط با حوزه کاری شما میتواند برای کانال شما مفید باشد. هنگام تولید محتوا در یوتیوب به همکاری با این افراد توجه کنید. اغلب این افراد هزینهای دریافت میکنند و شما را در محتوای خود تبلیغ میکنند.
نکته 5: روی بهینهسازی زمان تماشا تمرکز کنید
هدف شماره یک یوتیوب این است که افراد بیشتری را برای تماشای ویدئوها ترغیب کند و به همین دلیل است که زمان تماشا اهمیت زیادی دارد. زمان تماشا به عبارت ساده، کل زمان صرف شده برای تماشای یک ویدئوی YouTube از زمان پخش آن است. هدف کانال شما از تولید محتوای یوتیوب باید اطمینان از داشتن حداکثر زمان تماشا باشد. در ادامه نحوه انجام این کار آورده شده است:
- انتشار ویدیوهای طولانی
- حذف محتوای اضافی از مقدمه
- ترکیب گرافیک و انیمیشن
توصیه ما برای تولید محتوا در یوتیوب
اگر بدنبال کسب درآمد از دیجیتال مارکتینگ هستید، تولید محتوا در یوتیوب، یکی از راههای آن است که در این مقاله بصورت مفصل به آن پرداختیم. هر حوزه کاری را که برای تولید محتوا در یوتیوب انتخاب می کنید، بدون رعایت نکات بالا، تلاش های شما بی اثر خواهد بود، بنابراین حتما استراتژی مناسبی برای این کار انتخاب کنید و در کنار آن محتوایی ایجاد کنید که نیاز مخاطب را برطرف کند. جذاب بودن محتوا و عدم کپی برداری از کانال های یوتیوب مشابه باعث می شود که افراد بیشتری کانال شما را دنبال کنند. اگر توانایی لازم برای تولید محتوا در یوتیوب را ندارید، حتما این کار را به افراد ماهر بسپارید.
برگرفته از : govisually.com
3 دیدگاه
به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.
با سلام… برای ایده تولید محتوا یوتیوب هم اگر میشه راهنمایی کنین
سلام… بزودی مقاله کاملی برای ایده تولید محتوا یوتیوب منتشر خواهیم کرد.
ممنون از مطلبتون مشتاق شدم ورود کنم به یوتیوب