نوشتن پروپوزال سئو در 10 گام

پروپوزال سئو

فهرست مطلب (کلیک کنید )

اگر به عنوان یک فریلنسر، مشاور یا یک آژانس دیجیتال مارکتینگ خدمات سئو ارائه می‌دهید، احتمالاً متوجه شده‌اید که متقاعد کردن مردم برای همکاری با شما آنچنان هم کار ساده‌ای نیست. بنابراین باید یک طرح پیشنهادی یا پروپوزال سئوی قانع کننده داشته باشید تا مشتریان احتمالی شما بخواهند با شما کار کنند. در این مطلب قصد داریم تا به شما نحوه نوشتن پروپوزال سئو را در 10 مرحله آموزش دهیم.

 
طرح پیشنهادی یا پروپوزال سئو چیست؟

طرح پیشنهادی یا پروپوزال سئو چیست؟

پروپوزال سئو سندی است که توسط یک آژانس بازاریابی، مشاور سئو یا استراتژیست دیجیتال مارکتینگ به یک مشتری بالقوه ارائه می‌شود. هدف این طرح پیشنهادی متقاعد کردن مشتریان بالقوه برای ثبت نام و دریافت خدمات بهینه سازی موتورهای جستجو (سئو) از شما است.

یک پروپوزال سئوی خوب به طور مختصر و مفید توضیح می‌دهد که چرا شرکت خدمات سئوی شما بهترین انتخاب برای مشتریان بالقوه است. این پروپوزال باید مختصر و قانع کننده باشد، به خوبی نوشته شده باشد و برای اینکه خواندن آن آسان باشد به بخش‌های مختلف تقسیم بندی شود. این پروپوزال سئو شامل همه چیزهایی است که مشتری بالقوه شما برای تصمیم گیری آگاهانه نیاز دارد. البته نباید آنقدر وارد جزئیات شود که خواننده را در اطلاعات غیرضروری غرق کند.

چه چیزی را در پروپوزال سئو لحاظ کنیم؟

شما در حال فروش خدمات سئو هستید، پس آماده باشید تا روند یک کمپین را برای مشتریان احتمالی خود توضیح دهید. حوزه سئو در حال رشد است و اهمیت آن هر روز بیشتر می‌شود. با این حال، بسیاری از افراد هنوز نحوه عملکرد سئو را نمی‌دانند. پس باید دقیق باشید تا مشتریان بالقوه شما بتوانند ماهیت کار و ارزشی را که یک استراتژی سئوی خوب، هم از لحاظ تدوین و برنامه ریزی و هم از لحاظ اجرا و پیاده سازی، برای آن‌ها به ارمغان می‌آورد درک کنند.

پروپوزال سئوی شما ابزار فروش شما است. پروپوزال سئوی شما باید شامل یک جلد یا کاور جذاب، یک کاور لتر یا نامه پوششی متقاعد کننده، تفکیک دقیق خدمات شما، اطلاعات مربوط به تیم شما و بخش هزینه‌ها و ثبت نام باشد. هر بخشی که در پروپوزال سئو می‌گنجانید باید هدفی را دنبال کند تا مشتریان بتوانند به وضوح ارزش خدمات شما و تأثیر مثبت آن بر کسب و کارشان را درک کنند. یک پروپوزال سئوی خوب باید بتواند موارد زیر را پوشش دهد:

  • شما کی هستید؟
  • شرکت شما چه کار می‌کند؟ سئو چیست؟
  • ارزش ‌ها و اصول شرکت شما چیست؟
  • برای حل مشکلات مشتری چه کاری می‌توانید انجام دهید؟
  • چگونه می‌خواهید این چالش‌ها را حل کنید؟
  • چگونه کسب و کار مشتری در این فرآیند رشد خواهد کرد؟
  • چرا آن‌ها باید شما و نه آژانس سئو دیگری را انتخاب کنند؟

اگر طرح پیشنهادی شما بتواند در یک نگاه به این سوالات پاسخ دهد و در عین حال برای خواننده جذاب باشد، جذب مشتریان احتمالی و راهنمایی آن‌ها برای تصمیم گیری آسان‌تر خواهد بود.

اجازه دهید کمی بیشتر به جزئیات مواردی که باید در پروپوزال سئو لحاظ شوند بپردازیم:

1- مقدمه پروپوزال سئو

بخش مقدمه یا بررسی اجمالی اولین چیزی است که مشتریان بالقوه هنگام خواندن طرح پیشنهادی بهینه سازی موتور جستجوی شما مشاهده می‌کنند. در بیشتر موارد، این بخش هدف پروپوزال را بیان می‌کند تا بتوانید از همان ابتدا انتظارات مشتریان خود را مشخص کنید.

در نوشتن مقدمه یا بخش مرور اجمالی این نکات را در نظر بگیرید:

  • مختصر بنویسید: از همان ابتدا مشتریان خود را با حقایق زیاد بمباران نکنید. شما فرصت‌های زیادی برای توضیح بیشتر خدمات خود در پروپوزال سئوی خود خواهید داشت.
  • واضح بنویسید: به یاد داشته باشید که شما یک طرح پیشنهادی برای افرادی ارسال می‌کنید که ممکن است درباره سئو چیزی نشنیده باشند. از استفاده بیش از حد از اصطلاحات تخصصی خودداری کنید و کلمات ساده و واضحی را به کار ببرید که برای همه قابل درک باشند.

2- پیشینه و سابقه آژانس شما

پروپوزال شما اساساً زبان و لحن شماست. قبل از اینکه مخاطب را متقاعد کنید تا سئوی سایت خود را برون سپاری کند، اولین کاری که باید انجام دهید این است که خودتان را معرفی کنید. در این بخش آنچه را که آژانس شما را از سایرین متمایز می‌کند به مشتری نشان دهید.

اگر لازم است پروژه‌های دیگر خود را به آن‌ها نشان دهید. اگر از آن دسته افرادی هستید که روابط با مشتری را در اولویت قرار می‌دهید، اگر نقطه فروش و تخصص شما حول محور خدمات سئوی محلی یا حتی توسعه وب می‌چرخد یا هر خصوصیت برجسته‌ای که آژانس شما دارد، اکنون زمان آن است که به مشتری نشان دهید که هستید. منحصر به فرد بودن خود را بفروشید و به مشتریان دلایل بیشتری ارائه کنید که چرا باید با شما کار کنند.

برخی از مواردی که می‌توانید در این بخش لحاظ کنید عبارتند از:

  • ارزش‌های اصلی: به آن‌ها نشان دهید که آژانس شما با چه اصولی مشتریان را به سمت نتایج دلخواه‌شان هدایت می‌کند.
  • ارزش پیشنهادی: مشخص کنید چه چیزی آژانس شما را از بقیه جدا می کند و چرا مشتریان باید شما را برای خدمات سئوی خود استخدام کنند. آیا خدمات ممتاز را با نرخ های پایین تر ارائه می دهید؟ آیا در جنبه خاصی از بازاریابی دیجیتال تخصص دارید؟ آیا بسته های سئو خاصی دارید که فقط توسط شما قابل ارائه باشد؟
  • مجوزها و اعتبارنامه‌ها: این‌ها مراجع و مدارک اضافی هستند که می‌توانید از آن‌ها برای متمایز کردن خود از سایر آژانس‌ها استفاده کنید.

3- خدمات شما و دلیل نیاز آن‌ها به این خدمات

با اینکه تعداد کسب و کارهایی که از خدمات بازاریابی دیجیتال استفاده می‌کنند هر روز بیشتر می‌شود، اما باز هم بخشی از بازار هنوز اطلاعات کمی درباره سئو دارند. طرح پیشنهادی شما نیز می‌تواند نقطه آغازین آشنایی با مفهوم و اهمیت سئو باشد؛ اینکه سئو چگونه به رشد کسب و کار مشتری بالقوه شما کمک می‌کند.

این مطلب پیشنهاد می شود :  فن بیان در مصاحبه استخدامی و تضمین موفقیت!

این بخش جایی است که شما مزایای سئو را بیان می‌کنید و ارزش آن را به شکلی که آن‌ها بتوانند درک کنند توضیح می‌دهید. مهم است که به مشتریان خود این درک را بدهید که مزایای سئو فراتر از رتبه بندی در موتورهای جستجو است. به آن‌ها نشان دهید که چگونه سئو می‌تواند در بلندمدت بر کسب و کار آن‌ها تأثیر بگذارد.

با برجسته کردن ارزش‌های پیشنهادی اولیه سئو شروع کنید:

  • سئو در فضای آنلاین برای شما اعتبار ایجاد می‌کند.
  • یک حضور ارگانیک قوی به شما کمک می‌کند تا سرنخ های (لید) بیشتری برای کسب و کار خود ایجاد کنید.
  • با سئو می‌توانید به مخاطبان بیشتری دسترسی پیدا کنید و برند شما بیشتر دیده می‌شود.

هنگامی که مزایای سئو را برای مشتریان خود یادآور می‌شوید، روی ارزش‌های پیشنهادی مختلف از زاویه مناسب دست بگذارید و سعی کنید بفهمید که آن‌ها به چه چیزی بیشتر تمایل دارند.

4- فرآیند سئو و استراتژی سئوی شما

در این بخش باید در مورد برنامه عملیاتی (Action Plan) خود صحبت کنید. به این بخش به عنوان هسته اصلی گفتگوی خود نگاه کنید. با عمیق شدن در جزئیات استراتژی سئوی خود، به مشتریان روشی را نشان می‌دهید که نتایج واقعی و ملموس به همراه دارد.

این بخش می‌تواند شامل اقدامات زیر باشد:

  • ارزیابی وب سایت: اساس و بنیان استراتژی سئوی شما چیست؟ خوب است که با ممیزی سئوی وب سایت شروع کنید. ارزیابی وب سایت نشان می‌دهد که چگونه آژانس شما نیازهای سئوی مشتری و همچنین اهداف کسب و کار آن‌ها را شناسایی می‌کند.
  • نقشه راه کمپین: نقشه راه نشان می‌دهد که استراتژی شما بر اساس ارزیابی اولیه انجام شده روی وب سایت مشتری تدوین می‌شود.
  • سئوی داخلی (On-page): این بخش شامل جنبه‌های فنی است که برای بهبود بیشتر رتبه بندی آن‌ها روی وب سایت مشتری پیاده سازی می‌شود.
  • سئوی خارجی (Off-page): یک استراتژی سئوی جامع دو جنبه دارد و این جنبه قسمت دوم را پوشش می‌دهد. سئوی خارجی می‌تواند مجموعه‌ای از فعالیت‌ها مانند لینک‌سازی و سایر استراتژی‌های خارج از سایت را شامل شود که مکمل سئوی داخلی هستند.
  • گزارش و تحلیل: یکی از نقاط قوتی که باید هنگام ارائه خدمات سئو مطرح کنید، توانایی شما در تبدیل تلاش‌های خود به ارزش برای کسب و کار مشتری است. این جنبه به مشتریان می‌گوید که شما توانایی تحلیل و ارائه گزارش از پیشرفت کمپین‌های آن‌ها را دارید.

5- ارائه جدول زمان بندی در خصوص تحویل تعهدات

شما باید انتظارات مشتریان خود را برآورده کنید، بنابراین باید دید واضحی از پیشرفت پروژه‌ها به آن‌ها ارائه دهید. این شفافیت شما در فروش را به مشتری نشان می‌دهد.

تفکیک دقیق جدول زمانی در رابطه با زمان تحویل هر یک از تعهدات و خدمات شما می‌تواند به منزله پیش بینی کلی پروژه آن‌ها و همچنین مسئولیت‌ها و خروجی آژانس شما باشد که در بازه‌های زمانی مشخص تعریف شده‌اند. با مشخص کردن این موارد در پروپوزال سئوی خود می‌توانید:

  • به مشتریان خود کمک کنید تا آنچه را که می‌توانید برای آن‌ها به ارمغان بیاورید تجسم کنند.
  • اعتماد مشتری را به راه‌کارهای خود بیشتر کنید.
  • اعتبار آژانس خود را افزایش دهید.

6- آنچه آنها برای شروع نیاز دارند

هدف نهایی یک پروپوزال سئو این است که مشتریان را ترغیب کند تا از خدمات شما استفاده کنند. به طور خلاصه، شما باید برای مشتریان یک فراخوان عمل (Call to action) مهیا کنید.

وقتی به مشتریان بفهمانید که برای شروع همکاری با شما نیاز دارید که آن‌ها چه اقدامی کنند، به طور نامحسوس از آن‌ها تعهد می‌گیرید و به آن‌ها می‌گویید که چگونه کمپین خود را به پیش ببرند. این بخش به فضای زیادی در قالب پروپوزال سئوی شما نیاز ندارد. شما فقط باید آنچه را که لازم دارید از مشتریان دریافت کنید به طور واضح و مختصر فهرست نموده تا از هرگونه سردرگمی جلوگیری کنید. حداقل، موارد زیر را برای مشتری الزامی کنید:

  • یک گزارش کامل که سابقه و پیشینه کسب و کار مشتری را با جزئیات شرح می‌دهد.
  • اجازه هرگونه دسترسی به ایمیل‌هایی که به حساب‌های Google Analytics و Google Search Console وصل هستند.
  • اجازه ورود و دسترسی کامل به وب سایت آن‌ها را بخواهید.
  • یک قرارداد برای ارائه خدمات سئو با شما امضا کنند.

7- نظرات مثبت کاربران در شبکه های اجتماعی

اگر مشتری بالقوه شما نیاز به چیزی دارد که بیشتر او را متقاعد کند، خجالت نکشید و برخی از نظرات و توصیفات مشتریانی را که با آن‌ها کار کرده‌اید ارائه دهید. این حق شماست که به خاطر کاری که برای مشتریان قبلی انجام داده‌اید به خود ببالید و به دیگران نشان دهید که چگونه خدمات شما بر کسب و کار دیگران تأثیر مثبت می‌گذارد.

نوشتن پروپوزال سئو در 10 مرحله

نوشتن پروپوزال سئو در 10 مرحله

حالا که می‌دانید پروپوزال سئوی شما باید چه مواردی را شامل شود وقت آن است که نوشتن آن را شروع کنید. کافی است مراحل زیر را یک به یک انجام دهید:

مرحله 1: از مشتری احتمالی خود چند سوال بپرسید

اولین مرحله در فرآیند نوشتن پروپوزال سئو در واقع ربطی به نوشتن ندارد. در عوض، شما باید از مشتری احتمالی خود یک سری سؤال بپرسید. هدف این مرحله این است که بفهمید مشتری بالقوه شما واقعاً در مورد چه چیزی به کمک نیاز دارد.

این مطلب پیشنهاد می شود :  ساخت تیزر تبلیغاتی آنلاین و تکنیک های جذاب کردن آن

سوال 1 - چه نتیجه‌ای را از سئو انتظار دارید؟

شاید چنین جواب‌هایی بشنوید:

  • تولید سرنخ (لید) های بیشتر
  • فروش بیشتر
  • جذب ترافیک بیشتر و باکیفیت‌تر به سایت
  • ایمیل یا تلفن بیشتر
  • نرخ بازگشت سرمایه بالاتر

در اینجا توجه داشته باشید که اگر مشتری یک سری معیارهای بیهوده را، مانند موقعیت عالی در صفحه نتایج موتورهای جستجو (SERPs) برای کلمات کلیدی خاص یا افزایش ترافیک ارگانیک بدون هیچ هدف تجاری مرتبط (مانند تولید سرنخ ، سایر تبدیل‌ها یا فروش)، فهرست کند ممکن است قبل از امضای قرارداد به آموزش نیاز داشته باشد.

سوال 2 - مشتری ایده آل شما کیست و ‌مهم‌ترین نیاز یا مشکلی که محصول یا سرویس شما حل می‌کند چیست؟

چیزهایی که دریافت می‌کنید:

  • آمارهای جمعیت شناختی، روانشناختی و/یا بنگاه شناختی در مورد مشتریان ایده آل آن‌ها
  • چالش‌ها و نیازهای مشتریان آن‌ها

سوال 3 - 3 رقیب اصلی شما چه کسانی هستند؟

احتمالا لیستی از وب سایت‌هایی که آن‌ها رقیب اصلی خود می‌دانند دریافت خواهید کرد.

سه عدد خوبی است، اما اگر آن‌ها وب سایت‌های بیشتری را به عنوان نزدیک‌ترین رقبای خود در نظر می‌گیرند، از آن‌ها بخواهید که بقیه را نیز وارد کنند.

سوال 4 - اگر مشتریان بالقوه بخواهند نام کسب و کار شما را جستجو کنند با چه کلمه یا عبارت کلیدی این کار را انجام دهند؟

با این سوال شما کلمات کلیدی اصلی آن‌ها را دریافت می‌کنید.

سوال 5 - آیا قبلا هم خدمات سئو برای سایت خود دریافت کرده‌اید یا این اولین بار است؟

شاید این جواب‌ها را بشنوید:

  • بله، قبلا هم (از فلان آژانس) خدمات سئو گرفته‌ام.
  • خیر، این اولین بار است.

بهترین راه برای ایجاد یک پروپوزال سئوی موفق برای مشتری بالقوه شما این است که بخش‌های خاصی از پروپوزال خود را با نیازهای آن‌ها تنظیم کنید، اما صحبت از جزئیات…

مرحله 2: هر بار دوباره چرخ را اختراع نکنید

همه ما می‌دانیم که نوشتن یک پروپوزال سئوی عالی می‌تواند ساعت ها طول بکشد. اگر هنوز به دنبال نوشتن یک طرح پیشنهادی منحصر به فرد برای هر یک از مشتریان بالقوه خود هستید، متاسفانه کارساز نخواهد بود. اختراع مجدد چرخ به سادگی عملی نمی‌شود.

در عوض، باید روی ساخت یک تمپلیت پروپوزال سئو تمرکز کنید تا هر زمان که می‌خواهید خدمات خود را به مشتری جدیدی معرفی کنید، بتوانید به سرعت آن را ویرایش کنید. الگوی طرح پیشنهادی شما باید حداقل عناصری را که در بخش قبلی توضیح دادیم داشته باشد.

مرحله 3: یک مقدمه فوق العاده بنویسید

همان طور که گفتیم، با یک مقدمه یا بررسی اجمالی از برنامه‌های اجرایی شروع کنید. قطعا می‌دانید که مشتریان بالقوه شما مشغله زیادی دارند. شاید مدیری که تصمیم نهایی را می‌گیرد فرصتی برای خواندن کل پروپوزال شما نداشته باشد. از این رو بررسی اجمالی تضمین می‌کند که شما یک نمای کلی مختصر از پیشینه آژانس خود و نیز طرح پیشنهادی خود به آن‌ها ارائه می‌دهید.

در این مقدمه اجمالی نقاط درد، نیازها و اهداف مشتری را برجسته کنید. شما باید به مشتریان بالقوه نشان دهید که کسب و کار آن‌ها را درک می‌کنید و از اهدافی که آن‌ها سعی در رسیدن به آن‌ها دارند آگاه هستید. در این بخش می‌توانید از یک تیتر جسورانه استفاده کنید، مثلا: "شما سزاوار ترافیک بالا و با کیفیت به وب سایت خود هستید."

سپس راه حل خود را برای رفع نیازها و نیل به اهدافی که شناسایی کرده‌اید به طور مختصر و واضح مطرح کنید. فعلا نیازی به بیان جزئیات ندارید، بلکه فقط نتایج مورد انتظار را بیان کنید. مثلا بگویید، «زمانی که سایت شما را با محتوای ارزشمند و فراخوان‌های اقدام مرتبط بهینه‌سازی کنیم، می‌توانید تا 30 درصد مشتریان بیشتری جذب کنید».

حالا جزئیات استراتژی خود را بیان کنید (اما باز هم مختصر):

  • اگر هدف آن‌ها افزایش ترافیک ارگانیک به وب سایت است، نحوه رسیدن به هدف آن‌ها را مشخص کنید.
  • فقط در 2 یا 3 خط، یک طرح کلی از تاکتیک‌های پیشنهادی خود به مشتری ارائه دهید. به عنوان مثال، می‌توانید مواردی مانند تولید محتوا، متا تگ‌ها، بک لینک و غیره را ذکر کنید.

اگر پروپوزال سئوی شما خیلی کوتاه است و قرار است خواننده همین یک صفحه را بخواند، فراخوان عمل (Call to Action) خود را همین جا تعبیه کنید.

مرحله 4: خدمات آژانس خود را فهرست کنید

اینجا جایی است که شما به جزئیات فنی می‌پردازید، اینکه چگونه خدمات سئوی شما به کسب و کار مشتری بالقوه کمک می‌کند. در این بخش، به آن‌ها نشان دهید که واقعاً می‌دانید چگونه نقاط درد اصلی آن‌ها را حل کنید.

این مطلب پیشنهاد می شود :  سفر مشتری چیست + مراحل و راه های موفقیت بیشتر

خدمات خاصی را که در استراتژی سئوی شما گنجانده شده مشخص کنید:

  1. ممیزی اولیه: بررسی محتوا، بررسی لینک ها، بررسی کلمات کلیدی، بررسی سایت و غیره.
  2. تحقیق کلمات کلیدی: کل فرآیند تحقیق کلمات کلیدی و ابزارهای تحقیق کلمات کلیدی را که استفاده می‌کنید تقسیم بندی کرده و توضیح دهید.
  3. تحلیل رقبا: فرآیندی را که می‌خواهید برای ردیابی رقبای مشتری و تحلیل استراتژی‌های سئوی آن‌ها به کار بگیرید، توضیح دهید.
  4. تولید محتوا: روش خود را برای اصلاح محتوای وب سایت مشتری و بهینه سازی آن برای جستجوی ارگانیک از طریق تولید محتوا روشن کنید.
  5. لینک سازی: فرآیندی را که برای لینک سازی دنبال خواهید کرد، ابزارهایی که برای تحلیل بک لینک استفاده می‌کنید و غیره را توضیح دهید.
  6. گزارش سئو: توضیح دهید که تیم شما هر چند وقت یکبار گزارش‌های سئو را ارسال می‌کند و اینکه آیا این گزارش‌ها با هم در جلسات متناوب بررسی خواهند شد یا خیر.

مرحله 5: به آن‌ها نشان دهید که می‌توانید کارشان را انجام دهید

بهترین راه برای اینکه به مشتری نشان دهید می‌توانید با توسعه و اجرای یک استراتژی سئوی سریع، آن‌ها را به اهداف تجاری‌شان برسانید، چیست؟ خیلی ساده، کافی است نمونه کارهای قبلی خود را به آن‌ها نشان دهید.

در اینجا می‌توانید نشان دهید که چگونه تجربه شما با نیازهای آن‌ها مطابقت دارد و همان طور که قبلا توضیح دادیم، این کار را می‌توانید به شکل توصیفات و نظرات مشتریان بیان کنید، یا با نمودارها و آمارهای واقعی به مشتریان بالقوه نشان دهید که چگونه مشتریان قبلی را راهنمایی کرده‌اید تا فروش، سرنخ‌ها و ترافیک ارگانیک خود را تا ایکس درصد بهبود بدهند.

یک ساختار ساده و کلی وجود دارد که باید برای برجسته کردن کارهای گذشته خود از آن استفاده کنید:

  • مشتریان فعلی خود را ساده و مختصر معرفی کنید. (نکته: این مشتریان را از حوزه و صنعت مشابه انتخاب کنید، دقت کنید که رقیب مستقیم مشتری بالقوه شما نباشد.)
  • شرح کوتاهی از وضعیت، مشکلات و چالش‌های مشتریان فعلی، قبل از شروع کار با شما ارائه دهید.
  • خلاصه‌ای از راه‌حل‌های سئوی سفارشی شده که برای حل مشکل مشتریان فعلی ارائه کرده‌اید ارائه دهید.
  • خلاصه‌ای از نتایج حاصل، قبل و بعد از شروع همکاری با شما ارائه دهید.
  • نظرات مشتری که نشان می‌دهد چگونه با خدمات سئوی شما به سرنخ‌های بیشتر، فروش بیشتر و/یا بازگشت سرمایه بیشتر دست یافته‌اند.

مرحله 6: یک جدول زمان بندی ایجاد کنید

در این بخش دوره زمانی که آن انتظار دارید تاکتیک‌های مختلف نتیجه بدهند مشخص کنید. سئو یک راه حل سریع و فوری نیست. در واقع، ممکن است چند ماه طول بکشد تا به نتایج واقعی برسید - حتی اگر همه چیز را درست انجام داده باشید. به همین دلیل، ترسیم یک جدول زمانی واقع بینانه می‌تواند شما را از طرح‌های پیشنهادی رقبا جدا کند.

هر یک از فعالیت‌ها و اقدامات مربوط به استراتژی سئوی خود، مانند راه‌اندازی حساب کنسول جستجوی گوگل و فعالیت‌های تکراری، مانند ایجاد بک لینک‌های سالم، نوشتن محتوا، بهینه‌سازی کلمات کلیدی و غیره را تقسیم بندی و تفکیک کنید.

مرحله 7: پیشنهادی بدهید که نتوانند رد کنند

این بخش تقریباً به اندازه مقدمه مورد توجه قرار می‌گیرد. به‌جای اینکه آن را «قیمت‌گذاری» بنامید، می‌توانید ارزش خود را با ذکر عناوینی مثل «هزینه مشارکت» یا «سرمایه‌گذاری» برجسته کنید.

همچنین ممکن است بخواهید چندین "بسته" مختلف ارائه دهید تا مطمئن شوید که مشتری شما می‌تواند دقیقاً آنچه را که نیاز دارد انتخاب کند. می‌توانید این اطلاعات را در قالب یک جدول ارائه دهید تا مقایسه و سنجش گزینه‌های مختلف برای مشتری آسان‌تر باشد.

مرحله 8: نسخه چاپی دقیق و قانونی را فراموش نکنید

شاید به نظر برسد که این بخش از پروپوزال سئو جذابتی برای مشتری بالقوه ندارد، اما نادیده گرفتن آن شما را با مشکل مواجه خواهد کرد. به همین دلیل است که باید با افزودن بخش «شرایط و ضوابط» به پروپوزال خود، یک پشتوانه قانونی داشته باشید.

به این ترتیب، مشتریان شما فرصتی برای عدم تعهد به قول‌های خود نخواهند داشت و می‌توانید مطمئن باشید برای کاری که انجام داده‌اید، دستمزد دریافت خواهید کرد.

مرحله 9: آنها را مجبور نکنید که حدس بزنند چه کاری باید انجام دهند

اگر مشتری تصمیم به بستن قرارداد با شما دارد، به طور واضح در مورد آنچه که در آینده اتفاق می‌افتد صحبت کنید. این موضوع می‌تواند به شکل یکی از موارد زیر باشد:

  • پروپوزال سئو را به صورت دیجیتالی و با امضای الکترونیکی امضا کنید.
  • بخشی از فاکتور را به صورت پیش پرداخت دریافت کنید.
  • برای بحث در مورد مراحل بعدی با مشتری در تماس باشید.

مرحله 10: طرح پیشنهادی خود را ارسال کنید

تبریک می‌گوییم! پروپوزال سئوی شما بالاخره آماده شد و زمان ارسال آن فرا رسیده است. اکنون که می‌دانید چه چیزهایی باید در یک پروپوزال سئو موفق لحاظ شود، می‌توانید طرح پیشنهادی سئوی خود را در عرض چند دقیقه ایجاد کنید.

منبع: https://supermetrics.com/ - https://www.seoreseller.com/

اشتراک گذاری :

پیشنهاد می کنیم این مقالات را هم بخوانید

3 دیدگاه

به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.

دیدگاهتان را بنویسید

مشاوره تلفنی

مشاوره

در صورت نیاز به مشاوره می توانید فرم را تکمیل نمایید و یا با ما در ارتباط باشید.

مشاوره تلفنی

09231012812

در صورت نیاز به مشاوره می‌توانید فرم را تکمیل نمایید و با ما در ارتباط باشید.