الگوریتم گوگل دنس چیست و چه تاثیری بر سئو سایت دارد؟

گوگل دنس

فهرست مطلب (کلیک کنید )

وب‌سایت‌ها، مقالات و صفحات وب جدید هر روز ایجاد می‌شوند. برای همگام شدن با این هجوم تقریباً مداوم محتوای وب، گوگل نیز دائماً در حال به‌روزرسانی و افزودن صفحات جدید به نتایج جستجوی خود است. این به‌روزرسانی‌ها منجر به گوگل دنس Google Dance می‌شود: اصطلاحی که معمولاً در بین توسعه‌دهندگان وب و بازاریابان دیجیتال شناخته می‌شود.

گوگل دنس اغلب مربوط به وب‌سایت‌های جدید یا آنهایی است که در ابتدای فرایند SEO هستند. این تغییرات ناگهانی با هدف تعیین نحوه واکنش کاربران به یک سایت مشخص انجام می‌شود. اگر CTR بالا، نرخ پرش پایین و میانگین زمان صرف شده در یک وب‌سایت بالا باشد، رتبه خوب باید ثابت بماند.

این اتفاق به معنای این است که صفحه تازه منتشر شده که در موتورهای جستجو با رتبه بسیار پایین شروع می‌شود (مانند لینک 100) یک‌شبه به یک موقعیت بالاتر ارتقا پیدا می‌کند تا گوگل بتواند واکنش کاربرانش را ببیند. اگر الگوریتم گوگل ببیند که افراد روی صفحه شما کلیک می‌کنند، وقت خود را صرف آن می‌کنند و از محتوایی که می‌بینند لذت می‌برند، امتیاز مثبتی برای شما محسوب می‌شود و گوگل تصمیم نهایی خود برای رتبه‌بندی جدید را اعمال می‌کند.

راه دیگری برای بیان این موضوع این است که گوگل رتبه صفحه شما را تغییر می‌دهد (بدون اینکه هیچ فاکتور رتبه‌بندی دیگری تحت‌تأثیر قرار گیرد) فقط برای اینکه ببیند کاربران چه واکنشی نشان می‌دهند. در این روش گوگل سعی می‌کند سایت‌های خاص را به‌درستی ارزیابی و رتبه‌بندی کند.  در ادامه این مقاله از آژانس دیجیتال مارکتینگ منتا به بررسی کامل این الگوریتم دنس گوگل می پردازیم.

چرا گوگل دنس اتفاق می‌افتد؟

گوگل معمولاً نتایج خود را از بیش از ده‌هزار سرور استخراج می‌کند و نمی‌توان آنها را به یکباره به‌روز کرد. در غیر این صورت گوگل باید به‌روزرسانی را متوقف کند. اما هر سرور با ایندکس جدید به‌روزرسانی می‌شود. مهم‌ترین چیزی که باید در نظر داشته باشید این است که گوگل در نهایت شما را به مکان مناسب می‌رساند.

یک باور رایج این ایده است که گوگل بررسی می‌کند که هر نوع اطلاعات از کدام سرور است و سپس اطلاعات مشابه را در همان سرور ذخیره می‌کند. ایندکس گوگل به این شکل کار نمی‌کند، دیتابیس گوگل یک حجم بزرگ از اطلاعات است که گوگل خیلی سریع در بین آن‌ جستجو می‌کند.

وقتی یک به‌روزرسانی در حال انجام است، معمولاً سایت شما برای مدت طولانی آسیب نمی‌بیند. البته اگر به‌شدت به نتایج گوگل وابسته باشید، برای مدت کوتاهی شاهد کاهش جزئی رتبه یا ترافیک خواهید بود. این افت اغلب با افزایش جزئی همراه است، به‌خصوص اگر بازدید وب‌سایت شما از آخرین به‌روزرسانی افزایش‌یافته باشد.

این مطلب پیشنهاد می شود :  کنیبالیزیشن کلمات کلیدی چیست؟ چگونه آن را رفع کنیم؟

گوگل دنس

ارتباط گوگل دنس با سرورهای گوگل

ده‌هزار سرور مورداستفاده گوگل در هفت مرکز داده در سراسر جهان پخش شده‌اند.

گوگل همه تخم‌مرغ‌ها را در یک سبد نگه نمی‌دارد. اگر بخشی از گوگل کار نمی‌کند، مردم همچنان می‌توانند از موتور جستجو استفاده کنند، و همان‌طور که قبلاً گفتم، اگر سرور نگهدارنده فهرست سایت‌های شما از کار بیفتد، این امکان را به آنها می‌دهد تا از طریق سایت‌های مرتبط به سایت شما دسترسی داشته باشند.

مراکز داده‌ای که گوگل ایجاد کرده است در مقایسه با اکثر مراکز داده در سراسر جهان بسیار بزرگ هستند. گوگل با هر یک از دیتاسنترهای خود رقیب برخی از بزرگ‌ترین دیتاسنترهای جهان است و اگر همه در یک واحد ترکیب شوند، مسلماً بزرگ‌ترین دیتاسنتر در جهان است.

آدرس IP Google می‌تواند هر پنج دقیقه تغییر کند. این به خود گوگل اجازه می‌دهد تا به طور منظم بین مراکز داده جابه‌جا شود و بار جستجو را به‌صورت هوشمند بین آنها توزیع کند و از هرگونه آسیبی دور بماند. باتوجه‌به تعداد کاربران روزانه گوگل، جای تعجب است که ده‌هزار سرور نیاز داشته باشد. در واقع، یک سرور به‌تنهایی می‌تواند ترافیک زیادی را در یک روز مدیریت کند و گوگل این اطمینان را می‌دهد که می‌تواند بیش از هر سرویس دیتاهای لازم در خود نگه دارد.

 Google Dance چگونه سایت‌ها را انتخاب می‌کند؟

از طریق سه مرحله:

خزیدن: اول‌ازهمه، گوگل کل وب را به دنبال محتوای جدید اسکن می‌کند، دیتاهای خود را با استفاده از برنامه‌هایی به نام خزنده به‌روز می‌کند.

ایندکس کردن: در این مرحله Google یک کپی از آنچه اسکن شده است را ذخیره می‌کند و آن را به‌گونه‌ای ذخیره می‌کند که در لحظه در دسترس باشد.

موقعیت‌یابی: در نهایت، الگوریتم‌های خود گوگل هر محتوای جدید را بر اساس یک سری عوامل موقعیت‌یابی ارزیابی می‌کند و رتبه آن را در صفحات جستجو تعیین می‌کند.

در این مرحله این وظیفه مدیر وب‌سایت است که اقدامات احتیاطی لازم را انجام دهد تا نوسانات Google Dance به نفع او عمل کند و محتوای او را برای الگوریتم‌ها جالب کند. اغلب وجود هر دو SEO و Google Dance به طور کامل نادیده گرفته می‌شود و وب‌سایت‌ها (وبلاگ‌های شخصی) در گمنامی قرار می‌گیرند.

این مطلب پیشنهاد می شود :  13 مورد از بهترین ابزارهای تشخیص محتوای کپی

برای استفاده حداکثری از گوگل دنس به چند ترفند نیاز است:

اول‌ازهمه، مهم است که بدانید کاربران دقیقاً به دنبال چه چیزی هستند، درج کلمات کلیدی که با زبان استفاده شده توسط کاربران و آنچه واقعاً موردعلاقه آنها است بسیار مهم است.برای استفاده حداکثری از کلمات کلیدی، مهم است که سه پارامتر را در نظر بگیرید:

  • حجم جستجو، یعنی چند بار یک کلمه کلیدی خاص برای هر ماه جستجو شده است.
  • ارتباط، یعنی کلماتی که پیدا کرده‌اید چقدر به وب‌سایت شما مرتبط هستند.
  • رقابت، یعنی باتوجه‌به اینکه اگر کلمه‌ای حجم جستجوی بالایی داشته باشد توسط بسیاری از وب‌سایت‌های دیگر مورداستفاده قرار می‌گیرد.

همچنین ضروری است که سایت شما مرتب باشد، مهم‌ترین صفحات به‌راحتی قابل‌دسترسی باشند و لینک‌های داخلی به‌خوبی ساختاریافته باشند.

گوگل دنس چقدر طول می‌کشد؟

نمی‌توان یک بازه زمانی ثابت برای گوگل دنس در نظر گرفت چرا که یکی از اصلی‌ترین دلایل طول کشیدن گوگل دنس شدت رقابتی بودن سایت‌ها است. هرچه رقابت بیشتر باشد، زمان گوگل دنس نیز بیشتر می‌شود.

به همین ترتیب، اگر صفحه شما برای مدتی تغییر رتبه دارد و سپس ثابت می‌شود، اما در موقعیتی که می‌خواهید قرار نمی‌گیرد (مثلاً اگر گوگل دنس تثبیت شد و در صفحه 2 قرار گرفتید) می‌توانید دوباره شروع به ساختن لینک‌ و بهبود محتوا و سئو سایت کنید و در گوگل دنس بعدی رتبه بهتری کسب کنید.

گوگل دنس

رقص گوگل چند وقت یکبار اتفاق می‌افتد؟

در الگوریتم‌های قدیمی گوگل، رقص گوگل تقریباً هر ماه یک‌بار رتبه‌بندی را تغییر می‌داد. با الگوریتم فعلی گوگل، وب‌سایت‌ها همیشه در حال به‌روزرسانی و تجزیه‌وتحلیل محتوای وب هستند، بنابراین نوسانات نسبت به گذشته کمتر چشمگیر است.Google Dance  همچنان رتبه‌بندی را تغییر می‌دهد و هر زمان که وب‌سایت خود را تغییر می‌دهید باید نوساناتی را پیش‌بینی کنید. برخی گزارش داده‌اند که بیشترین تغییرات در روزهای دوشنبه رخ می‌دهد، اما رتبه‌بندی گوگل می‌تواند هر روز تغییر کند.

گوگل دنس و سئو

اگر وب‌سایت شما توسط متخصصان سئو بهینه‌سازی می‌شود، گوگل متوجه می‌شود که تغییراتی در حال ایجاد شدن است. گاهی اوقات هنگامی که گوگل انجام روش‌های سئو را تشخیص می‌دهد، به طور موقت تأثیر منفی بر وب‌سایت شما می‌گذارد و آن را در رتبه پایین‌تری قرار می‌دهد. پس از مدتی، رتبه سایت ممکن است به مقدار آن هدفی که داشته‌اید برسد. لینک‌سازی مثبت می‌تواند باعث افت رتبه گوگل و سپس افزایش مداوم آن شود.

نکته کلیدی در اینجا صبر است: اگر به آن زمان بدهید، Google به‌آهستگی به کارهای خوب و سئو کلاه سفید پاداش می‌دهد. سئوی خوب زمان می‌برد. اجازه ندهید رقص گوگل استراتژی‌های سئوی شما را تضعیف کند. نوسانات رتبه به‌مرور کم می‌شود. با اجرای شیوه‌های سئو باکیفیت رتبه گوگل به‌آرامی بالا می‌رود.

این مطلب پیشنهاد می شود :  URL فارسی یا انگلیسی؟ کدام یک در سئو تاثیر گذارند؟

وقتی رتبه وب سایت کاهش می یابد چه کاری می توانید انجام دهید؟

پدیده Google Dance اغلب با Google Sandbox اشتباه گرفته می شود. زمانی که دچار افت رتبه می شوید، باید دلیل افت رتبه وب سایت خود را مشخص کنید تا راه حل مناسبی داشته باشید. ساده ترین راه این است که رقبای خود و موارد غیرعادی در موتور جستجو را بررسی کنید. اگر فقط وب سایت شما دچار کاهش رتبه شده است، باید وب سایت خود را بررسی کنید.

از سوی دیگر، اگر اختلالات رتبه‌ به‌طور انبوه اتفاق افتاده است و اغلب وب‌سایت‌ها به طور ناگهانی دچار تغییر رتبه شده اند، به این معنی است که شما درگیر Google Dance شده اید. اولین کاری که باید انجام دهید این است که بررسی کنید که در یک هفته اخیر چه کاری با وب سایت خود انجام داده اید. اگر چیزی غیرمنطقی بود، کارهایی را که با بخش‌های On page و Off page انجام داده‌اید، در هفته گذشته بررسی کنید، سپس به حالت اولیه برگردانید.

باید Google Webmaster Tools را بررسی کنید تا مطمئن شوید که آیا گوگل ایمیل خطایی ارسال کرده است و تجزیه و تحلیل Google را مجددا بررسی کنید تا شاخص هایی مانند Bounce Rate، زمان حضور کاربران در سایت را مشاهده کنید. اگر آمار مربوط به آنها خیلی کم هستند، باید برای بهبود آن ها تلاش کنید.

پس از بررسی Google Webmaster Tools و Analytics، باید چگالی کلمات کلیدی را در صفحه بررسی کنید. سعی کنید تراکم کلمات کلیدی خود را در حد 5 تا 7 درصد یا کمتر در صورت امکان بهینه کنید، گاهی اوقات بهینه سازی بیش از حد کلمه کلیدی می تواند باعث کاهش رتبه وب سایت شما شود.

پس از بهینه ساز کلمه کلیدی، باید لینک های داخلی را بهینه کنید و مطالب جدید بیشتری را که برای بینندگان مفید است تولید کنید. علاوه بر این، باید مقالات خوبی را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید تا بازدیدکنندگان را به وب سایت خود جذب کنید. سیگنال‌های شبکه‌های اجتماعی مانند لایک‌ها، اشتراک‌گذاری‌ها و تعداد زیادی بازدیدکننده باعث می‌شود وب‌سایت شما معتبرتر شود.

برگرفته از : seodigitalgroup.com

اشتراک گذاری :

مشاوره تلفنی

مشاوره

در صورت نیاز به مشاوره می توانید فرم را تکمیل نمایید و یا با ما در ارتباط باشید.

مشاوره تلفنی

09231012812

در صورت نیاز به مشاوره می‌توانید فرم را تکمیل نمایید و با ما در ارتباط باشید.