SEM چیست + تفاوت SEM با SEO

SEM چیست + تفاوت SEM با SEO

فهرست مطلب (کلیک کنید )

در دنیای دیجیتال امروزی، بازاریابی دیجیتال یک عامل کلیدی در موفقیت کسب و کارها محسوب می‌شود. یکی از مهم‌ترین اهداف کسب و کارها در استراتژی‌های بازاریابی، به دست آوردن رتبه بهتر در صفحات نتایج جستجو است. برای دستیابی به این هدف، درک نحوه رتبه گرفتن وب سایت از طریق SEO و SEM ضروری است. پیرو مبحث آموزش دیجیتال مارکتینگ، در این مطلب به شما خواهیم گفت که SEM چیست و چه تفاوتی با SEO دارد.

SEO و SEM در واقع دو روی یک سکه هستند، اما فعالیت‌ها و اقداماتی که برای هر کدام باید انجام داد بسیار با هم متفاوت هستند و به جنبه‌های مختلف بازاریابی مربوط می‌شوند. گاهی اوقات از این دو اصطلاح برای اشاره به مجموعه‌ای از فعالیت‌های مشابه استفاده می‌شود که البته ممکن است برای کسانی که با این مفاهیم آشنا نیستند گیج‌کننده باشد.

در حالی که استفاده از SEO و استراتژی‌های ارگانیک برای جذب ترافیک در درازمدت بسیار مهم است، اما گاهی اوقات نمی‌توانید به درستی و بدون صرف هزینه روی برخی کلمات کلیدی پررقابت در SERP ها دیده شوید. اینجاست که SEM وارد عمل می‌شود. به هر حال، افرادی که به طور حرفه‌ای در عرصه دیجیتال مارکتینگ مشغول هستند باید آشنایی کاملی با این دو اصطلاح داشته باشند و اهمیت آن‌ها را در حوزه بازاریابی دیجیتال درک کنند.

SEM چیست تفاوت SEM با SEO

SEO چیست و چگونه کار می‌کند؟

سئو (SEO) بخش مهمی از استراتژی بازاریابی دیجیتال هر کسب و کاری است. بهینه سازی موتورهای جستجو یا همان SEO به فرآیندی اشاره دارد که در آن موتورهای جستجو اصطلاحا در محتواهای موجود در وب «می‌خزند» تا ببینند چقدر برای جذب ترافیک موثر هستند. موتورهای جستجو برخی المان‌ها را در یک وب سایت ارزیابی می‌کنند (مانند کلمات کلیدی، برچسب ها، عناوین، پیوندها و...) و آن‌ها را از نظر ظرفیت جذب ترافیک ارگانیک بر اساس عوامل مختلف رتبه بندی می‌کنند.

طبق آمارهای NetMarketShare، گوگل بیش از 79 درصد از ترافیک جستجوی جهانی را به خود اختصاص داده است. بنابراین، وقتی از بهینه سازی موتورهای جستجو یا سئو صحبت می‌کنیم، تمرکز اصلی ما بر روی گوگل است. با این حال باید به یاد داشته باشیم که سایر موتورهای جستجو مثل Bing، Baidu و Yahoo هنوز در حال اجرا هستند. در هر ثانیه بیش از 66000 جستجو در گوگل انجام می‌شود. درست به همین دلیل، SEO یک حوزه بسیار مهم (اما مشکل) در بازاریابی دیجیتال است.

برخی از مواردی که بات‌های گوگل یا خزنده‌ها به دنبال آن هستند عبارتند از:

  • محتوای با کیفیت: محتوای با کیفیت و عالی این پیام را به موتورهای جستجو ارسال می‌کند که وب سایت و کسب و کار شما کالا یا خدمات معتبر و قانونی به کاربران ارائه یا معرفی می‌کند. لینک سازی و کلمات کلیدی خود المان‌های مهمی هستند که از طریق آن‌ها گوگل کیفیت صفحات وب سایت شما را ارزیابی می‌کند.
  • تجربه کاربری: آیا وب سایت شما طوری طراحی شده است که کاربران به راحتی و با لذت از آن استفاده کنند؟ آیا پیمایش در صفحات سایت شما سریع و آسان انجام می‌شود؟ آیا کاربران می‌توانند به راحتی به اهداف نهایی خود (به عنوان مثال: خرید) برسند؟
  • الگوهای پیوند: آیا به سایت‌های معتبر بک لینک می‌دهید؟ لینک‌های ورودی شما از کجا می‌آیند؟

هر کسی می‌تواند اصول اولیه و مبانی سئو را بیاموزد و آن‌ را در استراتژی فروش دیجیتال، بازاریابی دیجیتال و بازایابی محتوای خود بگنجاند. وقتی سئوی سایت شما به درستی بهینه شود، مطمئناً ترافیک بیشتری دریافت خواهید کرد. اما این فرآیند به صرف زمان و دانش فنی نیاز دارد. در موارد خاص نیز می‌توانید کارشناس سئو استخدام کنید و به کمک او نرخ تبدیل کسب و کار خود را بالا ببرید. در ضمن، اگر وب سایت خود را تازه راه اندازی کرده‌اید، کمی زمان می‌برد تا گوگل سایت شما را بشناسد و به آن پاداش دهد، پس باید صبور باشید.

SEM چیست و چگونه کار می‌کند؟

بازاریابی موتورهای جستجو (SEM) شامل انواع مختلفی از تبلیغات جستجوی پولی برای جذب ترافیک است. در واقع، SEM همان چیزی است که شما به عنوان تبلیغات گوگل می‌بینید و معمولا در بالای لیست صفحه قرار می‌گیرد. اصولا، SEM به جای گذاری و استفاده از کلمات کلیدی مربوط می‌شود و این یکی از راه‌هایی است که اجرای درست آن به استراتژی و دانش زیادی نیاز دارد.

تبلیغ‌کنندگان روی کلمات کلیدی که کاربران سرویس‌هایی مانند Google و Bing ممکن است هنگام جستجوی محصولات یا خدمات خاص وارد کنند، قیمت پیشنهاد می‌کنند. این کار به تبلیغ‌کننده این فرصت را می‌دهد تا تبلیغات خود را در کنار نتایج مربوط به عبارت‌های جستجوشده نمایش دهد.

این تبلیغات که اغلب با عنوان تبلیغات پرداخت به ازای کلیک (PPC) شناخته می‌شوند، در قالب‌های مختلفی ارائه می‌شوند. برخی از آن‌ها تبلیغات کوچک و مبتنی بر متن هستند، در حالی که برخی دیگر مانند تبلیغات فهرست محصولات (PLA: با عنوان تبلیغات خرید نیز شناخته می‌شوند) تبلیغات بصری‌تر و مبتنی بر محصول هستند که به مصرف‌کنندگان اجازه می‌دهند اطلاعات مهمی مانند قیمت و دیدگاه‌ها و نظرات سایر مصرف کنندگان را در یک نظر ببینند.

این مطلب پیشنهاد می شود :  توییتر مارکتینگ و انواع روش های تبلیغ و کمپین در آن

چند نمونه از فعالیت‌های تبلیغاتی مبتنی بر SEM عبارتند از:

  • کمپین های تبلیغاتی (پولی) هدفمند
  • تولید کپی رایتینگ با استفاده از کلمات کلیدی موردنظر
  • اطمینان از اینکه فعالیت‌های تبلیغاتی در محدوده بودجه اختصاص داده شده قرار می‌گیرند
  • استفاده از شاخص های کلیدی عملکرد (KPIs) مانند نرخ کلیک (CTR) و هزینه به ازای هر کلیک (CPC) برای فعالیت‌های تبلیغاتی آتی

اگر SEM به خوبی اجرا شود، شما را به رتبه‌های بالای گوگل می‌رساند. برای این کار باید زمان کافی به طراحی تبلیغات خود اختصاص دهید و کمپین‌های تبلیغاتی خود را به درستی هدف گذاری کنید.

SEM برای معرفی و اعتبار بخشیدن به یک برند بسیار عالی است زیرا هر بار که کسی عبارتی را جستجو می‌کند، وب سایت شما در صدر لیست قرار می‌گیرد. SEM در جذب ترافیک هدفمند به وب سایت شما نیز بسیار موثر است و از آنجایی که با تبلیغات پولی مرتبط است، به درک نرخ بازگشت سرمایه (ROI) شما به صورت مستقیم کمک می‌کند. شما از تبلیغات پولی استفاده می‌کنید و می‌توانید بر ترافیک آن‌ها نظارت داشته باشید، پس بر اساس این اطلاعات کمپین ایجاد کنید.

عیب SEM این است که به دانش و ابزارهای ویژه اضافی (مانند Google AdSense) نیاز دارد . اگر در این زمینه دانش و تجربه کافی ندارید، بهتر است فردی را استخدام کنید که مهارت قابل توجهی در بازاریابی وب و کمپین‌های تبلیغاتی داشته باشد تا از پس این کار برآید.

تفاوت SEM با SEO

تفاوت SEM با SEO

وقتی صحبت از تفاوت SEM با SEO می‌شود، در واقع فقط در مورد رویکردهای مختلف تبلیغات صحبت می‌کنیم.

به طور کلی، "بازاریابی موتورهای جستجو" یا SEM به بازاریابی جستجوی پولی اشاره دارد، سیستمی که در آن کسب و کارها به گوگل پول می‌دهند تا تبلیغات آن‌ها را در نتایج جستجو نشان دهد.

بهینه‌سازی موتور جستجو یا SEO از این بابت متفاوت است که کسب و کارها برای ترافیک و کلیک‌ها به گوگل پولی نمی‌پردازند. در عوض، با ارائه مرتبط‌ترین محتوا برای جستجوی کلمه کلیدی مشخص، جایگاهی رایگان در نتایج جستجو کسب می‌کنند.

سئو بعضا به عنوان یک اصطلاح کلی که شامل SEM نیز می‌شود به کار می‌رود، اما از آنجایی که SEM دقیقاً به تبلیغات پولی اشاره دارد، در واقع از SEO جدا است. SEM در مورد دریافت ترافیک از طریق تبلیغات پولی است و SEO بیشتر در مورد به دست آوردن، نظارت و تجزیه و تحلیل الگوهای ترافیک ارگانیک (بدون پرداخت) است.

با این حال، هم SEO و هم SEM دست در دست همدیگر دارند، زیرا هر دو استراتژی اغلب به طور همزمان استفاده می‌شوند. سئو یک روش قدرتمند برای هدایت ترافیک همیشه سبز در بالای قیف بازاریابی است، در حالی که بازاریابی موتورهای جستجو یک روش بسیار مقرون به صرفه برای نرخ تبدیل در پایین قیف است.

SEO و SEM مکمل یکدیگر هستند

هم SEO و هم SEM برای هدایت ترافیک به وب سایت‌های تجاری و صفحات وب، به شدت به کلمات کلیدی متکی هستند. اگرچه تکنیک‌های بازاریابی مورد استفاده برای هر یک متفاوت است، اما هر دو بر جریان ترافیک وب سایت و نحوه ارتباط آن‌ با فعالیت‌های بازاریابی متمرکز هستند. کاربران از موتورهای جستجو برای جستجوی چیزی که به دنبال آن هستند استفاده می‌کنند و ممکن است آن را با نتایج ارگانیک (SEO) یا نتایج پولی (SEM) پیدا کنند.

اکثر مردم قبل از خرید هر چیزی آن را در فضای آنلاین جستجو می‌کند. برای همین، همه کسب و کارها دنبال این هستند که حضور قوی و پررنگ در صفحات نتایج جستجو (SERPs) داشته باشند. استفاده از ترکیب استراتژیک SEM و SEO می‌تواند شانس دیده شدن برند شما را در دراز مدت افزایش دهد.

SEO و SEM مکمل یکدیگر هستند، اما فقط به شرطی که ابتدا خود وب سایت شما و محتوای آن سئو شده باشد. در این صورت، SEM شانس شما را برای موفقیت بیشتر می‌کند.

SEO پایه و اساس SEM خوب است و هنگامی که هر کدام را به درستی راه اندازی و اجرا کنید، شانس بیشتری برای دریافت ترافیک باکیفیت و بهبود نرخ تبدیل خواهید داشت. هنگامی که یک سایت محتوای سئوشده و تبلیغات حمایت شده داشته باشد و به درستی با استفاده از کلمات کلیدی مناسب هدف گذاری شده باشد، شانس بیشتری برای دیده شدن در صدر جستجوهای پولی خواهد داشت. اما برای اینکه گوگل شما را به عنوان یک وب سایت معتبر ببیند، باید روی سئو و محتوای سایت خود کار کنید.

اگر وب سایت خود را تازه راه اندازی کرده‌اید می‌توانید ابتدا از کمپین‌های PPC خکمک بگیرید تا نرخ کلیک خود را افزایش دهید. اصولا مدتی طول می‌کشد تا از طریق سئو رتبه بگیرید، اما باید در طول این فرآیند روی سئوی سایت خود کار کنید.

آینده SEM و SEO

آینده SEM و SEO

از آنجایی که موتورهای جستجوی به طور مداوم پارامترهای خود را برای رتبه بندی تغییر می‌دهند، SEO و SEM نیز پیوسته در حال تغییر و تحول هستند. به همین دلیل، پیش بینی اینکه چه اتفاقی قرار است بیفتد دشوار است، اما برخی از جهت گیری‌های احتمالی که ممکن است در آینده رخ دهد از این قرار هستند:

  • UX (تجربه کاربری) هر روز برای سئو مهم‌تر می‌شود. این روند در حال حاضر اجرا می‌شود و با توجه به اینکه گوگل به کاربرپسندترین سایت‌ها پاداش می‌دهد، اهمیت خاصی دارد.
  • پروژه صفحات موبایل شتاب یافته گوگل (AMP) محبوبیت بیشتری به دست خواهد آورد. AMP پروژه‌ای است که با همکاری توسعه دهندگان وب و سایر متخصصان این صنعت برای ایجاد یک کتابخانه منبع باز گسترده طراحی شده است تا کاربران فرصت بهتری برای ایجاد صفحات وب سریع و روان، سازگار با گوشی‌های موبایل و تبلت داشته باشند. AMP باعث حذف شدن وب سایت‌های کند از نتایج جستجو می‌شود و به افزایش چشمگیر جستجو از طریق دستگاه‌های موبایل کمک می‌کند.
  • هوش مصنوعی (AI)، به‌ویژه با برجسته‌تر شدن اینترنت اشیا، بیشتر و بیشتر در مقوله سئو و سایر فعالیت‌های جستجو دخیل می‌شود. هوش مصنوعی ماهیت جستجوها را تغییر می‌دهد اما به ما امکان می‌دهد تا تبلیغات هدفمندتری برای SEM ایجاد کنیم.
  • همه چیز بیشتر داده محور می‌شود، بنابراین ایجاد کمپین‌های هدفمند و شخصی سازی شده آسان‌تر خواهد شد. اما به همین دلیل، کاربران نیز بیشتر نگران حریم خصوصی خود خواهند بود.

استراتژی های برتر SEO

با رعایت این 10 نکته می‌توانید وب سایت خود را از لحاظ سئویی در بهترین جایگاه‌های گوگل قرار دهید.

  1. تعیین هدف: شما باید مشخص کنید که کدام بخش از بازار را می‌خواهید هدف قرار دهید و مقصودتان از دنبال کردن این بازار هدف چیست.
  2. طراحی وب سایت منطبق با اصول سئو: بعد از اینکه هدف خود را مشخص کردید، باید به طراحی یک وب سایت با کیفیت بالا که برای کاربران شما جالب و آموزنده باشد تمرکز کنید. این کار به جذب هرچه بیشتر ترافیک به وب سایت شما کمک می‌کند. در طراحی وب سایت خود سرعت آن را نیز مدنظر قرار دهید.
  3. کلید واژه ها: کلید واژه یا کلمه کلیدی، عبارات یا کلماتی هستند که کاربران بیشتر از همه در موتورهای جستجو آن‌ها را سرچ می‌کنند و مرتبط با کسب و کار شما هستند. ابتدا باید این کلمات و عبارات کلیدی را پیدا کنید. با شناسایی این کلمات می‌توانید کوئری‌های موتورهای جستجو را به وب سایت خود هدایت کنید. برای درک بهتر این موضوع می‌توانید مقاله تدوین استراتژی کلمات کلیدی در 3 ساعت را مطالعه نمایید.
  4. بهینه سازی محتوا: تولید محتوای بهینه و به‌روز به شما امکان می‌دهد در موتورهای جستجو موقعیت بهتری داشته باشید. هر چه محتوای شما کیفیت بالاتری داشته باشد، ترافیک بیشتری جذب می‌کنید.
  5. نرخ کلیلک (CTR): CTR یا نرخ کلیک نشان دهنده درصد کلیک‌هایی است که کاربران روی یک لینک انجام می‌دهند. CTR یک معیار است و به شما امکان می‌دهد عملکرد سئوی صفحات سایت خود را اندازه گیری کنید. هرچه این درصد بیشتر باشد، شانس بالاتری برای رتبه بندی بالاتر خواهید داشت.
  6. ایجاد پیوند: وجود لینک‌های داخلی و خارجی در وب سایت شما کیفیت سایت را بالاتر می‌برد. ایجاد پیوند بین مطالب مرتبط تجربه کاربری را بهبود می‌بخشد. البته باید مراقب پیوندهای شکسته باشید (لینک‌هایی که به هیچ صفحه‌ای ختم نمی‌شوند و تبدیل به ارور 404 می‌شوند). در غیر این صورت، ممکن است توسط موتورهای جستجو جریمه شوید و موقعیت فعلی خود را بدتر کنید.
  7. ساختار محتوا: حفظ یک ساختار منسجم در وب سایت شما بسیار مهم است. این ساختار شامل پیروی از مشخصات تعیین شده توسط گوگل در مورد طول محتوا، عنوان مقاله، آدرس URL، اندازه و حجم تصاویر و موارد دیگر است. برای آشنایی بیشتر با این موضوع مقاله استانداردترین ساختار محتوا برای سئو را مطالعه کنید.
  8. سئوی خارجی: سئوی داخلی و سئوی خارجی هدف یکسانی را دنبال می‌کنند بهبود موقعیت در موتورهای جستجو. با این حال، تکنیک‌های هر کدام برای دستیابی به این هدف متفاوت هستند. به طور کلی، سئوی داخلی شامل کلیه اقداماتی است که در داخل سایت انجام می‌شوند و سئوی خارجی فعالیت‌هایی است که در بیرون از سایت شما انجام می‌گیرند.
  9. لینک سازی: لینک سازی از جمله تکنیک‌های سئوی خارجی است که بر پایه ایجاد لینک از سایت‌های دیگر به دامنه شما استوار است. لینک سازی باعث افزایش اعتبار وبسایت شما و بهبود رتبه در نتایج موتورهای جستجو می‌شود. شما باید از وب سایت‌هایی که در حوزه و صنعت مشابه شما فعالیت می‌کنند پیوند دریافت کنید (همچنین به آن‌ها لینک دهید).
  10. شبکه های اجتماعی: فعالیت در شبکه های اجتماعی به شما این امکان را می‌دهد تا بیشتر دیده شوید. همچنین ایجاد تعامل با جامعه‌ای از فالوورهای وفادار بر اعتبار برند شما می‌افزاید. شما باید در شبکه‌های اجتماعی محتوای با کیفیت به اشتراک بگذارید، پست‌های خود را به‌روز نگه دارید و مخاطبان خود را به سمت وب سایت خود هدایت کنید.

استراتژی های برتر SEM

  1. بودجه بندی: وقتی کمپین‌های گوگل ادوردز خود را برنامه ریزی می‌کنید، نه تنها ساختار و هدف آن‌ها، بلکه باید بودجه‌ای را که برای توسعه کمپین در اختیار دارید نیز مشخص کنید.
  2. امتیاز کیفیت: امتیاز کیفیت یکی از معیارهای گوگل است که برای اندازه گیری سطح کیفیت یک وب سایت و تبلیغات گوگل استفاده می‌شود. سطح کیفی یک وب سایت با ارزیابی آن مشخص می‌شود. این ارزیابی بر اساس میزان کلیک و محتوای صفحه سنجیده می‌شود. برای به دست آوردن یک رتبه خوب، میزان کلیک کاربران ضروری است. ضمنا، مضمون جستجوی آن‌ها باید با محتوای وب سایت شما مطابقت داشته و مرتبط باشد، و البته این محتوا قابل اعتماد و مفید باشد.
  3. چرخش تبلیغات: ترتیب و تعداد دفعات نمایش یک تبلیغ در یک آدرس IP را مشخص کنید.
  4. صفحات فرود: صفحه فرود اولین صفحه وب سایت شما است که کاربر بعد از کلیک کردن بر روی لینک، دکمه یا تبلیغی که او را به وب سایت شما هدایت می‌کند می‌بیند. صفحه فرود باید بسیار جذاب باشد تا شخصی که به آن هدایت شده تصمیم بگیرد در آن صفحه بماند و به خواندن بیشتر ادامه دهد. صفحه فرود خوب می‌تواند یک کاربر معمولی را به مشتری بالقوه تبدیل کند.
  5. کمپین های تبلیغاتی: ایجاد کمپین های تبلیغاتی متمایز و گروه بندی شده بر اساس موضوع و محتوا، به شما امکان می‌دهد تا نتایج و خروجی هر کمپین را بر اساس اهداف تعیین شده آن‌ها اندازه گیری کنید. همچنین شما را قادر می‌سازد تا به بخش‌های مختلف (سگمنت) مخاطب هدف دسترسی پیدا کنید. اگر می‌خواهید در بین مخاطبان خود یک جایگاه خاص داشته باشید، نباید همه آن‌ها را با هم در یک گروه قرار دهید، زیرا همه آن‌ها شبیه هم نیستند.
  6. ریسپانسیو بودن: بسیار مهم است که وب سایت شما به راحتی و در تمامی دستگاه‌ها (رایانه رومیزی، لپ تاپ، تبلت و تلفن‌های همراه) قابل خواندن و دسترسی باشد. در غیر این صورت، بسیاری از مخاطبان شما در همان نگاه اول سایت شما را ترک خواهند کرد.
  7. بهينه سازي: بهینه سازی فقط به SEO محدود نمی‌شود، بلکه یکی از نکات کلیدی استراتژی SEM است. شما باید کلمات کلیدی، نرخ CTR، ساختار و محتوای وب سایت خود را دائماً به‌روزرسانی کنید.
  8. پیگیری: کمپین های تبلیغاتی خود را مرتب پیگیری و تجزیه و تحلیل کنید. ببینید که آیا آن‌ها به اهداف مورد انتظار می‌رسند یا خیر. SEM داده‌های درجا و بلادرنگ در اختیار شما قرار می‌دهد. این داده‌ها به تصمیم گیری سریع‌تر و موثرتر کمک می‌کنند.
  9. نرخ بازگشت سرمایه (ROI): نرخ بازگشت سرمایه نسبتی است که به شما امکان می‌دهد منافع حاصل از سرمایه گذاری‌های خود را محاسبه کنید. در حوزه SEM، ما مزایای سرمایه گذاری در کمپین های آنلاین را محاسبه می‌کنیم. هنگامی که کمپین‌های مختلفی را در اشکال مختلف رسانه‌ای اجرا می‌کنید، اندازه گیری ROI می‌تواند به یک کار بسیار پیچیده تبدیل شود. با این حال، می‌توانید از کارشناسان حرفه‌ای و باتجربه SEM برای انجام این کار کمک بگیرید.
SEM و SEO دو روی یک سکه

SEM و SEO دو روی یک سکه

استراتژی های بهینه سازی موتورهای جستجو (SEO) و بازاریابی موتورهای جستجو (SEM) می‌توانند پیچیده باشند، اما برای اینکه وب سایت و محتوای شما در رتبه‌های بالای گوگل قرار بگیرند لازم و ضروری هستند.

این مطلب پیشنهاد می شود :  تدوین استراتژی کلمات کلیدی در 3 ساعت

هر کسی که قصد دارد به طور حرفه‌ای در حوزه دیجیتال مارکتینگ فعالیت کند، باید درک درستی از نحوه عملکرد SEO و SEM در فضای دیجیتال کنونی داشته باشد. علاوه بر این، از آنجایی که حوزه دیجیتال مارکتینگ به فناوری‌های جدید وابسته است و این فناوری‌ها هر روز در حال تغییر هستند، باید همواره از تغییر و تحولاتی که در این دو حوزه روی می‌دهند مطلع باشیم.

اگر همچنان نیاز به مشاوره و راهنمایی بیشتر در خصوص SEM و SEO دارید، کارشناسان ما در آژانس دیجیتال مارکتینگ منتاپلاس در خدمت شما هستند.

منبع: https://digitalmarketinginstitute.com/ - https://www.campaignmonitor.com/

اشتراک گذاری :

مشاوره تلفنی

مشاوره

در صورت نیاز به مشاوره می توانید فرم را تکمیل نمایید و یا با ما در ارتباط باشید.

مشاوره تلفنی

09231012812

در صورت نیاز به مشاوره می‌توانید فرم را تکمیل نمایید و با ما در ارتباط باشید.