تبلیغات پوش نوتیفیکیشن چیست + نحوه راه‌اندازی !

تبلیغات پوش نوتیفیکیشن

فهرست مطلب (کلیک کنید )

چنانچه شما رسانه دارید یا کسب‌وکاری راه‌اندازی کرده‌اید، حتما اطلاع دارید که ارتباط با مشتریان بالقوه و تبدیل آن‌ها به مشتریان دائمی و کاربران وفادار، دست‌آورد بزرگی به حساب می‌آید. تحقق این هدف بزرگ، معمولا با هزینه‌های گوناگون همراه است و طبق تجربه ما، راهکارهای سنتی و استفاده از هر پلتفرمی، نیازهای شما را برطرف نخواهد کرد. استفاده از تبلیغات پوش نوتیفیکیشن یکی از روش‌های نوین تبلیغات آنلاین در ایران به شمار می‌رود که با هدف حفظ و بازگرداندن مشتریان وفادار انجام می‌پذیرد. تبلیغات پوش نوتیفیکیشن اصول و قواعد مخصوص به خود دارد که اگر به درستی رعایت شوند، نتایج بهتری را می‌توان توقع داشت. در این مقاله از آژانس دیجیتال مارکتینگ منتا به سوالات مهمی از جمله: آیا مخاطب، این نوع تبلیغات را جدی گرفته و از آن بازدید خواهد داشت؟ نرخ بازدهی تبلیغات پوش نوتیفیکیشن چگونه است؟ آیا هزینه‌ای که برای این نوع تبلیغات می‌شود، صرفه اقتصادی دارد؟

تبلیغات پوش نوتیفیکیشن

تبلیغات پوش نوتیفیکیشن چیست؟

حتما برای شما هم پیش آمده است که در حین کار کردن با یک اپلیکیشن، پیامی روی صفحه نمایان شده باشد که حاوی متن تبلیغاتی یا اطلاع رسانی درباره یک جشنواره با تخفیف‌های شگفت انگیز بوده و از شما خواسته که فرصت را از دست ندهید. این پیامها همان تبلیغات پوش نوتیفیکیشن هستند که با اهداف مختلف برای مخاطبان ارسال می‌شوند.

پوش‌ نوتیفیکیشن یک پیام است که می‌توان آن را در بسیاری از ابزارها مانند مرورگر وب، اپلیکیشن یا سیستم عامل ارسال کرد. برای ارسال این تبلیغات نیازی به داشتن اطلاعات تماس مشتری نداریم. کاربر پس از عضویت در سیستم پوش نوتیفیکیشن، پیام‌های ارسالی را دریافت خواهد کرد. کلمه notification معانی متعددی دارد از جمله: اطلاعیه، اعلان، تذکر و آگاه‌سازی. این معانی دقیقا به هدف ارسال پوش نوتیفیکیشن اشاره می‌کنند که همان اطلاع‌رسانی به مشتریان خواهد بود.

نکته جالبی که درباره تبلیغات پوش نوتیفیکیشن وجود دارد این است که برای دیده شدن آنها توسط مشتری، لازم نیست که سایت یا اپلیکیشن روی دستگاه او(مشتری) باز باشد، بلکه به محض اینکه به اینترنت متصل شود، پوش نوتیفیکیشن را دریافت خواهد کرد.

چه تفاوتی بین پیام کوتاه و پوش نوتیفیکیشن وجود دارد؟

باید این را بدانیم که شباهت‌هایی میان پوش نوتیفیکیشن و پیام کوتاه وجود دارد ولی به هیچ عنوان نمی‌توان آنها را یکسان در نظر گرفت. معمولا هر دو این پیام‌ها به صورت مستقیم و به یک شکل، روی صفحه گوشی مخاطب نمایش داده می‌شوند، اما همانگونه که اشاره کردیم، از لحاظ ماهیت، این دو، تفاوتهای عمده‌ای دارند.

  • پیام‌های کوتاه می‌توانند حاوی کلمات بیشتری نسبت به پوش نوتیفیکیشن‌ها باشند؛ چرا که مخاطب قادر است آنها را باز کرده و تمام متن ارسال شده را مطالعه نماید. ولی اگر نوتیفیکیشن شما به اندازه یک پیام کوتاه طولانی باشد، کلمات شما روی لاک اسکرین گوشی جا نخواهد شد و قطعا شما را به هدفی که در ذهن دارید، نخواهد رساند. به همین خاطر است که به طور میانگین نوتیفیکیشن های کوتاه تر امکان جذب مخاطب بالاتری دارند.
  • مخاطبان شما کاملاً‌ برای دریافت کردن یا نکردن نوتیفیکیشن ها مختار هستند، اما این مسئله همیشه برای پیام‌های کوتاه صدق نمی‌کند. اگر شرکت شما از پیام‌های کوتاه به عنوان یکی از روش‌های اصلی بازاریابی خود استفاده می‌کند، پیشنهاد می‌کنیم در استراتژی دیجیتال مارکتینگ خود تجدید نظر کنید. چراکه تجربه نشان می‌دهد، بسته به اپراتور مخابراتی مشتریان، ممکن است ارسال پیامک از سمت شما برای آنها هزینه داشته باشد که قطعا این موضوع از نگاه آنها مطلوب نیست و عملا بعنوان ضد برند برای شما عمل خواهد کرد؛ به همین دلیل است که بسیاری از مردم محتوای فرستاده شده توسط پیامک را نوعی اسپم طلقی می‌کنند.
  • فرستنده تبلیغات پوش نوتیفیکیشن مشخص است؛ یعنی هر کاربر می‌داند که وقتی یک نوتیفیکیشن روی گوش می‌بیند، حتما مربوط به اپلیکیشنی است که از قبل نصب کرده است اما در اکثر اوقات فرستنده پیام کوتاه مشخص نیست و تا زمانی که آن پیام توسط مخاسب باز نشود، فرستنده آن معلوم نخواهد شد؛ بنابراین به همین دلیل می‌توان حدس زد که احتمال خوانده شدن متن پوش نوتیفیکیشن از پیام کوتاه بیشتر است.
این مطلب پیشنهاد می شود :  الگوریتم مرغ مگس خوار گوگل چیست؟ تاثیر آن بر آینده سئو

برای موارد زیر ارسال پوش نوتیفیکیشن توصیه می‌شود

حالا که تفاوت‌های ارسال پوش نوتیفیکیشن و ارسال پیامک را دانستید، تجربه نشان می‌دهد که برای موارد زیر بهتر است ارسال اس ام اس را در دستور کار قرار دهید:
  1. آموزش ویژگی جدید به کاربران
  2. آخرین تخفیف‌ها
  3. پیشنهاد محتوایی خاص
  4. یادآوری اقدامی خاص
  5. اطلاعیه‌ها

پیشنهاد می‌کنیم برای امور زیر از ارسال پیام کوتاه استفاده کنید

مواردی که در ادامه این بخش اشاره می‌شوند، معمولا ارسال پیامک، تجربه موفق‌تری در تعامل با مشتری، رقم زده است:

  1. اعلان‌های بانکی
  2. تاخیر در پرواز
  3. هشدار هواشناسی
  4. یادآوری صورت‌حساب
  5. یادآوری قرار ملاقات و وقت رزرو شده
  6. اعلان تحویل یا پیگیری سفارش
  7. لغو رویداد(ویزا)

پر کاربردترین انواع پوش نوتیفیکیشن کدام است؟

پوش نوتیفیکیشن‌ها بر اساس فضایی که قرار است به نمایش در بیایند، به 4 نوع اصلی تقسیم می‌شوند که در ادامه به توضیح هر یک خواهیم پرداخت:
  1. پوش نوتیفیکیشن‌های وب: کاربر از طریق وب دسکتاپ یا موبایل، این نوع از پوش نوتیفیکیشن را دریافت می‌کند و مکان نمایش آن معمولا سمت راست در بالا یا پایین صفحه است.
  2. پوش نوتیفیکیشن‌های موبایل: اپلیکیشنی توسط کاربر دانلود شده است و آن اپلیکیشن، نوتیفیکیشن را ارسال می‌کند. یک مثال ساده برای این نوع از پوش نوتیفیکیشن، اعلان‌های شبکه‌های اجتماعی است که در بالای صفحه نمایش گوشی دیده می‌شود. پوش نوتیفیکیشن‌های موبایل یا در قسمت لاک اسکرین دیده می‌شود یا در محل مخصوص نوتیفیکیشن‌ها در بالای صفحه. تنظیمات مشخصی برای ارسال پیام‌های اپلیکیشن در دستگاه‌های اندروید، پیش‌بینی شده است. در گوشی‌های اپل به اپلیکیشن‌ها اجازه ارسال نوتیفیکیشن داده نمی‌شود؛ مگر اینکه کاربر خودش با دریافت آن موافق باشد و این اجازه را صادر نماید.
  3. پوش نوتیفیکیشن‌های گجت‌ها: این روزها گجت‌های پوشیدنی مانند اپل واچ، طرفداران زیادی پیدا کرده‌ است. اگر اپل واچ یا سامسونگ واچ داشته باشید، اعلان اپلیکیشن‌های مختلف مثل پیام‌ شبکه‌های اجتماعی و اعلان  اپلیکیشن‌های ورزشی، روی آن ارسال خواهد شد.
  4. پوش نوتیفیکیشن‌های دسکتاپ: این نوع از پوش نوتیفیکیشن، تنها روی صفحه نمایش لپ‌تاپ‌ یا کامپیوتر دیده می‌شود. در این حالت، کاربر احتمالا ثبت نام کاربر در سایت انجام شده یا یک نرم‌افزار خاص روی سیستم عامل او نصب است. نکته مثبتی که برای فعال‌کردن پوش نوتیفیکیشن دسکتاپ وجود دارد این است که باعث افزایش تعامل کاربرها با صاحبان کسب و کار خواهد شد.
این مطلب پیشنهاد می شود :  چگونه مدرک دیجیتال مارکتینگ معتبر بگیریم؟

انواع تبلیغات پوش نوتیفیکیشن

مهم‌ترین مزایای تبلیغات پوش نوتیفیکیشن کدام موارد است؟

حالا که با نکات اصلی تبلیغات پوش نوتیفیکیشن آشنا شدید، در این قسمت از مقاله، به برخی از مهم‌ترین مزایای این سیستم اشاره خواهیم کرد تا بدانید که اگر همه چیز به خوبی پیش برود، چه نکات مثبتی برای کسب و کار شما به همراه خواهد داشت:

افزایش نرخ جذب و بهبود حفظ مشتری

در تبلیغات پوش نوتیفیکیشن، شیوه‌ای که مورد استفاده قرار می‌گیرد، سبب می‌شود که جذب مشتری بیشتری را شاهد باشیم. آزمایشاتی که توسط کارشناسان بازاریابی انجام گرفته است این موضوع را اثبات می‌کند. به دلیل سادگی واکنش کاربر به تبلیغات پوش نوتیفیکیشن که فقط یک کلیک نیاز دارد، افزایش مشتریان جدید و حفظ مشتریان قدیم کاملا قابل دستیابی به نظر می‌رسد.

هزینه پایین ارسال پوش نوتیفیکیشن

برای ارسال نوتیفیکیشن نسبت به سایر شیوه‌های تبلیغات مانند ایمیل مارکتینگ یا ارسال پیامک، هزینه بسیار کمتری باید پرداخت کنیم؛ بنابراین با هزینه بسیار کم، به تعداد زیادی از مخاطبان هدف دسترسی خواهیم داشت.

بالاتر بودن نرخ باز کردن پیام (open rate)

مزیت مهم دیگری که برای این شیوه می‌توان در نظر گرفت، بالاتر بودن open rate یا همان نرخ باز کردن پیام در پوش نوتیفیکیشن نسبت به سایر مدلها مانند ایمیل مارکتینگ است؛ دلیلی که برای این مزیت می‌توان در نظر گرفت این است: عضویت کاربر در سیستم شما با درخواست خودش بوده است و پیامی که ارسال می‌کنید، به او تحمیل نخواهد شد.

امکان استفاده از تصویر در پوش نوتیفیکیشن

هنگام ظاهر شدن نوتیفیکیشن روی دستگاه کاربر، علاوه بر متن، عکس کوچک یا تیتر جذاب هم می‌توانید برای مخاطب ارسال کنید. حتما شما هم می‌دانید که چنین قابلیتی در پیامک یا ایمیل وجود ندارد و این یعنی یک مزیت مهم برای تبلیغات پوش نوتیفیکیشن که نباید از نظر ما دور بماند.

این مطلب پیشنهاد می شود :  بازاریابی چریکی ؛ یک شیوه جذاب تبلیغاتی !
اشتراک گذاری :

پیشنهاد می کنیم این مقالات را هم بخوانید

3 دیدگاه

به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.

دیدگاهتان را بنویسید

مشاوره تلفنی

مشاوره

در صورت نیاز به مشاوره می توانید فرم را تکمیل نمایید و یا با ما در ارتباط باشید.

مشاوره تلفنی

09231012812

در صورت نیاز به مشاوره می‌توانید فرم را تکمیل نمایید و با ما در ارتباط باشید.