گویندگی کتاب صوتی؛ سفر به دنیای کتاب و صدا !

گویندگی کتاب صوتی

فهرست مطلب (کلیک کنید )

گویندگی کتاب صوتی جزو مشاغل بسیار جذابی است که معمولا بهترین اساتید گویندگی و فن بیان هم علاقه زیادی به فعالیت در این زمینه دارند؛ در این سالها اقبال بسیار زیادی به موضوع کتاب صوتی صورت گرفته و جوانان مستعد زیادی حتی با کمترین امکانات، کارشان را با گویندگی کتاب صوتی در منزل  شروع کرده و در ادامه به شکل حرفه ای تر در استودیوهای مجهز، به فعالیت خود ادامه داده‌اند. با این مقاله از آژانس دیجیتال مارکتینگ منتا همراه باشید تا به دنیای پر فراز و نشیب کتاب صوتی سری بزنیم و با تمام زوایای آن آشنا شویم. از استخدام و درآمد گوینده کتاب صوتی تا ابزار و لوازم مورد نیاز برای شروع در منزل؛ قرار است راجع به همه چیز صحبت کنیم!

گویندگی کتاب صوتی در منزل

کتاب صوتی چیست و چرا اینقدر محبوب شده است؟

 به زبان خیلی ساده و راحت، کتاب صوتی یا کتاب گویا یک فایل صوتی ضبط شده است؛ این فایل صوتی شامل خوانش متن مکتوبی است که توسط یک یا چند گوینده کتاب صوتی، انجام می‌گیرد. گویندگی کتاب صوتی به شیوه های مختلفی قابل اجرا است که در ادامه به آنها خواهیم پرداخت. بسته به سلیقه تهیه کننده پروژه، گاهی موسیقی یا افکت های صدایی در تولید کتاب صوتی استفاده می شود و گاهی تنها صدای گوینده را می شنویم که هر کدام از این شیوه‌ها، طرفداران مخصوص به خود را دارد.

دلیل محبوبیت کتاب صوتی هم خیلی واضح است. گوینده کتاب صوتی حرفه‌ای، فقط روخوانی نمی‌کند بلکه با تغییر صدا در هنگام خواندن نقش کاراکترهای مختلف، فراز و فرود داستان را به خوبی رعایت کرده و باعث می‌شود مخاطب درک بهتری از روند داستان داشته باشد. به عبارتی دیگر، گوینده  برای جذاب شدن محتوا، فقط روخوانی نمی‌کند؛ بلکه مانند یک صحنه تئاتر، در نقش کاراکترها فرو رفته و آنها را برای شنونده، بازی می‌کند. دلیل دیگر برای محبوبیت کتاب صوتی این است که شما می‌توانید با نصب یک اپلیکیشن، هزاران کتاب را همراه خود داشته باشید و در موقعیت‌های مختلف مانند: رانندگی، پیاده روی، انجام کارهای خانه و... از شنیدن کتاب صوتی مورد نظر، لذت ببرید. نکته مهم دیگیری که جذابیت شنیدن کتاب صوتی را چند برابر می کند، استفاده از موسیقی های مرتبط با موضوع به عنوان زیر صدا و تکنیک صداگذاری است که معمولا به طرز هنرمندانه‌ای انجام می‌شود!

نکات جذاب درباره تاریخچه کتاب صوتی در جهان و ایران

جالب است بدانید که کتاب صوتی در ابتدا به منظور سهولت مطالعه برای نابینایان و سالمندان طراحی و حتی با عنوان کتاب نابینایان منتشر شد؛ اما به مرور زمان برای مقاصد بیشتری مورد استفاده قرار گرفت که با اقبال عموم مواجه شد. پیشینه‌ی کتاب صوتی در جهان به سال ۱۹۳۱ بر می‌ گردد که در آن سال کنگره‌ی آمریکا، برنامه‌ی کتاب سخنگو را در دستور کار قرار داد و تنها یکسال بعد از آن تولید انبوه این محتوای صوتی شروع شد. اولین کتاب صوتی در سال 1932، توسط بنیاد نابینایان آمریکا تولید و در اختیار نابینایان قرار گرفت.

در ابتدای راه تولید کتاب صوتی، قرار شد که این کتاب ها بعد از تهیه، بصورت رایگان برای نابینایان عضو انجمن، ارسال شود. جی پی هارینگتون به آمریکای شمالی رفت و در زمینه تخصصی خودش یعنی مردم شناسی، اقدام به جمع آوری اطلاعات کرد و تمام آنها را روی دیسک‌هایی از جنس الومینیوم ثبت و ضبط کرد. می توان گفت این مجموعه یکی از اولین کتاب‌های صوتی در زمینه آموزش است.

نکته ای که شاید خیلی از علاقمندان، راجع به آن بی اطلاع باشند این است که در سال 1929 دکتر جواد شوکولاتخور که خودش نابینا بود برای رفاه حال نابینایان، کتاب صوتی تولید کرد که خیلی زود مورد توجه همگان قرار گرفت؛ بنابراین تاریخچه کتاب صوتی در ایران، حتی از آمریکا هم قدیمی تر است. نسل جدید کتاب صوتی در ایران هم از سال 1386 توسط موسسه نوین کتاب گویا ارائه شد؛ این موسسه با اخذ مجوزهای لازم از وزرات ارشاد و فرهنگ، با هدف بالا بردن سطح مطالعه در جامعه، کار تولید و انتشار کتاب صوتی را با جدیت آغاز و تا امروز ادامه داده است که رفته رفته موسسات دیگر هم به این جمع پیوستند.

تفاوت کتاب صوتی و پادکست

یکی از نکاتی باید به آن توجه داشته باشیم این است که فرق کتاب صوتی و پادکست چیست؟ با وجود اینکه پادکست و کتاب صوتی شباهت‌های بسیاری با یکدیگر دارند اما در بعضی ویژگی‌ها با هم متفاوت هستند:

  • پادکست‌ها به طور معمول در یک روز خاص (که از پیش تعیین شده) منتشر شده و در اختیار مخاطبین قرار می گیرند که یا دانلود کنند یا بصورت آنلاین گوش دهند؛ اما کتاب صوتی، ضبط حرفه‌ای متن یک کتاب بوده که در آن یک یا چند نفر به صورت تخصصی داستان کتاب را برای مخاطب می‌خوانند. در نتیجه کتاب صوتی برخلاف پادکست در چندین مرحله تکمیل نمی‌شود و به صورت یک محصول نهایی در اختیار مخاطبان قرار می‌گیرد.
  • محتوای پادکست می‌تواند شامل موضوعات مختلف شود از جمله: مصاحبه بین دو یا چند نفر، بحث‌های میزگردی، خلاصه‌ای از یک داستان، توضیح یک رویداد، آموزش و ...؛ در حالیکه محتوای کتاب صوتی از پیش تعیین شده و نباید هیچ تغییری در سناریوی آن ایجاد شود.
  • اکثر پادکست ها( حتی آنهایی که بسیار معروف و پر مخاطب شده‌اند) بدون هیچ هزینه‌ای در اختیار مخاطب قرار گرفته و کاملا رایگان هستند؛ اما کتاب‌های صوتی به دلیل هزینه های بالایی که برای تولید دارند، اکثرا رایگان نیستند و مخاطبان باید آنها را خریداری کنند.
  • گوش دادن به پادکست‌ها معمولا زمان کمتری از مخاطب خواهد گرفت. با اینکه مدت‌زمان پادکست می‌تواند کم و زیاد شود، اما بسیاری از پادکست‌ها در محدوده ۳۰ تا ۶۰ دقیقه تهیه می‌شوند؛ برای کتاب‌های صوتی وضعیت متفاوت است. مثلا برای گوش دادن به برخی کتاب های صوتی، شما باید حدود 8 ساعت زمان اختصاص دهید( می توانید روزانه مقداری از کتاب صوتی را گوش کنید تا بالاخره به انتها برسد)​این تفاوت زمانی بین پادکست و کتاب صوتی در واقع نه مزیت است و نه عیب و صرفا بستگی به شرایط زندگی و عادت‌های شما دارد.
  • دسترسی به پادکست ها نسبت به کتاب های صوتی راحت تر است؛ معمولا برای پادکست ها، موضوع کپی رایت مطرح نبوده و همین کار را آسان تر خواهد کرد ولی موضوع کپی رایت برای کتاب های صوتی کاملا جدی است و باید از سوی مخاطب رعایت شود. این موضوع هم نقطه ضعف کتاب صوتی نیست بلکه یک تفاوت محسوب می شود که باید به آن احترام گذاشت.
این مطلب پیشنهاد می شود :  معجزه چگالی کلمات کلیدی در سئو+ فرمول سال 2023

هزینه گویندگی کتاب صوتی

چه کتابهایی برای تولید کتاب صوتی مناسب هستند؟

نکته مهمی که در تولید کتاب صوتی وجود دارد این است که باید کتابهایی را انتخاب کنیم که گزینه مناسبی باشند. بر اساس تجربه، هر کتابی را نمی توان به کتاب صوتی تبدیل کرد؛ چراکه برخی از کتب، محتوای مناسبی برای این منظور نداشته و مخاطب را جذب نخواهند کرد. در ادامه به برخی از مناسب ترین گزینه ها برای تبدیل شدن به کتاب صوتی، اشاره خواهیم کرد:

  • کتاب‌های بیوگرافی و تاریخی
  • کتاب‌ها در زمینه موفقیت و خودیاری
  • کتاب‌های ژانر فانتزی و علمی-تخیلی
  • کتاب‌های حوزه کسب و کار
  • کتاب‌های ژانر وحشت و معمایی
  • کتاب‌های عاشقانه
  • کتاب‌های سلامت و تناسب اندام

آیا کتاب صوتی به اندازه کتاب متنی جذاب است؟

هر بار که راجع به جذابیت های کتاب صوتی با دستان صحبت می کنیم، با این سوال روبرو می شویم که آیا با گوش دادن به کتاب صوتی، حق مطلب ادا می شود؟ آیا واقعا تمام داشته های کتاب به مخاطب منتقل خواهد شد؟ برای روشن شدن این مطلب، بهتر است به نتیجه یک کار تحقیقاتی که در یکی از دانشگاه های معتبر جهان انجام شده است توجه کنید:

در این آزمایش، مسئولین برگزاری یک کتاب را مشخص و افراد حاضر را به 3 گروه تقسیم کردند:
  1. گروه اول، کتاب متنی را مطالعه کردند.
  2. گروه دوم، کتاب صوتی را گوش دادند.
  3. گروه سوم، در حالیکه کتاب را گوش می دادند، در همان حال، نسخه متنی را هم مطالعه می کردند.

بعد از پایان این آزمایش، همه افراد، در آزمونی که بر اساس مطالب موجود در کتاب طراحی شده بود، شرکت کردند؛ بررسی نتایج نشان می داد که هیچ تفاوت معنی‌داری در درک مطلب بین خواندن، گوش دادن، یا خواندن و گوش دادن به طور همزمان وجود ندارد. بعد از مدتی، شبهه ای به نتیجه این آزمایش وارد شد؛ نسخه متنی که در این آزمایش مورد استفاده قرار گرفته بود، روی دستگاه کتاب خوان بود نه نسخه متنی چاپی!

شواهدی وجود دارد که نشان می‌دهد خواندن کتاب از روی کتاب خوان الکترونیکی، یادگیری و درک مطلب را در مقایسه با خواندن از روی متن چاپی کاهش می‌دهد؛ بنابراین این امکان وجود دارد که اگر مطالعه کتاب در این آزمایش از روی نسخه چاپی انجام می شد، این احتمال وجود داشت که درک مطلب بهتری نسبت به کتاب صوتی اتفاق بیوفتد! امکان دارد این ادعا باعث تعجب شما شده باشد که چرا درک مطلب از طریق کتاب‌های چاپی ممکن است بهتر از خواندن مبتنی بر کتاب خوان های الکترونیکی باشد؛ در پاسخ باید گفت احتمالا این مسئله به ناتوانی ما در اندازه‌گیری جایی که در یک کتاب الکترونیکی هستیم مربوط باشد. دانیل ویلینگهام، استاد روانشناسی در دانشگاه ویرجینیا می گوید: «هنگامی که شما در حال خواندن یک روایت هستید، توالی رویدادها، مهم است و دانستن اینکه در کجای کتاب قرار دارید به شما کمک می کند تا آن روند را بهتر درک کنید. در حالی که کتاب‌خوان‌های الکترونیکی سعی می‌کنند این مسیر را با بیان اینکه چه مقدار از کتاب باقی مانده است، برای مخاطب روشن کنند؛ به نظر نمی‌رسد که شیوه موجود در کتاب خوان های الکترونیک مانند خواندن از یک کتاب سنتی اثر داشته باشد».

نکته ای که در پایان این بحث باید به آن اشاره کنیم این است که تمام این اختلاف نظرها، به این نتیجه ختم نمی شود که گوش دادن به کتاب صوتی، کاری بی اثر است! استفاده از این محصول، آنقدر فواید دارد که این اختلاف سلیقه ها، هیچ خللی به ارزشمند بودن کتاب صوتی وارد نکرده و هیچ کس را از لذت تجربه دنیای کتاب های صوتی، محروم نخواهد کرد؛ بنابراین پیش بروید و از کتاب های صوتی موجود در بازار به بهترین شکل، لذت ببرید!

تعرفه گویندگی کتاب صوتی

گویندگی کتاب صوتی را از کجا شروع کنیم؟

نکته بسیار مهم و اساسی که برای موفقیت در زمینه گویندگی کتاب صوتی باید همواره مد نظر شما باشد این است که این حرفه باید از دل و جان شما سرچشمه بگیرد؛ اگر قرار باشد فقط به عنوان یک شغل به آن نگاه کنید، خیلی زود دچار روزمرگی شده و رفته رفته همه چیز رنگ عادت به خود خواهد گرفت. این موضوع خیلی سریع توسط مخاطب احساس می شود و اینجا پایان خط خواهد بود؛ بنابراین گویندگی کتاب صوتی، باید عشق شما باشد که در کنار لذت بردن از آن، قطعا می توانید کسب درآمد هم داشته باشید. در ادامه این بخش، مراحلی که بعنوان اصول گویندگی کتاب صوتی باید به ترتیب اجرا شوند را برای شما آورده‌ایم:

  1. تمرین و ممارست خستگی ناپذیر: برای تبدیل شدن به یک گوینده حرفه ای کتاب صوتی، در قدم اول باید شروع به خواندن کنید. آنقدر بخوانید و بخوانید تا به نقطه ای برسید که گویی کتاب از درون قلب شما سرچشمه گرفته و بر زبان شما جاری می شود. هر بار صدای خود را ضبط کرده و در پایان با دقت به فایل ضبط شده گوی کنید؛ این کار به شما کمک می کند تا نقاط ضعف و قوت خود را بهتر تشخیص دهید. حالا می توانید روی نقاط قوت تاکید بیشتر کرده و نقاط ضعف را به مرور کمتر و کمتر کنید.
  2. ضبط پیش صدا(دمو): بعد از اینکه جلسات تمرینی خود را پشت سر گذاشتید و از نتیجه راضی بودید، نوبت آن است که قدم بعدی را برداشته و چند پیش صدا (دمو) ضبط کنید. برای این کار می توانید برای اجاره یک استودیو به صورت ساعتی اقدام کرده یا به سراغ خریدن میکروفون، هدفون و فیلتر صدای با کیفیت بروید. به غیر از تجهیزات، باید اصول اولیه ویرایش صدا را هم یاد بگیرید. گوینده‌های کتاب صوتی حرفه‌ای، اغلب خودشان کار ویرایش فایل صوتی را انجام می‌دهند؛ به همین دلیل شما هم باید دانش سطحی در این زمینه داشته باشید.
  3. پیدا کردن پروژه گویندگی کتاب صوتی: بعد از تمرین زیاد و ضبط صدا، می‌توانید شروع به جستجوی فرصت‌های شغلی کرده و به سراغ کارفرمایانی بروید که به دنبال استخدام گوینده کتاب صوتی هستند. بر اساس تجربه می توان گفت، ساده‌ترین راه ورود به بازار کار گویندگان کتاب صوتی، از طریق سایت‌های فریلنسری است. پلتفرم‌های فریلنسری زیادی وجود دارد که می‌توانید در آن‌ها پروژه‌های گویندگی کتاب صوتی مورد نظرتان را پیدا کنید. در ضمن علاوه بر فارسی، می‌توانید در زبان‌های دیگر هم گویندگی کنید. نریتور انگلیسی و نریتور عربی از جمله مشاغلی هستند که می‌توانید از آن‌ها درآمد داشته باشید.
این مطلب پیشنهاد می شود :  اینفلوئنسر مارکتینگ و ویژگی های یک کمپین خوب

اصلی ترین لوازم مورد نیاز برای گویندگی کتاب صوتی

اصلی ترین لوازم مورد نیاز برای گویندگی کتاب صوتی

برای اینکه گویندگی کتاب صوتی از کیفیت قابل قبولی برخوردار بوده و محصول تولید شده، قابل ارائه باشد، بهتر است از تجهیزات  از کیفیت مناسب برخوردار باشد، بهتر است از تجهیزات مناسب برای این کار استفاده کنید. اصلی ترین لوازم مورد نیاز برای شروع کار عبارتند از:
  • میکروفون با کیفیت: بعد از انتخاب کتاب مورد نظر، اولین کاری که برای آغاز کار گویندگی کتاب صوتی باید انجام دهیم، خرید یک میکروفون با کیفیت است؛ میکروفونی که بتواند حداکثر میزان صدا را ضبط کند. دو نوع میکروفون در بازار وجود دارد. میکروفون‌های داینامیک و کندانسور. میکروفون داینامیک برای کارهایی مثل آواز خواندن و میکروفون کندانسور برای کارهایی مانند ضبط صداهای آرام مورد استفاده قرار می گیرند.

  • پاپ اسکرین: برای ضبط صدای با کیفیت، باید ابزاری داشته باشیم که نویز اطراف را به حداقل برساند؛ پاپ اسکرین وسیله ای است که به خوبی این کار را برای ما انجام خواهد داد؛ نام دیگر این ابزار، پاپ فیلتر است و در مقابل میکروفون نصب می‌شود.

  • نرم افزارهای لازم برای تدوین و اصلاح صدا: یکی دیگر از ابزارهای مورد نیاز برای هر گوینده کتاب صوتی، نرم افزارهایی است که برای ادیت و اصلاح صداهای ضبط شده باید از آنها استفاده کنیم؛ نصب این نرم افزارها روی کامپیوتر امکان‌پذیر بوده و می توانید به رایگان از آن استفاده کنید. نرم افزار GarageBand یا Audacity بیش از سایر نرم افزارها، به کار شما می آیند.

مهمترین نکات گویندگی کتاب صوتی که باید رعایت کنیم!

صدای خوب برای گویندگی، یک موهبت الهی است و انصافا امتیاز بزرگ و مهمی محسوب می شود؛ اما افراد زیادی هستند که با رعایت برخی نکات و انجام تمرین های صحیح و اصولی، زیر نظر اساتید مربوطه، صدای خود را تقویت کرده و کاملا آماده گویندگی در زمینه های مختلف می شوند. موضوع مهم دیگری که فارغ از کیفیت صدا، باید به آن توجه داشت، دانستن و رعایت برخی نکات است که برخی افراد اصلا به آن توجه ندارند و بعد از شروع کار، تازه با آن مسائل روبرو شده و تا حدودی دچار سردرگمی یا دلسردی می شوند.

مثلا برخی افراد وقتی به سراغ گویندگی کتاب صوتی می روند و قرار می شود در یک روز چیزی بین 5 تا 6 هزار کلمه را روخوانی کنند، حنجره آنها خسته شده و دیگر توان ادامه کار را ندارند. باید مانند هر مهارت دیگر، مهارت گویندگی را هم با تمرین‌های مخصوص پرورش داد تا از فشار زیاد به تار های صوتی جلوگیری شود . در همین راستا قبل از شروع به ضبط صدا، بهتر است به نکات گویندگی کتاب صوتی که در ادامه برای شما آورده‌ایم، توجه ویژه داشته باشید:

  1. برای حفظ رطوبت حنجره و جلوگیری از خشک شدن آن توصیه می گردد که لیوان آب ولرمی در کنار دستتان بگذارید تا در مواقع نیاز از آن استفاده کنید.
  2. بهتر است هر روز در ساعت مشخصی کار ضبط را انجام دهید. صدای آدم‌ها در ساعات مختلف روز فرق می‌کند.
  3. بعد از اینکه ضبط کتاب صوتی به پایان رسید، روی اصلاح و ادیت صدا وقت بگذارید تا همه چیز حرفه ای پیش برود و اگر خودتان توانایی اصلاح ندارید، حتما از یک فرد با تجربه کمک بگیرید.
  4. تجربه نشان می دهد که استفاده از  پمادهای لب، چون باعث نرمی لب ها می شود، تاثیر مثبتی روی ادا کردن کلمات دارد و کیفیت کار را بالاتر می برد.
  5. به کتاب های صوتی که توسط گوینده های حرفه ای تولید شده اند، گوش دهید تا نحوه ادا کردن کلمات یا مدیریت لحن را بهتر یاد بگیرید و در ناخودآگاه ذهن شما، این تجربیات ثبت شود.
این مطلب پیشنهاد می شود :  خلاقیت در تولید محتوا از ایده تا اجرا
 

تست گویندگی برای کتاب صوتی چگونه انجام می شود؟

نکته‌ای که باعث نگرانی بسیاری از علاقمندان به حوزه گویندگی کتاب صوتی می شود، چگونگی انجام تست است؛ اما اصلا جای نگرانی ندارد. چراکه پلتفرم های گوناگونی در ایران فعال هستند که در صورت ارتباط گرفتن با آنها می توانید مراحل تست گویندگی برای کتاب صوتی را جلو ببرید و چنانچه استانداردهای لازم را داشته باشید، به راحتی وارد عرصه گویندگی خواهید شد. برخی از این موسسات عبارتند از:

شیوه تست هم معمولا به این صورت است که متنی از یک کتاب، در اختیار شما قرار می گیرد و شما از روی متن می خوانید و فایل صوتی ضبط شده را برای مجموعه مورد نظر ارسال می کنید تا در صورت تایید، ادامه مسیر طی شود.

محبوب ترین انواع گویندگی کتاب صوتی کدام است؟

شیوه‌ی روایت کتاب‌های صوتی با توجه به نوع متن و توانایی‌های اجرا توسط گوینده، می‌تواند متفاوت باشد. اجرای نمایشی و غیرنمایشی دو گونه‌ی اصلی در انواع گویندگی کتاب صوتی هستند که هر کدام مخاطبان و طرفداران خود را دارند. البته مهارت گوینده در اجرای کتاب به هر کدام از روش‌های یاد شده به علاوه‌ی تدوین و فضاسازی‌های صوتی از دیگر موارد مهم در اقبال از سوی مخاطبان است. در این فیلم آموزشی که در ادامه خواهید دید، از مفهوم شیوه‌های گویندگی کتاب‌های صوتی سخن گفته شده است:

 

تعرفه و هزینه گویندگی کتاب صوتی چقدر است و چگونه محاسبه می شود؟

قیمت گویندگی کتاب صوتی، بر اساس پارامترهای مختلف، تعیین می شود و به همین دلیل، بر اساس هر پروژه، متفاوت خواهد بود. نکاتی که در تعیین تعرفه گویندگی کتاب صوتی تاثیرگذار هستند، عبارتند از:

  • تعداد صفحات کتاب
  • تعداد کلمات
  • نیاز به موسیقی یا تدوین هست یا خیر
  • از چند گوینده استفاده شود یا تنها یک گوینده
  • از لهجه های متفاوتی استفاده می شود یا تنها لهجه معیار مورد استفاده قرار می گیرد.

همه چیز درباره گویندگی کتاب صوتی در منزل

همه چیز درباره گویندگی کتاب صوتی در منزل

گویندگی کتاب صوتی در منزل، جزو آن دسته از مشاغلی است که این روزها بسیار مورد اقبال قرار گرفته و اگر بصورت حرفه‌ای آن را دنبال کنید، درآمد گویندگی کتاب صوتی در خانه، چیزی نیست که به سادگی بتوان از آن گذشت! البته برای موفقیت در این زمینه، باید تخصص لازم را داشته باشید و با مهارت کامل، کتاب صوتی مد نظر را تولید کنید. به این ترتیب حتی کسب درآمد دلاری هم دور از دسترس شما نخواهد بود.

 برای شروع کار گویندگی کتاب صوتی و کسب درآمد در منزل، لازم نیست تجهیزاتی پیشرفته و گران قیمت تهیه کنید. تنها لازم است یک میکروفون قوی داشته باشید و از نرم افزارهای ادیت و تنظیم صدا در حد مطلوب، بهره ببرید. برای شروع به کسب درآمد از این طریق، می توانید با برخی هلدینگ های فعال در این زمینه ارتباط گرفته و بعد از طی کردن مراحل مد نظر آنها، کار خود را به عنوان گوینده کتاب صوتی دورکار، شروع کنید.

چگونه بعنوان یک گوینده کتاب صوتی در منزل، سفارش بگیریم؟

بعد از اینکه تمام مهارت های لازم برای تبدیل شدن به یک گوینده کتاب صوتی در منزل را در خود ایجاد کردید، می‌توانید با مراکز و تولید کنندگان این کتاب‌ها ارتباط گرفته و در نهایت همکاری کنید. با دریافت پروژه‌های گویندگی کتاب صوتی، به آسانی به درآمدی عالی می‌رسید. اما چگونه می‌توان به این پروژه‌ها دسترسی پیدا کرد؟

با یک جستجوی ساده در اینترنت، با شرکت هایی آشنا خواهید شد که همواره آگهی استخدام گوینده کتاب صوتی دورکار در سایت شان وجود دارد؛ بعد از موفقیت در آزمون استخدامی آنها، مسیر گرفتن سفارش برای شما آسان خواهد شد و شما به راحتی می توانید کار خود را شروع کرده و کسب درآمد داشته باشید. رفته رفته تجربه شما بالاتر خواهد رفت و اگر توانایی بالایی از خود نشان دهید، بی شک ناشران کتاب صوتی حرفه ای به سراغ شما خواهند آمد. مطمئن باشید که یک گوینده کتاب صوتی خوب، هیچگاه بی کار نخواهد ماند!

گویندگی کتاب صوتی در منزل می‌تواند شغلی با مزایای عالی و درآمد بالا، عدم نیاز به سرمایه‌ی اولیه برای شروع کار و مزایای بی‌شمار دیگر باشد. علاوه بر آن گویندگان می‌توانند با انجام پروژه‌های مختلف گویندگی کتاب صوتی با کارفرمایان آشنا شوند و برای پروژه‌های دائمی و طولانی با آن‌ها همکاری کنند؛ بنابراین فرصت را از دست ندهید و از همین الان وارد دنیای صدا و کتاب شوید!

گویندگی کتاب صوتی؛ لذت مطالعه و کسب درآمد در کنار هم!

کتابهای صوتی روز به روز محبوب‌تر می شوند و آینده بسیار روشنی پیش روی چنین محتواهایی است؛ بنابراین در آینده تقاضای بیشتری برای گویندگی کتاب صوتی ایجاد خواهد شد. باید هوشمندانه عمل کنیم و از چنین فرصت طلایی، حداکثر استفاده را داشته باشیم. تبدیل شدن به گوینده موفق مستلزم کار سخت است؛ اما با عزم راسخ، این سخت کوشی نتیجه خواهد داد. اگر پس از تلاش زیاد، به بلوغ کاری در زمینه گویندگی رسیده باشید، ما در گروه دیجیتال مارکتینگ منتا، به دنبال استخدام گوینده هستیم تا میزبان صدای گرم شما باشیم. برای استخدام به سایت ما مراجعه کنید.

اشتراک گذاری :

پیشنهاد می کنیم این مقالات را هم بخوانید

11 دیدگاه

به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.

    • لطفا با شماره های وجود در صفحه تماس با ما، ارتباط برقرار کنید. ممنون

  • What i do not understood is actually how you’re no longer actually much more neatly-liked than you may be right now. You are so intelligent. You recognize therefore significantly in terms of this matter, produced me for my part believe it from so many varied angles. Its like women and men don’t seem to be involved unless it’s one thing to do with Lady gaga! Your personal stuffs nice. Always care for it up!

  • سلام وقتتون بخیر
    برای تست گویندگی در مجموعه ی خودتون(ممتاز)از چ طریق اقدام کنم؟

    • سلام وقت شما هم بخیر. میتونید از طریق ایمیل یا فرم تماس، شماره خودتون رو در اختیار دوستان قرار بدین تا با شما تماس بگیرن

      • سلام وقت بخیر. با همکاران ما تماس بگیرید و مراحل رو کامل توضیح میدن براتون

  • سلام… بسیاری از سایت ها ، وقتی تست گویندگی کتاب صوتی رو میفرستیم بدون هیچ توضیحی مردود میکنن. شما هم اینطوری پاسخ میدین؟

    • سلام وقت بخیر. معمولا بعد از دریافت فایل تست گویندگی شما، یک جلسه مشاوره رایگان هم برای توضیح و رفع اشکالات برگزار می کنیم. بابت این موضوع نگران نباشید

  • ممنون بابت سایت هایی که برای تست گویندگی کتاب صوتی معرفی کردین. سوالم اینه که خودتون هم تست گوینده کتاب صوتی رو انجام میدین؟

    • با سلام و ممنون از شما، بله. اگر بخواید دوستان ما در بخش گویندگی، نمونه تست گویندگی کتاب صوتی رو از شما دریافت می کنن و بعد از بررسی، نتیجه رو به شما خواهند گفت.

دیدگاهتان را بنویسید

مشاوره تلفنی

مشاوره

در صورت نیاز به مشاوره می توانید فرم را تکمیل نمایید و یا با ما در ارتباط باشید.

مشاوره تلفنی

09231012812

در صورت نیاز به مشاوره می‌توانید فرم را تکمیل نمایید و با ما در ارتباط باشید.