راهنمای جامع آگاهی از برند + اهمیت آن برای رشد کسب و کارها

اهمیت آگاهی از برند برای رشد کسب و کارها

فهرست مطلب (کلیک کنید )

آگاهی از برند آنقدر اهمیت دارد که هنوز هم شاهد این موضوع هستیم مصرف کنندگان یک محصول، هنوز آن را با نام یک برند خاص به یاد دارند. برای مثال هنوز هر مشتری که قصد خرید شلوار جین را داشته باشد، موقع خرید به احتمال زیاد از عنوان " شلوار لی " استفاده می‌کند. این مطلب در حالی اتفاق می‌افتد که " لی " نام یک برند پوشاک است و نام یک محصول نیست. در این مقاله از آژانس دیجیتال مارکتینگ منتا، قصد داریم راجع به Brand Awareness و اهمیت آن در رشد کسب و کارها صحبت کنیم. ضمن اینکه راهکارهای افزایش آگاهی از برند را هم اشاره خواهیم کرد. تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید.

 آگاهی از برند

 آگاهی از برند (brand awareness) چیست؟

آگاهی از برند یا Brand Awareness شاخص مهمی برای کسب‌وکارها است که طبق آن مشخص می‌شود چه میزان از مخاطبان جامعه هدف با برند شما آشنا هستند. نکته‌ای که اهمیت آگاهی از برند را بیش از پیش برای ما روشن خواهد کرد این است که تمامی برندهای پرفروش و ارزشمند دنیا، در زمینه آگاهی از برند هزینه‌های بالایی انجام داده و روی آن حساب ویژه‌ای باز کرده‌اند.

نکته بسیار مهمی که نباید فراموش کنیم این است که وقتی در مورد آگاهی از برند صحبت می‌کنیم، تنها شناخت برند کفایت نمی‌کند. اگر بخواهیم منظورمان را شفاف‌تر بیان کنیم این است که در راستای آگاهی از برند، توقع داریم مخاطب از محصولات برند مورد نظر ما هم آگاه باشد. در صنایعی که میزان رقابت بسیار بالا باشد، یکی از شروط سودآوری در صنعت، آگاهی از برند دقیق و حساب‌شده است.

آگاهی از برند هم در بازاریابی درونگرا موثر بوده و هم در بازاریابی برون‌گرا می‌تواند نقش کلیدی ایفا نماید. ایجاد کمپین‌ آگاهی از برند برای کسب و کارهای کوچک به ویژه در مرحله معرفی محصول، بسیار تاثیرگذار خواهد بود. نمونه‌ای از Brand Awareness قوی، برای محصولات شرکت اپل اتفاق افتاده است. حتما در اخبار بارها مشاهده کرده‌اید که افراد مقابل فروشگاه‌های این شرکت صف می‌بندند تا جزو اولین نفراتی باشند که محصولات اپل را خریده‌اند. این یعنی قدرت آگاهی از برند.

اهمیت آگاهی از برند برای رشد کسب و کارها

در دنیایی که مصرف‌کنندگان قبل از خرید به تحقیقات گسترده و نظرات دیگران تکیه می‌کنند، آگاهی از برند همه چیز است. وقتی اولین خرید از سوی مشتری هدف اتفاق افتاد، حالا باید اعتماد او را جلب کرد. این مسیر اگر به درستی طی گردد، یقینا خریدهای بعدی در راه خواهد بود و مشتری‌ها، برند شما را به یکدیگر معرفی می‌کنند؛ بنابراین، آگاهی از برند، اعتماد به برند را ایجاد می کند. تلاش‌هایی که در راستای Brand Awareness انجام می‌دهید، به برند شما شخصیت داده و صمیمیت ایجاد خواهد کرد که خروجی این احساس متقابل، افزایش فروش شما خواهد بود.

انواع آگاهی از برند کدام است؟

حالا که با مفهوم آگاهی از برند و اهمیت آن آشنا شده‌اید، در این قسمت میخواهیم راجع به سطوح آگاهی از برند با شما صحبت کنیم و هر یک را به صورت کامل شرح دهیم. انواع آگاهی از برند عبارتند از :

  1. Brand Recall (یادآوری برند): یادآوری برند یک مفهوم کاملا ساده است که هیچ پیچیدگی خاصی هم ندارد. این موضوع مربوط به فراخوان ذهنی افراد می‌شود که با یک مثال برای شما توضیح می‌دهیم. اگر از شما سوال کنیم که چند نمونه از تولیدکننده‌های ایرانی پوشاک آقایان را نام ببرید، کدام برندها را به ذهن شما خطور میکنند؟ برندهایی که به ذهن شما می‌رسد، یادآوری و فراخوان ذهن شما محسوب می‌شوند. حالا فرض کنید که این سوال را در زمینه لوازم خانگی از شما بپرسیم؟ بررسی‌ها نشان می‌دهد که افراد عادی، در این مواقع معمولا 3 تا 7 برند، را به یاد می‌آورند.

  2. Brand Recognition ( شناخت برند): در این نوع آگاهی از برند، ما باید بررسی کنیم آیا مخاطب قدرت تشخیص برند در زمان مواجهه با آن را دارد یا خیر. در این روش، یا ویژگی‌های ظاهری برند مانند لوگو، رنگ سازمانی برند، بسته‌بندی و … نمایش داده می‌شود یا ویژگی‌های کلامی مانند شعار، نام تجاری. اگر به ذهن خود رجوع کنید، طبیعتا به این نتیجه خواهید رسید که یادآوری برند، قدرت بیشتری از شناخت برند دارد.

افزایش آگاهی از برند

چگونه آگاهی از برند ایجاد کنیم ؟

بی‌شک شما هم می‌دانید که فرایند آگاهی از برند در بین مخاطبان شما و عموم مردم یک شبه اتفاق نمی‌افتد. در نظر داشته باشید که آگاهی از برند قوی، کم هزینه نخواهد بود و از طریق تبلیغات ساده و بی‌کیفیت، اهداف شما محقق نمی‌شود. در اینجا چند راهکار به شما ارائه خواهیم داد که اگر به درستی اجرا کنید، گام بلندی در زمینه آگاهی از برند اصولی، برداشته‌اید:

خودتان را جای مخاطبان هدف بگذارید

وقتی با یک دوست جدید آشنا می‌شوید، دوست دارید چه چیزهایی در مورد او بدانید؟ ممکن است پاسخ شما این باشد که: دوست دارم در مورد سرگرمی‌ها، علایق، دوست داشتن‌ها و دوست نداشتن‌ها و موارد دیگر. ضمن اینکه ممکن است شما به نحوه صحبت آن دوست جدید هم توجه کنید و برای شما اهمیت داشته باشد که او بیشتر دوست دارد در چه زمینه صحبت کند.

این مطلب پیشنهاد می شود :  گویندگی کتاب صوتی؛ سفر به دنیای کتاب و صدا !

با توجه به نکاتی که مطرح شد، اینگونه در نظر بگیرید که مخاطبان هدف شما هم دوست دارند چنین ارتباطی با برند شما برقرار کرده و این اطلاعات را درباره شما بدانند. برای تأثیرگذاری بر روی مخاطبان خود، باید خود را بیش از شرکتی که کالا می فروشد تعریف کنید. اگر بخواهید نام تجاری خود را به یک دوست جدید معرفی کنید، از چه کلماتی استفاده خواهید کرد؟ بعنوان مثال اگر قرار شد برای افزایش آگاهی از برند کسب کار خود، به سراغ ساخت تیزر تبلیغاتی بروید، هنگام نوشتن سناریو تیزر تبلیغاتی، حتما به این موارد توجه ویژه داشته باشید.

روابط اجتماعی قوی و گرم داشته باشید

جدای از هر گونه تیپ شخصیتی، همه انسانها از تماس اجتماعی و گذراندن وقت با یکدیگر سود می‌برند. در واقع اگر روابط اجتماعی برای افراد جذاب باشد، در این صورت است که ترجیح خواهند داد تا ارتباط‌شان را با یکدیگر حفظ کنند. "در مورد برند شما هم همینطور است. اگر فقط هنگام فروش محصولات یا ارائه خدمات، سعی کنید با دیگران ارتباط برقرار نمایید، ارتباطی که موفقیت شما را تضمین کند، رخ نخواهد داد و شما برای مشتریان‌تان، در جایگاه یک کسب و کار خواهید بود و هیچ‌وقت دوست آنها محسوب نخواهید شد.

برای افزایش آگاهی از برند، باید به معنی واقعی، اجتماعی باشید. در شبکه‌های اجتماعی با پرسیدن سوال، نظر دادن روی پست ها، یا بازتوییت یا اشتراک گذاری محتوایی که خودتان دوست دارید یا مورد علاقه مخاطب هدف‌تان است، یک تعامل سازنده با آنها برقرار نمایید. در زمینه بازاریابی شبکه های اجتماعی به گونه‌ای رفتار کنید که بیزینس شما در تلاش برای دوست‌یابی است، نه کسب‌وکاری که تلاش می‌کند پول دربیاورد. تحقیقات نشان می‌دهد بیش از 50 درصد آگاهی از برند بخاطر داشتن روابط اجتماعی قوی از سوی کسب‌وکارها بوده است. اجتماعی بودن منجر به آگاهی بیشتر و به سادگی شناخته شدن می‌شود.

برای مخاطبان، داستان‌هایی از کسب و کارتان روایت کنید

کارشناسان معتقدند که داستان‌سرایی همیشه جواب خواهد داد. تفاوتی هم ندارد که قصد شما بازاریابی باشد یا آگاهی از برند. مخاطب با شنیدن داستان افراد یا برندها، ارتباط بهتر و ماندگارتری برقرار می‌کند. روایت داستان برند شما، باعث تشخص آن خواهد شد و مخاطبان هدف، ارتباط بهتری برقرار کرده و شما را به اهداف مد نظر، نزدیک خواهند کرد.

شاید سوالی برای شما بوجود بیاید که درباره چه موضوعی باید داستان‌سرایی کنیم؟ پاسخ به این سوال، ساده است: هر چیزی، فقط مهم این است که واقعیت داشته باشد. می‌توانید داستان بنیان‌گذار برند را تعریف کنید یا که چگونه کسب و کار شما به اولین ایده محصول خود دست پیدا کرده و ... موضوع حائز اهمیت این است که افراد دوست دارند داستان‌های زندگی یکدیگر را بشنوند؛ بنابراین مطمئن باشید که این راهکار جواب خواهد داد و به آگاهی از برند شما، منجر می‌شود.

به اشتراک گذاشته شدن را آسان کنید

هر ترفندی را که بلد هستید به کار بگیرید تا محتواهای تولید شده مربوط به کسب و کارتان، به راحتی دست به دست شده و توسط مخاطبان اشتراک گذاری شود. محتواهایی که باید بین مخاطبان پخش شود، هر چیزی می‌تواند باشد، از یک پست اینستاگرام گرفته تا محتوای بلاگ، محتوای حمایت شده یا یک ویدیو کلیپ.

بازاریابی دهان به دهان یکی از موثرترین راه‌ها برای ایجاد اعتماد و آشنایی در بین مشتریان است. اگر کسی ببیند که یکی از دوستان یا اعضای خانواده محصول یا خدماتی را تجربه کرده و حالا به دیگران استفاده از آن را توصیه می‌کند، بسیار راحت‌تر اعتماد خواهد کرد. بعد از اعتماد، وارد مرحله تحقیق راجع به برند مورد نظر می‌شود. سوالهایی از قبیل : آیا این برند ارزش تحقیق دارد؟ آیا محصولات دیگری دارد که بتوانم به آنها تکیه کنم؟ آدر سایت آنها چیست؟ شبکه‌های اجتماعی آنها در مورد چه مواردی صحبت می‌کند و ... حالا در این مرحله اگر فرایند اشتراک‌گذاری را برای مخاطبان، آسان کرده باشید، به سرعت مطالب شما دست به دست شده و آگاهی از برند به بهترین شکل و کاملا ارگانیک، انجام خواهد شد.

بهترین استراتژی های آگاهی از برند

بهترین استراتژی های آگاهی از برند

اگر تا این قسمت از مقاله را با دقت مطالعه کرده باشید، به صورت کلی می‌دانید که آگاهی از برند چه اهمیتی برای کسب و کار شما داشته و چگونه باید آن را پیاده‌سازی کنید. در این بخش شما با استراتژی آگاهی از برند آشنا شده و راهکارهای عملی دریافت خواهید کرد. برخی از بهترین استراتژی‌های آگاهی از برند عبارتند از:

ایجاد پست مهمان در سایت‌های تخصصی مرتبط

انتسار پست مهمان در وبلاگ‌های تخصصی، یکی از بهترین راه‌های افزایش آگاهی از برند است که تلاش زیادی هم لازم ندارد. با بهره بردن از این استراتژی شما می توانید از ترافیکی که در حال حاضر به وب سایت دیگری وارد شده است استفاده کرده و از بین آنها، مخاطبان مورد نظر خودتان را بدست بیاورید. با این شیوه، شما نه تنها محصولات و خدمات خود را برای افرادی که شاید قصد خرید هم نداشته باشند، معرفی می‌کنید، بلکه از بین آنها افرادی که قصد خرید دارند هم به سمت سایت خودتان راهنمایی خواهید کرد. در نظر داشته باشید که یک جایگزین عالی دیگر برای وبلاگ نویسی مهمان، انتشار محتوای حمایت شده در وب سایت های خاص است.

این مطلب پیشنهاد می شود :  SEM چیست + تفاوت SEM با SEO

بازاریابی مشترک

بازاریابی مشترک یک راه عالی برای ایجاد آگاهی از برند است. برای توضیح بهتر این استراتژی، یک مثال میزنیم: فرض کنید شما سایتی دارید که از طریق آن، لوازم مربوط به سگ و حیوانات خانگی می‌فروشید. از طرفی با یک اپلیکیشن آشنا شده‌اید که مربوط به پیاده‌روی با سگ می‌شود. این یک فرصت استثنایی برای شما است که بازاریابی مشترک ایجاد نمایید. مثلا بعد از شروع همکاری، به مخاطبان بگویید که هر کس از سایت شما لوازم سگ تهیه کند، میتواند اپلیکیشن را برای یک ماه رایگان استفاده نماید. یا اگر کسی اپلیکیشن را تهیه کرده، میتواند یک قلاده سگ رایگان از سایت شما خریداری کند. مهم نیست که این شراکت چقدر منفعت مالی دارد، مهم این است که شانس آگاهی از برند را برای هر دو بیزینس، 2 تا 3 برابر افزایش خواهد داد.

هر جایی که میتوانید، تبلیغات کنید

شاید شما بگویید که تبلیغات، باعث شناخته شدن محصول خواهد شد، نه آگاهی از برند. توضیحات دقیقی در این زمینه وجود دارد که باید حتما مد نظر داشته باشید: اگر تبلیغات را به درستی انجام دهید، یکی از بهترین ابزارهایی است که مردم را ترغیب خواهد کرد تا راجع به برند شما بیشتر تحقیق کنند. بعنوان مثال ابزار Grammarly را در نظر بگیرید. ابزاری برای تصحیح اشکالات نگارشی هنگام نوشتن متون انگلیسی است. شاید تا چند سال پیش کمتر کسی بود که راجع به این محصول اطلاعات داشت اما با تبلیغات درست، حالا نه تنها این محصول شناخته شده بلکه آگاهی از برند بسیار خوبی هم رخ داده است. توصیه ما به شما این است که برای شروع از تبلیغات آنلاین شروع کرده و با داشتن یک استراتژی دیجیتال مارکتینگ قوی، گام بلندی در مسیر افزایش آگاهی از برند خود بردارید.

یک چهره شناخته شده را بعنوان سفیر برند، انتخاب کنید

این استراتژی آگاهی از برند، احتمالا برای کسب و کارهای کوچک و استارتاپی، چندان به صرفه نیست، چراکه هزینه های بالایی باید انجام شود تا چهره های شناخته شده(سلبریتی‌ها) حاضر باشند که بعنوان سفیر برند شما، فعالیت‌های تبلیغاتی داشته باشند. اگر برای شما مقدور باشد که از این شیوه استفاده کنید، حتی حضور سفیر برند شما در کارهای عام المنفعه هم به نفع شما بوده و باعث یادآوری برند شما می‍شود.

البته ذکر این نکته هم لازم است که قرار نیست سفیر برند شما حتما یک شخص حقیقی(انسان) باشد؛ بلکه شما میتوانید یک شخصیت خلق کنید. مثلا یک عروسک یا شخصیت انیمیشنی یا هر چیز دیگر. این روش ممکن است کم هزینه‌تر باشد اما همچنان بسیار اثرگذار خواهد بود.

تصویر یا نمادی را انتخاب کنید که معرف شما باشد

امروزه با دیدن برخی از نمادها، برندهای مطرح جهان در ذهن ما تداعی می‌شوند. مثلا اگر حرف M را با رنگ زرد ببینیم، به احتمال زیاد، برند مک دونالد را به خاطر می‌آوریم یا اگر یک سیب گاز زده ببینیم، بلافاصله یاد شرکت اپل خواهیم افتاد. ما اینجا فقط راجع به طراحی لوگو صحبت نمی‌کنیم( هرچند که این موضوع هم بسیار بسیار مهم است)، بلکه راجع به خلق یک نماد حرف می‌زنیم که همه جا در بازاریابی و تبلیغات و ... از آن بهره ببرید تا هر جا این نماد توسط مخاطب دیده شد، باعث شود که کسب و کار شما در ذهن‌ش تداعی گردد.

شعار تبلیغاتی کوتاه اما جذاب تولید کنید

تمام تلاش تیم بازاریابی خود را به ساخت یک جمله کوتاه و تاثیرگذار معطوف کنید تا نتیجه آن یک شعار تبلیغاتی جذاب شود. شاید هر جای دنیا که باشید، وقتی جمله : Just Do It را ببینید، برند Nike برای شما یادآوری شود. ایجاد یک شعار تبلیغاتی جذاب، سنگ بنای یک استراتژی قوی آگاهی از برند است. البته در نظر داشته باشید که ساخت چنین جمله‌ای، حتما کار دشواری خواهد بود؛ زیرا این شعار تبلیغاتی باید ضمن توضیح خدمات شما، بگوید که چگونه نسبت به سایرین متفاوت هستید و چه خدماتی ارائه می‌کنید و ... پس کار آسانی نیست اما بسیار بسیار تاثیرگذار است.

بهترین روش‌های سنجش آگاهی از برند کدام است؟

حالا که با فرایند آگاهی از برند آشنا شدید و اهمیت آن برای شما به اثبات رسید، شاید برای شما این سوال پیش بیاید که اگر شخصی ادعا کرد که بر اساس کمپینی که او طراحی کرده و شما بابتش هزینه داده‌اید، برای کسب‌وکار شما برند اورنس رخ داده، چگونه می‌توانیم آگاهی از برند را اندازه‌گیری کنیم(یعنی چگونه صحت این ادعا را می‌توان اثبات کرد؟) در این بخش به برخی از ابزارهای اندازه‌گیری آگاهی از برند اشاره خواهیم کرد:

گوگل آنالیتیکس Google Analytics

با استفاده از این ابزار که رایگان هم هست، شما قادر هستید که برخی از موارد را بسنجید تا مشخص شود که آیا آگاهی از برند با موفقیت صورت گرفته است یا نه. اگر این فرایند به خوبی اجرا شده باشد، برخی از آمارها، این موضوع را تایید خواهند کرد:
  • افزایش ترافیک ارگانیک
  • افزایش ترافیک غیر ارگانیک
  • افزایش ترافیک ارجاعی (Referral Traffic)
این مطلب پیشنهاد می شود :  تبلیغات تعاملی (Interactive advertising) چیست؟

بافر (Buffer)

بافر هم جزو ابزارهایی است که برای تحلیل و مدیریت بازاریابی شبکه‌ های اجتماعی بسیار کاربرد داشته و گزارش‌های تحلیلی خوبی از عملکرد شما در این فضا در اختیارتان قرار می‌دهد. این ابزار در تحلیل میزان موفقیت کمپین‌های Brand Awareness هم بسیار کاربرد خواهد داشت.

نیوزباکس (Newsbox)

از نیوز باکس می‌توانید برای رصد و پایش صفحات اجتماعی خود کمک بگیرید. قابلیت جالبی که این پلتفرم دارد این است که در بین محتواهای متنی شبکه‌های اجتماعی، آپارات و سایت‌های خبری جست‌وجو کرده و اطلاعاتی پیرامون کلمه کلیدی مد نظر شما ارائه می‌دهد. با بررسی دقیق نمودارها و آنالیزهایی که از طریق این ابزار بدست آمده‌اند، شما دید بهتری نسبت به وضعیت کسب‌وکار خود و میزان موفقیت کمپین آگاهی از برندتان، پیدا خواهید کرد.

چرا معتقدیم آگاهی از برند روی تصمیم مشتری برای خرید تاثیر دارد؟

کارشناسان بازاریابی حرفه‌ای دنیا صراحتا معتقدند که آگاهی از برند اگر به درستی اتفاق بیافتد، قطعا روی افزایش فروش تاثیر مستقیم خواهد گذاشت، زیرا قبل از هر چیز روی تصمیم مشتری تاثیر خود را گذاشته است. برای اثبات این ادعا، دلایلی داریم که در ادامه اشاره خواهیم کرد:

برند شما نسبت به رقبا متمایز خواهد شد

بررسی‌های انجام شده در خصوص تاثیر آگاهی از برند، اثبات می‌کند که مشتریان، محصولی را بین تعداد زیادی از گزینه‌ها، سریع‌تر انتخاب می‌کنند که برند آن را در مقایسه با تعدادی از برندهای ناآشنا به خوبی می‌شناسند. به عبارت دیگر، اگر به مشتری پنج تلویزیون برای انتخاب داده‌شود و یکی از آن‌ها از برندی باشد که او می‌شناسد، احتمالاً تصمیم سریع او به نفع تلویزیونی است که برند آن را در مقایسه با دیگر برندها می‌شناسد. اما اگر پنج تلویزیون از برندهایی که نمی‌شناسد به او ارائه شود، تصمیم‌گیری او زمان بیشتری می‌برد احتمال اینکه برند شما را انتخاب کند نسبت به حالت قبلی کمتر خواهد بود.

نام برند شما توسط دیگران، تایید می‌شود

در یک تحقیق، مشخص شد که ۳۸ درصد از مادران تمایل بیشتری به خرید محصولاتی دارند که سایر زنان آن برندها را دوست دارند. علاوه بر این، ۷۷ درصد از مکالمات برندها در شبکه‌های اجتماعی با افرادی است که به دنبال اطلاعات، مشاوره یا کمک هستند. به عبارت دیگر، مردم برای دریافت مشاوره و اطلاعات لازم به شبکه­‌های اجتماعی روی می‌آورند تا از نظر سایر افراد مطلع شوند. اگر نام برند شما توسط دیگران تایید شود، احتمال انتخاب شدنش بسیار بالا خواهد رفت. آگاهی از برند اینگونه روی تصمیم‌گیری مشتری تاثیر دارد.

از این اشتباهات رایج در اندازه‌گیری آگاهی از برند، دوری کنید!

در این بخش به برخی از اشتباهات رایج که هنگام محاسبه میزان آگاهی از برند رخ می‌دهند، اشاره می‌کنیم. توصیه ما به شما این است که بسیار مراقب باشید که شما این اشتباهات را مرتکب نشوید:
  • دیدگاه ناهماهنگ دربارۀ معیارهای ارزیابی: گاهی مدیران مختلف در سطوح یک سازمان، نظر متفاوتی دربارۀ عوامل موثر بر آگاهی از برند و ملاک‌های سنجش آن‌ دارند. تیمی که قرار است کمپین آگاهی از برند شما را طراحی کند، در صورتی آن را موفق می‌داند که هویت بصری کسب‌وکار در محل‌های هدف، به خوبی دیده شده باشد. اما تیم فروش، میزان موفقیت را با افزایش حجم فروش بسنجد. وجود این دیدگاه‌های متفاوت، مسیرهای رسیدن به اهداف را هم متفاوت خواهد کرد؛ بنابراین باید با تهیۀ دستورالعمل و فایل راهنما، یکپارچگی و دیدگاهی واحد برای همه بسازید.

  • توقعات بیش از اندازه بالا: برخی از افراد انتظار دارند با اولین کمپینی که در استراتژی دیجیتال مارکتینگ خود پیش‌بینی می‌کنند به نقطه‌ای که در نظر دارند، برسند. اما هنگامی‌که می‌بینند این‌ اتفاق رخ نمی‌دهد، دلسرد شده و  دست از تلاش برمی‌دارند؛ در حالیکه همیشه باید به این موضوع توجه داشته باشید که چنین کمپین‌هایی حتما نیاز به مرور زمان دارند

  • تعیین نرخ تبدیل به عنوان ملاک ارزیابی: درنظرگرفتن نرخ تبدیل‌های مستقیم مثل میزان فروش، درست نیست. در آگاهی از برند، قبل از ترغیب مخاطب، تثبیت‌ در ذهن او اهمیت دارد. چنانچه تبدیل‌های مستقیم به‌عنوان تنها معیار سنجش شما به کار بروند، چشم‌انداز شما کوتاه‌مدت خواهد بود و این موضوع برای هیچ کسب‌وکاری خوشایند نیست.

آگاهی از برند؛ یک مزیت رقابتی بزرگ

معمولا در بهترین دوره‌های آموزش دیجیتال مارکتینگ، مبحث آگاهی از برند بسیار مورد توجه قرار می‌گیرد. چنانچه بتوانید آگاهی از برند را در کسب و کارتان ایجاد کنید، یک مزیت رقابتی بزرگ و غیر قابل انکار برای خودتان بوجود آورده‌اید. راه‌اندازی کمپین آگاهی از برند، شاید هزینه‌بر و زمان‌بر باشد اما قطعا اثرات مثبت آن، ارزش این زحمات را دارد. برند اورنس طی یک ماه یا یک سال اتفاق نمی‌افتد اما رفته رفته خدمت یا محصول شما بین رقبا، به چشم خواهد آمد.

اشتراک گذاری :

پیشنهاد می کنیم این مقالات را هم بخوانید

4 دیدگاه

به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.

دیدگاهتان را بنویسید

مشاوره تلفنی

مشاوره

در صورت نیاز به مشاوره می توانید فرم را تکمیل نمایید و یا با ما در ارتباط باشید.

مشاوره تلفنی

09231012812

در صورت نیاز به مشاوره می‌توانید فرم را تکمیل نمایید و با ما در ارتباط باشید.