مدیران محتوا، استراتژی محتوایی یک شرکت را ایجاد میکنند، محتوای هدفمند و مرتبط با آن کسب و کار را بوجود آورده و شاخه بازاریابی محتوا را با دقت بالا و پیگیری مداوم، فعال نگه میدارند. مدیر محتوا باید در تقویت صدای برند تبحر داشته باشد و آموزش تولید محتوا به همه افراد شاغل در تیم مارکتینگ را در دستور کار خود قرار دهد.
اگر قصد دارید در مورد نقش مدیریت محتوا نکات مهمی را مطالعه کرده و اصول اولیه را طبق استانداردهای جهانی بیاموزید، توصیه میکنیم این مقاله از آژانس دیجیتال مارکتینگ منتا را تا انتها با دقت مطالعه نمایید. در این مطلب از کارهایی که مدیر محتوا انجام میدهد تا نحوه تبدیل شدن به یک مدیر محتوای موفق را توضیح دادهایم. تا انتها با ما همراه باشید.
مدیر محتوا کیست ؟
یک مدیر محتوا قوی و کاربلد، بر توسعه، توزیع و تلاشهای استراتژیک ایجاد محتوا برای اطلاعرسانی و خوشحال کردن مخاطبان نظارت میکند. مدیر محتوا باید دانش نرم افزاری داشته و با ابزارها و روشهای دیجیتال مارکتینگ که بیشتر بر محتوا و سئو متمرکز هستند، مسلط باشد. از نظر ما برای موفقیت بیشتر، یک مدیر محتوا به مهارتهای مدیریت پروژه هم نیاز دارد.
در واقع میتوان گفت مدیر محتوا کسی است که چندین سال تجربه این کار حساس را در کارنامه کاری خود داشته باشد و بتواند منابع سازمان را به خوبی برای رشد و بهبود ترافیک و درآمد سایتی که مسئولیت آن را برعهده گرفته است، بدست آورد. بیتردید باید بگوییم که این موقعیت شغلی را نمیشود اصلا از روز اول کاری در این حوزه تجربه نمود و اصولیتر این است که از موقعیت کارشناس تولید محتوا آغاز کرده و بعد از طی مراحل گوناگون، در این موقعیت شغلی قرار گرفت. مدیر محتوا باید درک عمیق و دقیقی از برنامه آگاهی از برند شرکت داشته باشد تا از این موضوع برای ارتباط قوی با مشتریان هدف بهره برده و اهداف بازاریابی مد نظر کسب و کار را محقق نماید. تجربه کافی مدیر محتوا این امکان را برای او فراهم می آورد که تفاوت کپی رایتینگ و تولید محتوا را به خوبی بداند و از هر کدام در جایگاه صحیح خودش استفاده کند.
مطالبی که در این قسمت بیان شد، تنها یک مرور کلی درباره مدیران محتوا و جایگاه شغلیشان بود. در ادامه، در مورد برخی وظایف خاص یک مدیر محتوا و نقشی که در آموزش دیجیتال مارکتینگ میتواند ایفا کند، صحبت خواهیم کرد.
تخصص های لازم برای مدیر محتوا شدن
در معرفی مدیر محتوا، به برخی از توانمندی ها و تخصص هایی که برای موفقیت در این موقعیت شغلی نیاز است، اشاره کردیم. اما در این قسمت به صورت مفصل به این سوال پاسخ خواهیم داد که : برای مدیر محتوا شدن چه تخصصهایی لازم است؟
- تخصص ویراستاری و ویرایش محتوا : یک مدیر محتوا بایستی فهم درستی از ویراستاری داشته باشد تا قادر باشد محتواهای تولیدشده را از این نظر مورد بررسی قرار داده و در صورت نیاز به اصلاح، آنها را به نویسنده ارجاع دهد.
- داشتن مهارت های ارتباطی و تیم سازی: مدیریت محتوا، به دلیل جایگاه شغلی و مسئولیتهای فراوانی که دارد، بطور معمول باید مدام با بخشهایی از قبیل تیم فنی، تیم فروش و صاحبان کسبوکار ارتباط داشته باشد. به همین دلیل ما معتقدیم که او باید مهارتهای ارتباطی قوی داشته باشد تا بتواند تیم تولید محتوا را در مسیر درستی، حرکت دهد. ضمن اینکه توانایی تیم سازی داشته باشد تا قادر باشد، افراد مستعد و خلاق را دور هم جمع کرده و باعث شود که هر یک از این افراد بالاترین بازدهی را داشته باشند.
- تسلط به اصول سئو : به موفقیت رسیدن در مسیر بازاریابی محتوایی، یقینا از پل موتورهای جستجو میگذرد. یکی از تخصص های لازم که مدیر تیم تولید محتوا باید از آن برخوردار باشد، سئو محتوا (محتوای سئو شده) است. آشنایی با اصول رتبهبندی مطالب در موتورهای جستجو و فهم زبان آنها، او را در مدیریت موفقتر محتوای کسبوکار کمک میکند.
- متخصص بودن در پژوهش و جستجوگری : دنیای تولید محتوا روز به روز در حال تغییر بوده و تسلط داشتن به آخرین اطلاعات، برای یک مدیر محتوا امری ضروری بنظر میرسد. او باید با حفظ روحیه پژوهشگری، دانش و مهارتهای تخصصی خود را ارتقا بخشیده و برای مدیریت بهتر آماده گردد. ضمن اینکه او باید از شخصیت محتوایی کسبوکارهای رقیب مطلع باشد تا بتواند برنامهریزی و ایدهیابی بهتری در جریان مدیریت محتوا انجام دهد. این امر مهم بدون روحیه جستجوگری میسر نخواهد شد. همین روحیه باعث می شود که امکان تولید محتوای ویروسی که اثر بسیار زیادی در بیشتر دیده شدن خدمات و محصولات خواهد شد، روز به روز بالاتر برود.
- توانایی آنالیز نتایج تولید محتوا : نتایج تولید محتوای شما هر چند وقت یک بار باید توسط مدیر محتوا آنالیز گردند. این موضوع بسیار حیاتی بوده و به هیچ عنوان نباید نادیده گرفته شود. بازه های موفقیت و شکست، نقاط ضعف و قوت، کمپینهای موفق و شکست خورده و تمام آمار محتوای بایستی توسط فردی که مسئولیت مدیریت محتوا را بر عهده دارد آنالیز شده و به مسئولان ذیربط منتقل گردد تا همه برای بهبود اوضاع تلاش کنند.
- تخصص در تعیین اهداف کوتاه مدت و بلند مدت: بی تردید هیچ فعالیتی بدون هدف گذاری به سر منزل مقصود نخواهد رسید. مدیر محتوا هم پس از شناسایی منابع موجود، باید نسبت به تعیین اهداف کوتاه مدت و بلند مدت اقدام نماید. تجربه نشان میدهد که فردی در این زمینه موفق خواهد شد که از تخصص کافی در زمینه های مربوطه برخوردار باشد.
وظایف مدیر محتوا چیست؟
نقش و وظایف مدیر محتوا معمولا به ساختار و اندازه شرکت بستگی دارد. به عنوان مثال، مدیر محتوای یک استارتاپ ممکن است تنها در زمینه بازاریابی محتوایی آنها فعال باشد، در حالی که یک شرکت سازمانی بزرگ ممکن است مدیران محتوا را به چندین تیم اختصاص دهد. معمولا مدیر محتوا مسئولیت تنظیم تقویم محتوا را بر عهده دارد، استراتژی محتوا را توسعه میدهد، نتایج مربوط به سئو و تولید محتوا را جمعآوری میکند، محتواهای شبکه های اجتماعی را بررسی کرده و تایید مینماید و .... در این قسمت مشخص ترین وظایف مدیران محتوا را برای شما فهرست خواهیم کرد که عبارتند از:
- محتواهایی که از قبل روی سایت شرکت وجود دارند را بررسی کرده و ضمن رفع اشکالات موجود، آنها را از لحاظ موارد نگارشی، سئو و ... به بهترین شکل ممکن بهینه نماید. در واقع اگر نیاز بود، ساختار محتوا موجود را اصلاح کند.
- بررسی دقیق و جامع رقبا، تا جاهایی که شکاف کلمه کلیدی وجود دارد و نسبت به رقیبهای کسب و کار، ضعف هایی دیده میشود، اقدامات لازم برای تولید محتوای مناسب انجام گیرد.
- یک استراتژی محتوای جدید ایجاد کند که بتواند به شرکت، در رسیدن به اهداف ترافیکی خود کمک نماید.
- برنامهی جامعی تنظیم کند تا از طریق شبکههای اجتماعی، صدای برند کسب و کار مورد نظر را بهتر از قبل به مشتریان هدف رسانده و باعث شود که در قیف فروش، بهبودی نسبی ایجاد گردد.
- در اولین فرصت اقدام به تهیه تقویم محتوایی کرده و آن را در اختیار تولیدکننده محتوای وبسایت و ادمین شبکه های اجتماعی قرار دهد.
- بررسی و آنالیز روزانه محتواهای منتشر شده و اینکه چه میزان در جذب مخاطب موفق هستند. برای این کار میتواند از ابزارهایی شبیه : Ahrefs یا Google Search Console یا Google Analytics استفاده نماید.
چگونه میتوان یک مدیر محتوا موفق شد؟
حالا که با موقعیت شغلی مدیریت محتوا آشنا شدهاید، شاید سوال مهمی که به ذهن شما خطور میکند این است که برای موفقیت در این شغل چه باید کرد و چه مهارتهایی را باید کسب نمود و کدام توانمندیهایی که در حال حاضر دارید را باید تقویت کنید. در این قسمت میخواهیم به چنین دغدغههایی پاسخ دهیم تا مسیر بیش از پیش برای شما روشن شود:
یک دوره صدور مدرک(گواهینامه) بازاریابی محتوا را طی کنید
مهم نیست که سالها در این زمینه تجربه داشته و موارد زیادی را آموخته باشید، بسیار بهتر است که دوره آموزش بازاریابی محتوا که توسط اساتید مجرب و کارکشته ارائه میشود را شرکت کرده و از نکاتی که ممکن است برای شما جدید باشد، به بهترین شکل بهره برداری نمایید. این موضوع به شما کمک خواهد کرد که همیشه اطلاعات و دانش خود را به روز نگه دارید. سایت های شناخته شده ای در حوزه آموزش دیجیتال مارکتینگ فعال هستند که بعد از طی کردن دوره هایشان به شما گواهینامه یا مدرک اتمام دوره خواهند داد که حتی از لحاظ روزمه هم میتواند برای شما آورده خوبی محسوب شود. از جمله این سایتها میتوان Hubspot را به شما معرفی کرد.
دوره های تخصصی آموزش سئو را همواره شرکت کنید
در قسمتهای بالاتر مقاله اشاره کردیم که چقدر بین مدیر محتوا و موضوعات مربوط به سئو قرابت وجود دارد و موفقیت در این موقعیت شغلی(مدیریت محتوا) به دانش بسیار بالا و به روز در زمینه سئو وابسته است.در بنگاه های بی شماری ، بازاریابی محتوا مترادف با SEO است ، بنابراین می خواهید به عنوان یک نقش مدیر محتوا ، درک کاملی از این مفهوم داشته باشید. اگر مدام در حال یادگیری آموزش های سئو نباشید و از افراد قوی در این زمینه یاد نگیرید، موفقیت شما بسیار دور از دسترس خواهد بود و قطعا محتواهایی که تحت نظارت شما تولید و منتشر میشوند، توفیقی را برای شرکت مورد نظر نداشته و موقعیت شغلی شما را به چالش خواهد کشید.
یک مدیر محتوای قوی باید بداند که چگونه از ابزارهای سئو استفاده کند تا کلمات کلیدی با رقابت کم و پتانسیل سرچ بالا را شناسایی کرده و در تولید محتوا از آنها به بهترین شکل بهره ببرد. پیدا کردن کلمات کلیدی یک توانمندی بالا محسوب میشود که هر مدیر محتوا آن را ندارد.
یک وب سایت شخصی ایجاد کنید
شاید بتوان گفت که راهی بهتر برای شروع مدیریت محتوا وجود ندارد جز اینکه یک وب سایت شخصی با محتوایی که بارگذاری شده برای خودتان ایجاد کرده و محتواهای مد نظر خودتان را داخل آن قرار دهید. این وبسایت میتواند برای نام تجاری شخصی شما باشد یا حتی دلنوشتههای خودتان را داخل آن منتشر نمایید. هرچه که ایجاد کنید، باعث خواهد شد که شما از ابتدا تا پایان با طراحی سایت همراه شوید و خودتان هم بعنوان مدیر محتوا هم بعنوان کارشناس تولید محتوا قادر باشید سئو محتوا را از نزدیک لمس کنید که تاثیر بسیار شگرفی در آشنایی شما با چالشهای احنمالی در زمینه آموزش تولید محتوا دارد.
در برخی از دوره های بازاریابی شرکت کنید
خوشبختانه یا متاسفانه باید گفت که مدیریت محتوا یک موقعیت شغلی میانه است. یعنی هم باید از بازاریابی بدانید و هم از محتوا و سئو و ... این موضوع بد نیست اما توانمند بودن در چندین زمینه به صورت هم زمان کار آسانی نیست اما در مورد مدیریت محتوا باید رخ دهد. بنابراین پیشنهاد میکنیم که در دوره های آموزش بازاریابی هم در حد توان شرکت کرده و تجربه اندوزی کنید.
نیازی به دوره های مارکتینگ بسیار سطح بالا نیست اما تلاش کنید که سطح خودتان را ارتقا دهید. دوره های رایگان آموزش مارکتینگ را میتوانید از برخی سایتهای معتبر تهیه کرده و تماشا کنید تا به هدف خودتان بیش از پیش نزدیک شوید.
حقوق مدیر محتوا چقدر می باشد؟
چنین سوالهایی معمولا جزو تاثیرگذارترین مواردی است که برای انتخاب شغل به ذهن افراد خطور میکند. در مورد حقوق یک مدیر محتوا، موارد زیادی باید لحاظ شود تا به یک عدد منطقی و منصفانه برسیم. بسته به تواناییهای مدیر محتوا، ساعت کاری، نتایج محتواهای تولید شده و توانایی مالی شرکت، حقوق مدیر محتوا متغیر خواهد بود. این امکان وجود دارد که در ابتدای ورود به یک شرکت، درآمد کمتری بعنوان پست مدیریت تیم تولید محتوا داشته باشید اما این امکان هم وجود دارد که شرکت مورد نظر از لحاظ مالی توانمند بوده و حقوق شما را بالا در نظر بگیرد.
در نظر داشته باشید هنگامی که محتوای تولید شده تحت مدیریت شما، مشتریان زیادی به شرکت سرازیر نماید، آن وقت دست شما برای چانه زنی با مدیران شرکت بالا خواهد رفت. توصیه ما به شما این است که در ابتدا به حدی از حقوق قانع باشید تا پس از مدتی و اثبات توانمندیهای شما، اوضاع بر وفق مراد پیش برود.
چه عواملی بر حقوق مدیر محتوا موثر خواهند بود؟
همانطور که بارها اشاره شد، مدیر تولید محتوا میتواند طیف وظایف گستردهای انجام دهد. پس طبیعی است که حقوقش هم طیف گستردهای داشته باشد. بسته به اینکه شرکت محل کار او کجا باشد و دامنه فعالیت و مهارتهایش چقدر است، حقوقش میتواند عددهای مختلفی در نظر گرفته شود.
کدام شرکت برای مدیر محتوا شدن، انتخاب بهتری خواهد بود؟
شاید دم دستیترین پاسخی که برای این سوال به ذهن برخی از افراد برسد این باشد: آن شرکتی بهتر است که بیشتر حقوق میدهد. خیلی واضح و صریح باید بگوییم که اصلا اینگونه نیست. در نظر داشته باشید که پول همیشه ملاک خوبی برای قبول کردن یک پروژه نخواهد بود. بسیاری از پروژهها ریسک فراوانی دارند. برای مثال ممکن است از شما خواسته شود که باید سایت بسیار قدرتمند در حوزه کاری خودتان رقابت کنید و متاسفانه باید گفت این چیزی جز تباهی برای شما در پی نخواهد داشت،
شاید به ذهن شما اینگونه برسد که چرا معتقدیم پذیرفتن چنین پروژههایی ممکن است تبعات خوبی نداشته باشد. در جواب باید بگوییم: شاید بتوان با سایتهای قدرتمند، رقابت کرد اما وقتی آن شرکتها بزرگ باشند پس قادر خواهند بود که هزینههای هنگفتی انجام داده تا از رقابت جا نمانند و این موضوع یعنی کار شما بسیار سختتر از حد معمول خواهد بود که ممکن است خیلی مسائل را در ذهن شما بهم بریزد.
بنابراین در نظر داشته باشید که قبل از پذیرفتن چشم بسته هر پروژه کاملا آن را بررسی نموده و ریسک پذیرفتن آن را با ابزارهای مختلف مورد سنجش قرار دهید و بعد از برنامهریزی زمانی و مالی به این موضوع فکر کنید که کدام قرارداد برای شما بهترین بازدهی را خواهد داشت. در ادامه باید بگوییم افرادی که قرار است با آنها کار کنید هم ملاک بسیار بزرگی برای انتخاب پروژه محسوب میشوند.
شرکتی برای انجام پروژه و مدیر محتوا شدن بهتر است که آیندهدارتر بوده و این امکان را برای شما فراهم میآورد که در عین آرامش، ایدههای خود را پیاده سازی نمایید چراکه خلاقیت و تجربه برای این کار بسیار توصیه شده است و باز هم توصیه میکنیم که شرکتهای نام آشناتر که قبلا با چالشهای این شغل و موقعیت حساس آشنا شدهاند، بهتر شما را میتوانند درک خواهند کرد.
توصیه هایی برای شروع کار مدیریت تولید محتوا
حالا که نکات مهم مربوط به شرح وظایف مدیر تولید محتوا را متوجه شدهاید بهتر است به برخی از توصیههایی که ما خودمان در بعضی پروژهها با آنها برخورد داشتهایم، بیش از پیش دقت داشته باشید:
-
قرارداد خود را بسیار دقیق و با نکته سنجی زیاد مورد بررسی قرار دهید، امضا کردن و پذیرفتن بعضی چیزها به هیچ عنوان، به نفع یک مدیر محتوا نخواهد بود و از این رو باید روز اولی که در نقطه شروع پروژه قرار دارید به خاطر داشته باشید نه آن زمان که کارفرما به هر دلیلی از شما ناراضی میشود. پس دقت داشته باشید که چه مواردی مد نظر شما قرار دارد و چه مواردی باید از سوی شما قبول نشود.
- اجازه ندهید هیچ گاه، نا امیدی به سراغ شما بیاید. برای یک مدیر محتوای قوی، هیچ وقت پایان و بنبست وجود نداشته و شما همیشه میتوانید از استراتژی تولید محتوا متفاوتی بهره ببرید که این استراتژیها میتواند شما را به مقصد مورد نظر برساند.
-
به خاطر داشته باشید در قراردادی که تنظیم میشود، هرگز، زمان برای انجام هر کاری از سوی شما تعیین نگردد. دنیای محتوا و سئو به هیچ وجه، زمان معین ندارد و نمیتوان گفت که فردا به فلان رتبه خواهید رسید یا خیر. هر شخصی هم اگر از شما زمان خواست بدانید انسان کم اطلاعی است و بایستی او را فراموش نمایید زیرا از فردای شروع قرارداد، تلفنهای شخص مورد نظر، شروع خواهد شد که چرا اهداف مشخص شده هنوز بدست نیامدهاند.
ویژگی های یک مدیر محتوا خوب کدام است؟
این روزها در بازار کار، مدیران به یک روش هوشمند از تخمین شخصیتی افراد دست پیدا کردهاند و بر اساس آن درک میکنند که آیا فرد در شغل مورد نظر موفق خواهد بود یا خیر. برای شخص مدیر تیم تولید محتوا هم عموما مواردی وجود دارد که به هر چه شایستهتر بودن او در این شغل منتهی خواهند شد. مدیران محتوای خوب در تمامی دنیا حداقل تعدادی از ویژگیهای زیر را در خود داشته یا ایجاد کردهاند:
علاقه فراوان به نوشتن
همانطور که اشاره کردیم، مدیران محتوا که در کار خودشان موفق هستند، یکشبه به این جایگاه دست پیدا نکردهاند. آنها در ابتدای راه، کارشناس تولید محتوا بودهاند و تجربه و شناخت کافی بدست آوردهاند تا در این جایگاه توانستهاند موفقیت برای خودشان دست و پا نمایند. یک مدیر که در هر لحظه از شبانهروز با نوشتن و تولید محتوا سروکار دارد، باید قبل از فهم چگونگی طراحی برنامه محتوایی، علاقه فراوان به تولید محتوا داشته و به عبارتی عاشق نوشتن باشد. او باید کلمات را دوست بدارد و نوشتن نه فقط کار، بلکه شور درونی او قلمداد شود.
داشتن روابط عمومی قوی
بر کسی پوشیده نیست، مدیران محتوا باید با اعضای تیم تولید محتوا، مدیران خود و گهگاهی تیم فروش و پشتیبانی در ارتباط باشند. چنانچه فردی نمیتواند بهخوبی با افراد مختلف خو گرفته و ارتباط بسازد، باید بیشتر برای موفق شدن در این زمینه تلاش نماید؛ چرا که اصولا مدیر یک تیم تولید محتوا بودن شما را در راس یک کار گروهی عظیم قرار خواهد داد.
لازم به ذکر است اگر روحیه یادگیری خوبی داشته و میتوانید خود را به چالش بکشید، به این معنی است شما هم میتوانید مدیر تولید محتوا باشید. تولید محتوا به خودی خود یک کار میانرشتهای محسوب میگردد. هر روز خودتان را تقویت کرده و بدانید هرچه بیشتر درباره سئو، نوشتن، ویراستاری، فروش و ارتباطات بدانید، بیشتر در این حوزه موفق خواهید بود. اینها همه در کنار هم دانش شما را در استراتژی دیجیتال مارکتینگ تشکیل خواهند داد و روزی به کمک شما خواهند آمد.
از همین امروز آموختن مهارت های لازم برای مدیر محتوا شدن را شروع کنید
قبل از نوشتن این مقاله، فرض ما بر این بوده است که مخاطبان ما از ضرورت تولید محتوا برای رقابت در دنیای دیجیتال مارکتینگ مطلع هستند. بنابراین در نوشتن این مطلب تلاش کردیم که موضوعات و موارد مهم برای موفقیت در مدیریت محتوا را برای شما توضیح دهیم و همانطور که حتما متوجه شده اید، عمق بخشیدن به دانش در مورد بازاریابی محتوا، خلاقیت در تولید محتوا و آموزش سئو بسیار مهم است. البته امیدواریم که پس از مطالعه این مقاله، دیدگاه آچار فرانسهوار به مدیر محتوا پیدا نکرده باشید!
مدیر تولید محتوا نقش مهمی در تمامی فرآیندهای تولید محتوا و به انجام رساندن برنامه محتوایی بازی میکند اما این موضوع بدان معنا نیست که او همان همهفن حریف خودمان محسوب شود. بسیاری از این مهارتها و وظایف در بستر کار در فرد توسعه خواهند یافت و بسیاری از مدیران محتوا از ابتدا مجهز به این ویژگیها و مهارتها نیستند. تیم ما در پروژههای گوناگونی این تجربه را داشته است که اگر فرایند تولید محتوا به خوبی صورت بپذیرد، احتمال اینکه فرایند خرید مشتری تسریع شود بسیار بالا خوهد رفت و اصطلاحا تلاش تیم محتوا باید این باشد که مخاطب از طریق قیف بازاریابی محتوا، هر چه سریعتر اقدام به خرید کرده یا در حالت دیگر، خرید مجدد انجام دهد که این موضوع در ریتنشن مارکتینگ بسیار حائز اهمیت خواهد بود.
8 دیدگاه
به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.
Great post!
با سلام. مدیر محتوا باید زیر نظر مدیر دیجیتال مارکتینگ کار کنه یا خودش میتونه یک واحد جدا و مستقل داشته باشه؟
با سلام… بستگی به سیاستهای کسب و کارها داره اما بصورت کلی میشه این موضوع رو در نظر گرفت که مدیریت بخش دیجیتال مارکتینگ میتونه نظارت داشته باشه بر کارهای مدیر محتوا یا اینکه در برخی از شرکتها ، تیم محتوا کاملا یک واحد مجزا در نظر گرفته میشه که بصورت هماهنگ اما مستقل عمل میکنه.
سلام، یعنی اگر ما در شرکتی بعنوان مدیر محتوا استخدام شدیم، وظایفی خارج از این موارد به ما گفته شد، نباید قبول کنیم ؟
سلام… معمولا این موارد به توافق طرفین برمیگرده اما نکاتی که اینجا مطرح شد همگی استاندارد هستن و اکثر شرکت ها به این شکل انجام میدن
کاشکی درباره نحوه مصاحبه برای استخدام مدیر محتوا هم توضیح میدادین
ممنون بابت توضیحات خوبتون راجع به استخدام مدیر محتوا
مرسی بابت انرژی مثبت شما