10 دلیل اهمیت فوق العاده برندینگ؛ حتی برای استارتاپ‌ها!

10 دلیل اهمیت برندینگ برای استارتاپ ها

فهرست مطلب (کلیک کنید )

اگر با چشمانی باز، سفر کارآفرینی خود را آغاز کنیم، خیلی زود متوجه خواهیم شد که برندینگ(برندسازی) بخش مهمی از کار است! چنانچه در زمینه برندسازی قوی عمل کنیم، می‌توانیم هویت منحصر به فردی برای کسب و کار خود به وجود آورده و در نتیجه اعتماد و وفاداری مشتریان را بعنوان سرمایه کاری خود داشته باشیم. در این مقاله از آژانس دیجیتال مارکتینگ منتا، پیرامون برندینگ صحبت خواهیم کرد و دلایل اهمیت این موضوع را مورد بررسی قرار می‌دهیم. دانستن دلایل اهمیت برندسازی، ما را در تدوین استراتژی‌های دقیق و خلاقانه بسیار کمک خواهد کرد؛ بنابراین اگر به موفقیت کسب و کار خود اهمیت می‌دهید، تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید.

برندینگ (برندسازی) چیست؟

برندینگ (برندسازی) چیست؟

برند هویت و داستان یک شرکت است که آن را از رقبایی که محصولات یا خدمات مشابه می فروشند متمایز می کند. هدف از برندینگ این است که کسب و کار و نام تجاری مد نظر ما، در ذهن مخاطب هدف جایگاهی به دست آورده و به عنوان یک گزینه مطلوب برای دریافت خدمات، تبدیل شود. اگر فرایند برندسازی با قدرت و خلاقیت اجرا شود، به مخاطبان هدف نشان می‌دهد که کسب و کار ما چه محصولات و خدماتی ارائه داده و دلیلش برای عرضه کردن این محصولات چیست؛ همانطور که مشخص است، چنانچه مراحل برندینگ با موفقیت طی شوند، دست آوردهای بزرگی برای ما به همراه خواهند داشت!

 

کلیدی‌ترین اجزای برندینگ!

اگر قرار باشد برای فرایند برندینگ وقت و انرژی و از همه مهمتر، هزینه صرف کنیم، باید قبل از هر چیز، با کلیدی‌ترین اجزای فرایند برندسازی آشنا شویم. در ادامه این بخش، این اجزا را معرفی خواهیم کرد:

  • هویت نام تجاری(Brand identity): شامل عناصر بصری یک برند، مانند لوگو، رنگ ها، تایپوگرافی و عناصر طراحی می شود. ثبات در این عناصر بصری به ایجاد یک تصویر تجاری قابل تشخیص و منسجم کمک می کند.
  • جایگاه‌یابی برند(Brand positioning): شامل تعیین جایگاه یک برند در رابطه با رقبای خود و اینکه چگونه می‌خواهد توسط مخاطبان هدف شناخته درک شود. اغلب شامل برجسته کردن گزاره های فروش منحصر به فرد و تمایزات منحصر به فرد و کلیدی نسبت به رقیبان، می‌شود.
  • تصویر برند(Brand image): این جزء، شامل تصوری که مردم از یک برند دارند، می‌شود. تصویر برند بر اساس پیام‌رسانی، استراتژی ارتباطی، تجارب مشتری و شهرت کلی برند شکل می‌گیرد.
  • آگاهی از برند(Brand awareness): آگاهی از برند یعنی میزان شناخته شدن نام تجاری ما توسط مشتریان بالقوه. یکی از اهداف بسیار مهم برندینگ، افزایش آگاهی و شناسایی آسان برند است.
  • وفاداری به برند(Brand loyalty): وفاداری به برند یعنی حالتی که مشتریان به طور مداوم یک برند خاص را نسبت به دیگران انتخاب کرده یا ترجیح می‌دهند. ایجاد وفاداری قوی به برند اغلب مستلزم ایجاد ارتباطات عاطفی مثبت با مشتریان است.
  • ارزش ویژه برند(Brand equity): ارزش ویژه برند شامل دارایی های مشهود و نامشهود یک کسب و کار می‌شود. یک برندسازی قوی می‌تواند خاطرات مثبت و تاثیرگذاری را در ذهن مخاطب تداعی کند؛ این موضوع سبب خواهد شد که مشتریان شما، برای یادآوری خاطرات خوب شان هم که شده، برند شما را هیچگاه فراموش نکنند.
این مطلب پیشنهاد می شود :  مهمترین تفاوت دیجیتال مارکتینگ و برندسازی چیست؟

کلیدی‌ترین اجزای برندینگ!

10 دلیل اهمیت بسیار زیاد برندینگ؛ حتی برای استارتاپ‌های نوپا!

در این بخش، می‌خواهیم دلایلی را برای اهمیت فوق العاده زیاد فرایند برندسازی مطرح کنیم؛ این دلایل حتی برای استارتاپ ها هم صدق می‌کنند. به عبارت دیگر، تفاوتی ندارد که کسب و کار شما زمان زیادی از شروع به کارش گذشته باشد یا در ابتدای مسیر بوده و یک استارتاپ تلقی شود؛ بنا به دلایلی که در ادامه اشاره خواهیم کرد، برندینگ حائز اهمیت است:

  1. ایجاد وجه تمایز: یک برندینگ قوی به متمایز کردن کسب و کار شما از دیگران کمک می کند؛ این موضوع برای استارتاپ‌ها از اهمیت ویژه ای برخودار خواهد بود؛ چراکه استارت‌آپ‌ها اغلب وارد بازارهایی با رقبای معتبر می‌شوند و با انجام برندسازی حساب شده، در چشم مشتریان، سرمایه گذاران و شرکا به یاد ماندنی و متمایز خواهند شد.
  2. اعتبار بخشیدن: برندینگ قوی و خوش ساخت می تواند به هر کسب و کاری اعتبار بدهد؛ چنانچه فرایند برندسازی را اصولی پیش ببرید، به مخاطبان اثبات خواهد شد که شما در مورد تجارت خود جدی بوده و برای ایجاد یک تصویر حرفه ای در ذهن مخاطب سرمایه گذاری کرده‌اید. اگر استارتاپ‌ها برندسازی را جدی بگیرند، در فرایند جذب مشتری و سرمایه‌گذار، کمک بزرگی برای آنها محسوب خواهد شد.
  3. اعتماد و وفاداری: اعتماد برای ایجاد رابطه بلندمدت با مشتری بسیار حیاتی و مهم است. یک نام تجاری قوی می تواند با انتقال قابلیت های کسب و کار شما، به بیشتر شدن حس وفاداری، کمک کند. هنگامی که مشتریان به برند شما اعتماد می کنند، احتمال بیشتری دارد که وفادار بمانند و به خریداران همیشگی تبدیل شوند.
  4. جذب مشتری: برندینگ موثر می‌تواند به جذب مشتری کمک کند؛ چنانچه نام تجاری شما، جایگاه قدرتمندی در ذهن مخاطب داشته باشد می تواند جلب توجه اولیه و جلب علاقه را آسان‌تر کند. همچنین می‌تواند برای بازاریابی دهان به دهان بسیار مفید باشد؛ زیرا مشتریان راضی به احتمال زیاد برندی را که به آن اعتماد دارند به دیگران نیز توصیه می‌کنند.
  5. جذب سرمایه گذار: سرمایه گذاران به دنبال استارتاپ هایی با پتانسیل رشد بالا و چشم انداز روشن هستند؛ یک نام تجاری شناخته شده که در اثر برندسازی قدرتمند بدست می‌آید، می‌تواند به ارتباط چشم انداز و پتانسیل بازار شما کمک کرده و استارتاپ تحت مدیریت‌تان را برای سرمایه گذاران جذاب‌تر کند.
  6. استخدام و جذب نیروهای با استعداد: جذب استعدادهای برتر یک چالش برای اکثر کسب و کارها از جمله استارتاپ ها است. برندینگ قوی می تواند به شما کمک کند به عنوان یک کارفرمای قدرتمند شناخته شده و جذب و حفظ کارمندان با استعداد را برای‌تان آسان‌تر می‌کند.
  7. نمایانگر با ثبات بودن کسب و کار: برندسازی حساب شده، چارچوب مناسبی برای حفظ ثبات در انتقال پیام به مشتری، هویت بصری و تجربه مشتریان از خدمات شما، فراهم خواهد کرد. این با ثبات بودن، می تواند منجر به ایجاد تصویر حرفه ای از بیزینس شما شود.
  8. موفقیت بلندمدت: استارت‌آپ‌ها اغلب به موفقیت بلندمدت فکر می‌کنند. یک نام تجاری قوی می تواند به ایجاد یک تجارت پایدار کمک کند که بتواند چالش ها را پشت سر بگذارد و با شرایط متغیر بازار سازگار شود.
  9. ایجاد ارزش: برندینگ قوی با گذشت زمان، می تواند به یکی از با ارزش ترین دارایی های کسب و کار یا استارتاپ شما تبدیل شود؛ می‌تواند بیزینس شما را در جایگاه قیمت‌گذار برتر معرفی کرده و رشد درآمد را افزایش دهد و به ارزش‌گذاری کلی شرکت کمک کند.
  10. ارتباط عاطفی قوی با مشتریان: یک برندسازی اصولی می‌تواند ارتباط عاطفی با مشتریان ایجاد کرده و این ارتباط به وجود آمده را امتداد دهد. برندینگ قدرتمند می تواند به آرمان ها، ارزش ها و خواسته های مشتریان هدف کمک کرده و پیوندشان با کسب و کار شما را عمیق‌تر نماید.
این مطلب پیشنهاد می شود :  راز موفقیت تبلیغات در تلگرام که خودمان تجربه کردیم !

10 دلیل برای اهمیت فوق العاده برندینگ؛ حتی برای استارتاپ‌ها!

برندینگ، راه ایجاد تمایز با رقباست؛ بنابراین بسیار اهمیت دارد!

در این مطلب تلاش کردیم درباره دلایل اهمیت فرایند برندینگ برای کسب و کارها، به ویژه استارتاپ‌ها، دلایلی را ارائه کنیم. اشاره کردیم که برندسازی برای استارتاپ‌ها از اهمیت ویژه‌تری برخوردار است؛ چراکه به آنها کمک می‌کند هویتی قوی ایجاد کرده و  اعتبار بدست آورند. مشتریان و سرمایه گذاران را جذب کنند و پایه های موفقیت بلندمدت را پی ریزی نمایند. بدون شک، هزینه برای برندسازی اصولی، یک سرمایه گذاری است که می تواند سود قابل توجهی را با رشد و بلوغ یک استارتاپ به همراه داشته باشد؛ بنابراین بیش از پیش آن را جدی بگیرید!

منبع: Entrepreneur
اشتراک گذاری :

مشاوره تلفنی

مشاوره

در صورت نیاز به مشاوره می توانید فرم را تکمیل نمایید و یا با ما در ارتباط باشید.

مشاوره تلفنی

09231012812

در صورت نیاز به مشاوره می‌توانید فرم را تکمیل نمایید و با ما در ارتباط باشید.