پوگو استیکینگ (Pogo Sticking) چیست و چه تاثیری بر سئو دارد؟

پوگو استیکینگ (Pogo Sticking)

فهرست مطلب (کلیک کنید )

یکی از معضلاتی که باعث نگرانی سئوکاران است پوگو استیکینگ کاربران است. پوگو استیکینگ در سئو، اصطلاحی است که توسط گوگل ابداع شده است و اشاره به این دارد که کاربر از صفحه نتایج موتور جستجو (SERP) وارد سایت شما می‌شود، سپس از صفحه شما خارج شده و به SERP باز می‌گردد و وارد صفحه دیگری می‌شود تا بالاخره جواب دلخواه و مدنظر خود را پیدا کند. در این مقاله قصد داریم درمورد پوگو استیکینگ، تاثیر آن بر سئوی سایت و راه‌های جلوگیری از این اتفاق صحبت کنیم.

الگوریتم پوگو استیکینگ (Pogo Sticking) چیست و چه تاثیری بر سئو دارد؟

پوگو استیکینگ (Pogo Sticking) چیست؟

پوگو استیکینگ (Pogo sticking) زمانی اتفاق می‌افتد که یک کاربر در نوار جستجو چیزی را تایپ می‌کند و در صفحه نتایج جستجو (SERP) لینک‌های پیشنهادی گوگل را مشاهده می‌کند. حالا این کاربر روی لینک اول کلیک می‌کند. اما اگر به نتیجه دلخواه خود نرسد به عقب و صفحه نتایج جستجو برمی‌گردد و وارد سایت دیگری می‌شود و این کار را تا جایی که به جواب موردنظر خود برسد ادامه می‌دهد.

خب، حالا اگر افراد زیادی پس از کلیک بر روی اولین لینک در صفحه نتایج جستجو پوگو استیکینگ کنند، گوگل این طور برداشت می‌کند که "لینک #1 رضایت کاربر را برآورده نمی‌کند، پس باید آن را چند پله پایین‌تر نمایش دهم". به نظر شما آیا این برداشت گوگل درست است؟ آیا وارد شدن به یک وب سایت و برگشت مجدد به SERP صرفا به دلیل نامطلوب بودن محتوای آن صفحه است؟

چرا پوگو استیکینگ مهم است؟

پوگو استیکینگ وضعیتی است که سئوکاران از آن وحشت دارند. آن‌ها معتقدند این رفتار کاربر توسط گوگل ردیابی می‌شود و منجر به جریمه شدن وب سایت‌ها می‌شود. پوگو استیکینگ نشانه این است که کاربران از نتایج راضی نیستند. موتورهای جستجو ترجیح می‌دهند که کاربران در اولین تلاش خود محتوای مورد نظر خود را کشف کنند. اما وقتی یک کاربر مجبور می‌شود بین لینک‌های مختلف بگردد، حتی نتایج صفحات بعدی SERP را جستجو کند یا عبارت جستجوی خود را تغییر بدهد تا به جواب دلخواه برسد، برای موتورهای جستجو خوشایند نیست.

گوگل اخیرا یک ویژگی جدید جالب را برای جلوگیری از پوگو استیکینگ به کار گرفته است. وقتی یک کلمه کلیدی را جستجو می‌کنید، روی یک نتیجه کلیک می‌کنید و سپس به صفحه نتایج جستجو برمی‌گردید، گوگل کادر «People also search for» (افراد این را نیز جستجو می‌کنند) را در زیر آن نتیجه به شما نشان می‌دهد.

چرا گوگل این کار را می‌کند؟ خب، گوگل می‌داند که شما تجربه کاربری بدی داشته‌اید (در غیر این صورت دکمه "بازگشت" را نمی‌زدید). بنابراین گوگل می‌خواهد گزینه‌های بیشتری در اختیار شما قرار دهد تا مجبور نباشید در صفحه اول پوگو استیکینگ کنید.

فرق پوگو استیکینگ با بانس ریت چیست؟

اغلب افراد پوگو استیکینگ را با نرخ پرش (Bounce Rate) اشتباه می‌گیرند. اجازه دهید تفاوات این دو مفهوم را روشن‌تر کنیم. پوگو استیکینگ، همانطور که گفتیم، زمانی است که کاربر از SERP (صفحه نتایج موتور جستجو) وارد یک سایت می‌شود و به سرعت آن را ترک می‌کند و به SERP برمی‌گردد.

نرخ پرش زمانی است که کاربر از هر منبعی وارد یک سایت می‌شود و هیچ فعالیت خاصی در آن انجام نمی‌دهد (به عنوان مثال، کلیک کردن بر روی پیوندها، پر کردن یک فرم، یا قرار دادن یک مورد در سبد خرید). بنابراین اگر کسی این مقاله را باز کند، آن را به طور کامل بخواند و قبل از ترک آن کار دیگری انجام ندهد، این به عنوان یک پرش محسوب می‌شود.

چه چیزی باعث پوگو استیکینگ می‌شود؟

دلایل زیادی وجود دارند که می‌توانند باعث پوگو استیکینگ شوند. توجه داشته باشید که همه این دلایل به محتوای ضعیف یا UX (تجربه کاربری) بد محدود نمی‌شوند.

محتوای Clickbait

وقتی یک جستجوگر وارد سایتی می‌شود که بیش از حد وعده داده اما چیز زیادی عاید کاربر نمی‌کند به اصطلاح، جستجوگر با محتوای Clickbait یا تله کلیک مواجه شده است. محتوای تله کلیک محتوایی است که با عناوین جذاب اما دروغین مخاطب را وادار به کلیک می‌کند.

همه ما چنین محتواهایی را در وب دیده‌ایم و در تله آن‌ها افتاده‌ایم، و فوراً هم از کلیک کردن روی آن‌ها پشیمان شده‌ایم. عناوینی مثل «هرگز این را باور نخواهی کرد (…)، «این یک کار را برای 6 هفته انجام بده و (…)،» «آنها نمی‌خواهند شما بدانید که (…)» و غیره، همگی محتوای تله هستند. وقتی روی این لینک‌ها با این گونه عناوین کلیک می‌کنیم و محتوایی که انتظار آن را داشتیم پیدا نمی‌کنیم، احساس می‌کنیم فریب خورده‌ایم، بنابراین به SERP برمی‌گردیم.

اطلاعات دفن شده یا قفل شده

در این حالت، جستجوگر نمی‌تواند چیزی را که به دنبالش است پیدا کند، حتی اگر اطلاعات واقعاً در آنجا باشد. مشکل چنین محتوایی این است که اطلاعات زیر خروارها متن مدفون شده‌اند یا به خاطر استفاده از زبان و کلمات گیج‌کننده قابل درک نیستند یا در دسترس برخی از کاربران قرار ندارند.

این مطلب پیشنهاد می شود :  بلاگری چیست + چگونه بعنوان بلاگر فعالیت کنیم؟

فرض کنید به دنبال "علائم خرابی توربوشارژر" می‌گردید. روی اولین لینک از صفحه نتایج جستجو کلیک می‌کنید. خب، شاید علائمی که ما می‌خواهیم ببینیم در واقع در این صفحه وجود داشته باشند، اما در انتهای قرار دارند. قبل از اینکه به این علائم برسید، نویسنده شما را مجبور کرده تا در مورد نحوه عملکرد و فهرستی از علل خرابی توربوشارژر مطالعه کنید. از آنجایی که هیچ راه حل فوری برای عبارت جستجوشده شما وجود ندارد، به سادگی به SERP باز می گردید تا صفحه دیگری را امتحان کنید.

مشابه همین اتفاق ممکن است زمانی رخ دهد که دسترسی به یک محتوا فقط در صورت ثبت نام ممکن باشد و محتوا در پشت "دیوار ایمیل" قرار گرفته باشد. وب سایت و محتوای آن ممکن است خوب باشد و اطلاعات مورد نیاز جستجوگر را ارائه دهد. اما از آنجایی که فوراً در دسترس نیست، جستجوگر به SERP باز می‌گردد.

تجربه کاربری (UX) ضعیف

در این سناریو، جستجوگر بلافاصله به دلیل نحوه عملکرد یا ظاهر سایت از آن ناامید (یا به آن مشکوک) می‌شود، بنابراین به محیط امن SERP باز می‌گردند. وب سایت‌هایی که کند هستند یا به محض ورود با پاپ آپ‌های پیاپی مزاحم کاربر می‌شوند نمونه خوبی از تجربه کاربری بد هستند. علاوه بر این‌ها، چیدمان المان‌ها و طراحی گیج کننده وب سایت، فرم‌های ثبت نامی که روی محتوا را می‌پوشانند و نیز وب سایت‌هایی که برای نمایش در موبایل بهینه نشده‌اند می‌توانند باعث تجربه کاربری ضعیف شوند.

جستجوگرانی که فقط در حال گشت و گذار هستند

پوگو استیکینگ حتی ممکن است زمانی اتفاق بیفتد که جستجوگر فقط در حال چرخیدن و گشتن در صفحه است. ممکن است کاربر قصد نداشته باشد برای مدت طولانی در یک صفحه خاص بماند و فقط به دنبال الهام گرفتن یا مقایسه قیمت‌ها باشد یا سعی دارد سایتی را به خاطر بیاورد که چند روز قبل دیده بود. جریمه کردن این سایت‌ها فقط به این دلیل که جستجوگر به سرعت به دنبال چیزی می‌گردد که شاید توجه او را جلب کند، غیرمنطقی است!

دلایل دیگر پوگو استیکینگ

دلایل پوگو استیکینگ می‌تواند بسیار پیچیده‌تر از مواردی باشد که در بالا ذکر کردیم. فرض کنید شخصی به شما گفته است که می‌توانید با استفاده از اسپری WD40 در فصل زمستان از یخ زدن درزهای خودرو جلوگیری کنید. به طور منطقی، شما تصمیم می‌گیرید صحت این اطلاعات را بررسی کنید. پس در گوگل سرچ می‌کنید :"آیا WD40 جلوی یخ زدن درزهای خودرو را می‌گیرد"؟

لینک‌های مختلفی با عناوین مختلف ظاهر می‌شوند:

  • آیا WD40 مانع یخ زدگی می‌شود؟
  • چطور در زمستان جلوی یخ زدن قفل‌ها بگیریم؟
  • چطور مانع یخ زدن درب‌ها شویم؟

و...

فقط با خواندن توضیحات زیر لینک‌های آبی، می‌توانید حدس بزنید که جستجوگر پاسخ‌های متفاوتی دریافت می‌کند. همین مسئله ممکن است باعث پوگو استیکینگ شود، اما به دلایل مختلف. و گاهی اوقات، این مسئله به نوعی تقصیر گوگل است.

  • اگر جستجوگر روی اولین نتیجه کلیک کند، احتمالاً خیلی سریع به عقب برمی‌گردد، زیرا مثلا آن سایت در مورد قفل‌های منجمد ماشین صحبت کرده است نه درزها. در اینجا ممکن است کاربر به SERP برگردد، اما این صرفا تقصیر محتوا نیست.
  • نتیجه دیگری می‌گوید که "می‌توانید از اسپری WD40 برای جلوگیری از یخ زدن درزهای خودرو استفاده کنید. با این حال، شما نباید این کار را زیاد انجام دهید." پس از مشاهده این گفته، جستجوگر ممکن است به SERP بازگردد و نتیجه دیگری را برای تأیید آن اطلاعات امتحان کند. باز هم اینجا پوگو استیکینگ رخ داده است، اما جریمه کردن این وب سایت در اینجا ناعادلانه است.
  • حالا اگر باز هم جستجوگر وارد ضقحه دیگری شود که می‌گوید "هرگز روی درزهای خودرو WD40 اسپری نکنید (که احتمالا پاسخ درستی نیز هست)، باز هم ممکن است کاربر به SERP برگردد تا سایت دیگری را با این نوع اطلاعات بررسی کند، یا ممکن است جستجوی جدیدی انجام دهد.
پوگو استیکینگ (pogo sticking) چیست؟

آیا pogo sticking یک عامل رتبه بندی است؟

تقریبا مطمئن هستیم که پوگو استیکینگ عامل رتبه بندی در گوگل نیست. چند سال پیش، جان مولر، تحلیلگر ترندهای وبمستر در گوگل، اعلام کرد:

وقتی صحبت از جستجو می‌شود، ما سعی می‌کنیم از سیگنال‌های این چنینی استفاده نکنیم. برای پوگو استیکینگ دلایل زیادی وجود دارد. اینکه چرا کاربران ممکن است به عقب و جلو بروند، یا به چیزهای مختلف در نتایج جستجو نگاه کنند، یا زمانی کوتاه در یک صفحه بمانند و دوباره به عقب برگردند. من فکر می‌کنم که اصلاح و گفتن «خب، ما می‌توانیم این را به یک عامل رتبه‌بندی تبدیل کنیم» واقعاً سخت است.

بنابراین من نگران چنین چیزهایی نخواهم بود. وقتی به الگوریتم های گوگل به طور کلی نگاه می‌کنیم، وقتی تغییرات الگوریتمی را که می‌خواهیم راه‌اندازی کنیم بررسی می‌کنیم، به نحوه واکنش کاربران به این تغییرات نگاه می‌کنیم. اما این چیزی است که ما در میلیون‌ها پرس و جو و میلیون‌ها صفحه مختلف به آن نگاه می‌کنیم و به طور کلی می‌بینیم که آیا این الگوریتم به درستی یا در مسیر درست پیش می‌رود. اما برای تک تک صفحات، فکر نمی‌کنم اصلاً ارزش تمرکز روی آن را داشته باشد.

آیا باید نگران پوگو استیکینگ باشیم؟

از دیدگاه سئو: نه لزوما. از آنجایی که ممکن است دلایل زیادی وجود داشته باشد که چرا جستجوگرها ممکن است از یک سایت‌ به سایت دیگر بپرند، گوگل تقریباً به طور قطع با pogo sticking به عنوان یک عامل رتبه‌بندی رفتار نمی‌کند. بنابراین به طور خاص نگران آن نباشید.

این مطلب پیشنهاد می شود :  راهنمای گام به گام برای ساخت تیزر تبلیغاتی املاک

از منظر تجاری: ممکن است موضوعی باشد که باید به آن توجه کرد. شاید پوگو استیکینگ فاکتور رتبه بندی نباشد، اما قطعا دوست دارید که خوانندگان شما بیش از چند ثانیه در کنار شما و محتوای شما بمانند و با آنچه ارائه می‌دهید تعامل داشته باشند.

چطور پوگو استیکینگ را کاهش دهیم؟

موثرترین و بهترین روش‌های کاهش پوگو استیکینگ سایت چیست؟

شاید پوگو استیکینگ مستقیما عامل رتبه بندی نباشد، اما عوامل دیگری مثل زمان باقی ماندن کاربر در صفحه، کلیک روی لینک‌ها، ساختار محتوا و غیره می‌توانند سئوی صفحه و سایت شما را تحت تاثیر قرار دهند. برای اینکه خواننده را به خواندن محتوای خود تشویق کنید و مانع بازگشت او به صفحه نتایج جستجو شوید، باید به دنبال این باشیم که چطور پوگو استیکینگ را کاهش دهیم:

مشکلات UX سایت حتی در موبایل را حل کنید

لازم نیست که همه وب سایت‌ها طراحی فوق‌العاده‌ای داشته باشند. اگر می‌خواهید بهترین تجربه را برای کاربران خود فراهم کنید، فقط کافی است هر چیزی را که باعث حواس پرتی می‌شود به حداقل برسانید. همه چیز را ساده نگه دارید. هر چیزی هم که جزو محتوایی که جستجوگر به دنبال آن باشد نیست، باید از تجربه خواندن پشتیبانی کند. در عمل، این بدان معنی است که موارد اضافی نباید سر راه نمایش درست و فوری محتوا قرار بگیرند.

یک راه مستقیم برای بهبود UX (تجربه کاربری) سایت، اصلاح UI (رابط کاربری) است. این چند مورد را مدنظر قرار دهید:

  • از شر پنجره‌های پاپ آپ خلاص شوید. این پاپ آپ‌ها شامل فرم‌های ثبت‌نام، فرم‌های خروج و غیره می‌شود. همین کار را با همه بنرهایی که طرح‌بندی صفحه را تغییر می‌دهند، انجام دهید.
  • مطمئن شوید که طرح‌بندی وب‌سایت شما واضح، سازگار و قابل استفاده است. این امر به‌ویژه برای ناوبری وب‌سایت شما مهم است. داشتن یک سایت با طراحی زیبا و شکیل خیلی هم عالی است، اما مهم‌تر این است که ظرفیت شناختی کاربر را با عناصری که هیچ هدف عملی ندارند بارگذاری نکنید.
  • وب سایت خود را برای دستگاه‌های تلفن همراه بهینه کنید. ترافیک وب سایت از دستگاه‌های تلفن همراه کمی بیش از 50 درصد است. علاوه بر این، گوگل محتوا را بر اساس نسخه‌های موبایلی وب‌سایت‌ها ایندکس و رتبه‌بندی می‌کند.

سرعت سایت خود را بهبود دهید

بدیهی است که هیچ کس دوست ندارد منتظر بارگذاری یک سایت بماند. اما مهم‌تر از آن، اگر بارگذاری بیش از حد طول بکشد یا به طور کلی سرعت سایت شما کند باشد، برخی از افراد بدون معطلی آن را ترک خواهند کرد. اگر رقبایی وجود داشته باشند که همان محتوا را سریع‌تر ارائه دهند، این افراد معمولا به سایت آن‌ها مراجعه می‌کنند. در این مسابقه هر ثانیه اهمیت دارد.

علاوه بر این، اگر می‌خواهید محتوای شما در رتبه بالایی در SERP ها قرار بگیرد، باید در سریع‌ترین زمان ممکن محتوای خود را در اختیار کاربران قرار دهید. به این دلیل که یکی از فاکتورهای رتبه بندی گوگل سرعت سایت است.

با استفاده از سرویس‌هایی مانند PageSpeed Insights می‌توانید زمان بارگیری هر صفحه وب را بررسی کنید. برای بررسی چندین صفحه وب (حتی برای وب سایت‌های شخص ثالث)، می‌توانید از Ahrefs’ Site Audit استفاده کنید.

از روش هرم وارونه در تولید محتوا استفاده کنید

روش هرم وارونه یک روش تولید محتوا است که روزنامه‌نگاران از آن استفاده می‌کنند. در این روش «نیاز به دانستن» بر «خوب بودن دانستن» اولویت دارد. طبق روش هرم وارونه، مطالبی که اهمیت بیشتری دارند در ابتدای محتوا قرار می‌گیرند و محتوای تکمیلی (که شاید از اهمیت کمتری برخوردار باشد) در ادامه محتوا و بخش‌های انتهایی قرار می‌گیرد.

پیروی از این قانون به خوانندگان شما کمک می‌کند تا اطلاعات مدنظر خود را سریع‌تر پیدا کنند. در مثالی که از علائم خرابی توربوشارژر زدیم، قطعا این روش می‌توانست کارساز باشد و مانع پوگو استیکینگ شود.

از قالب بندی ساده و عناصر بصری استفاده کنید

هیچ کس یک دیوار متنی (محتوایی که بدون هیچ فاصله گذاری یا ظرافت خاصی باشد) را دوست ندارد، به خصوص در فضای آنلاین که در آن بیشتر مردم محتوا را به سرعت مرور می‌کنند. از این روش‌ها برای هضم آسان‌تر محتوای خود استفاده کنید:

  • در هر خط 85 کاراکتر بنویسید.
  • پاراگراف‌ها را به سه الی چهار جمله محدود کنید.
  • از لیست‌ها و بولت گذاری (مانند همین بخشی که الان در حال خواندن آن هستید) برای بخش بندی بلوک‌های متن استفاده کنید.
  • از یک فونت خوانا استفاده کنید.
  • رنگ فونت خود را متضاد با پس زمینه انتخاب کنید.
این مطلب پیشنهاد می شود :  راز افزایش نرخ تبدیل لندینگ پیج در سال 2024

همچنین برای تقسیم بندی محتوا باید از عناصر بصری در جاهایی که مرتبط است، به خصوص در محتواهای آموزشی، استفاده کنید. طبق مطالعات انجام شده، محتوایی که در آن از المان‌های بصری همچون تصاویر، نمودارها و غیره استفاده شده باشد، 323 درصد بیشتر از محتواهایی که صرفا متنی هستند و هیچ المان بصری ندارند مورد استقبال کاربران قرار می‌گیرند و توجه آن‌ها را جلب می‌کنند.

از لینک های داخلی مرتبط استفاده کنید

برخی از عبارت‌هایی که در موتور جستجو سرچ می‌شوند خیلی سریع و با مطالعه بخشی از یک محتوای واحد حل می‌شوند. اما برخی دیگر آغاز یک سفر یادگیری در مورد یک موضوع پیچیده هستند و معمولاً یک قطعه محتوا نمی‌تواند چنین موضوعی را پوشش دهد. برای این نوع پرس و جوها می‌توانید یک سری محتوای مرتبط ایجاد کنید و آن‌ها را به یکدیگر پیوند دهید تا کاربر را در مسیر درست هدایت کنید.

برای مثال، مقاله "آموزش تولید محتوا" در سایت ما حدود 6000 لغت دارد. اگرچه این مقاله یک محتوای نسبتا طولانی است، اما باز هم این موضوع چنان گسترده است که نمی‌توان همه چیز را که در مورد این موضوع در یک قطعه محتوا توضیح داد. بنابراین، ما مقالات دیگری که مرتبط با موضوع آموزش تولید محتوا هستند ایجاد کردیم و آن‌ها را به هم پیوند دادیم.

شما می‌توانید با استفاده از ابزارهایی همچون Ahrefs Webmaster Tools، صفحاتی که موضوعات مرتبطی دارند بیابید و آن‌ها را بهم پیوند دهید. برخی از افزونه های سئو مثل Yoast (نسخه‌ پولی) نیز این قابلیت را دارند.

الگوریتم E-A-T را مدنظر قرار دهید

E-A-T مخفف تخصص، اعتبار و قابل اعتماد بودن است. این الگوریتم از دستورالعمل‌های رتبه بندی کیفیت جستجوی گوگل است و سندی است که توسط ارزیاب‌های کیفیت انسانی برای ارزیابی کیفیت نتایج جستجوی گوگل مورد استفاده قرار می‌گیرد.

E-A-T جزو مفاهیم سئو است. نشان دادن تخصص، اعتبار و قابل اعتماد بودن در تولید محتوا همیشه خوب است. این سیگنال به کاربران می‌گوید که محتوای شما ارزش خواندن (یا تماشا کردن) را دارد. اگر محتوای شما حول موضوعات YMYL (موضوعاتی که مستقیما با مسائل مالی یا سلامت و ایمنی افراد سروکار دارند) باشد، اهمیت بیشتری نیز پیدا می‌کند.

اجازه دهید معنا و مفهوم E-A-T را روشن‌تر کنیم:

  • تخصص (Expertise) یعنی داشتن دانش یا مهارت بالا در یک زمینه خاص. به عبارت دیگر، تخصص به محتوای تولید شده توسط یک متخصص اشاره دارد. اگر می‌خواهید تخصص خود را در یک حوزه یا موضوع نشان دهید، از کارشناسان بخواهید محتوای شما را تولید کنند. شما می‌توانید این کارشناسان را استخدام کنید یا پست‌های مهمان را از افرادی که متخصص هستند بپذیرید.
  • اعتبار (Authoritativeness) به حسن شهرت شما، به ویژه در میان دیگر کارشناسان و تأثیرگذاران در صنعت و حوزه‌ای که در آن فعالیت می‌کنید اشاره دارد. برای نشان دادن اعتبار خود می‌توانید به تجربه حرفه‌ای، مدارک تحصیلی، سخنرانی در کنفرانس‌های معروف و غیره استناد کنید.
  • قابل اعتماد بودن (Trustworthiness) به مشروعیت، شفافیت و دقت وب سایت و محتوای شما مربوط می‌شود. به عبارت ساده، باید حقایق را بررسی کنید و محتوای خود را به روز نگه دارید.

موارد دیگری نیز وجود دارد که می‌توانید برای نشان دادن E-A-T خود انجام دهید. این موارد بیشتر به سئو مربوط می‌شوند تا شیوه‌های تولید محتوای خوب. در مقالات بعدی در مورد E-A-T و اهمیت آن برای سئو بیشتر صحبت خواهیم کرد.

محتوای خود را به روز نگه دارید

برای برخی از پرس و جوها، تازگی محتوا بسیار مهم است. چه کسی بهترین هدفون های سال 2011 را جستجو می‌کند در حالی که می‌تواند بهترین هدفون های امسال را داشته باشد؟

محتوای خود را هر سال (یا هر چند وقت یکبار) به‌روزرسانی کنید و به مخاطبان خود محتوای تازه ارائه کنید. این تاکتیک باعث افزایش ترافیک ارگانیک وب سایت شما می‌‎شود.

روش‌های کاهش پوگو استیکینگ

نگران پوگو استیکینگ نباشید

همان طور که در این مطلب اشاره کردیم، پوگو استیکینگ عامل رتبه بندی در گوگل نیست، پس نباید نگران آن باشید. اما به هر حال، اگر واقعاً می‌خواهید کاربرانتان مدت زمان بیشتری در وب‌سایت شما بمانند، نکات ذکر شده در بالا را امتحان کنید و محتوای مفیدتر و جذاب‌تری تولید کنید. برخی از این نکات حتی ممکن است به شما کمک کند تا در SERP رتبه بالاتری داشته باشید. اگر همچنان نیاز به راهنمایی بیشتری دارید، کارشناسان ما در آژانس دیجیتال مارکتینگ منتا مشتاق شنیدن صدای شما هستند.

منبع: https://ahrefs.com/

اشتراک گذاری :

پیشنهاد می کنیم این مقالات را هم بخوانید

2 دیدگاه

به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.

  • فکر کنم همونقدر که ux مهمه، ui هم برای کاهش پوگو استیکینگ اهمیت داشته باشه

    • بله … واقعا تجربه کاربر، در این قبیل زمینه ها مهمه و اثرگذار

دیدگاهتان را بنویسید

مشاوره تلفنی

مشاوره

در صورت نیاز به مشاوره می توانید فرم را تکمیل نمایید و یا با ما در ارتباط باشید.

مشاوره تلفنی

09231012812

در صورت نیاز به مشاوره می‌توانید فرم را تکمیل نمایید و با ما در ارتباط باشید.