بلاگری چیست + چگونه بعنوان بلاگر فعالیت کنیم؟

بلاگر کیست + بلاگری چیست + بلاگر به انگلیسی

فهرست مطلب (کلیک کنید )

با توجه به توضیحاتی که ارائه شد، بسیار طبیعی است که در سال‌‌‌های اخیر، علاقه مردم به بلاگری و اینفلوئنسر شدن افزایش پیدا کرده باشد؛ اما باید بدانیم که راه و روش بلاگر شدن و مهارت های لازم برای موفقیت در بلاگری، بدون تلاش و مطالعه بدست نخواهند آمد! در این مقاله از آژانس دیجیتال مارکتینگ منتا، قصد داریم جدیدتری و بهترین متدهای موجود در زمینه آموزش بلاگری را به شما ارائه کنیم؛ از لوازم بلاگری گرفته تا فرق بلاگر با اینفلوئنسر، موضوعات جذابی است که در ادامه مطالعه خواهید کرد.

بلاگر کیست و منظور از بلاگری چیست؟!

در ابتدا باید به تعریف اشتباهی که عده زیادی از بلاگر دارند، اشاره کنیم؛ افرادی زیادی بر این باور هستند که هرکس حضور فعالی در شبکه‌های اجتماعی دارد یا فالوئرهایش زیاد هستند، بلاگر است! در حالی که این تعریف اصلا درست نیست. بلاگر، تولید کننده محتوایی است که با توجه به حرفه، تخصص یا مهارتی که دارد، تولید محتوا ‌‌‌می‌کند. این فرد درباره رشته تخصصی خودش نظر تخصصی می‌دهد، کالاها را نقد و معرفی ‌‌‌می‌کند یا مردم را به انجام کارهایی تشویق ‌‌‌می‌کند.

بعنوان مثال اگر کسی بخواهد در حوزه عکاسی بلاگری کند باید بعنوان یک متخصص در این زمینه، درباره دوربین‌ها، شیوه‌های عکاسی، ابزار و تجهیزات مورد نیاز و... محتوا تولید کرده و با مخاطبین به اشتراک بگذارد.

بلاگر به انگلیسی چگونه گفته می‌شود؟!

نکته جالبی که باید اینجا به آن اشاره کنیم، این است که در زبان انگلیسی، Blogger به افرادی گفته می شود که در زمینه تولید محتوای متنی برای بلاگ، خیلی مهارت دارند و به همین واسطه بین افراد زیادی شناخته شده هستند؛ اما اگر بخواهیم بدانیم که در زبان انگلیسی به بلاگری که ما در زبان فارسی تعریف کردیم، چه کلمه‌ای را اختصاص می‌دهند، نزدیک ترین کلمه Vlogger است. در واقع در زبان انگلیسی معتقدند، افرادی که محتوای آنها چیزی بین Video و Blog است، vlogger هستند که میتوان گفت همان بلاگر هست که ما توضیح دادیم!

تفاوت(فرق) بلاگر با اینفلوئنسر ؟!

همانطور که اشاره کردیم، این دو اصطلاح( اینفلوئنسر و بلاگر) کاملا با یکدیگر متفاوت هستند؛ اگر محتوایی که تولید کرده و به اشتراک می‌­گذارید، چیزی است که فکر می‌کنید مخاطب‌­تان دوست دارد و با دنبال کردن آن، چیزی یاد خواهد گرفت، شما یک بلاگر هستید. در مقابل، اگر انگیزه شما از تبلیغ یک برند یا محصول، به‌دست­ آوردن فالوور، گرفتن لایک و تعامل بیشتر در شبکه‌های اجتماعی است، شما در واقع یک اینفلوئنسر به شمار می‌روید. پیشنهاد می‌کنیم حتما مقاله اینفلوئنسر مارکتینگ را مطالعه کنید.

تفاوت(فرق) بلاگر با واینر؟!

تفاوت اصلی میان واینرها و بلاگرها در زمینه نوع محتوایی است که تولید می‌کنند؛ واینر شخصی است که تنها در زمینه شوخی و طنز به تولید محتوا می پردازد، اما بلاگر می تواند در رابطه با چیز های گوناگونی تولید محتوا کند. در واقع بلاگرها تلاش دارند از طریق محبوبیت و محتواهای مفیدی که تولید می‌کنند بر افراد تاثیر گذاشته و به تبلیغ و کسب درآمد بپردازند. 

برخی از محبوب‌ترین انواع بلاگری که مخاطبان زیادی دارند!

برخی از محبوب‌ترین انواع بلاگری که مخاطبان زیادی دارند!

همانطور که تا اینجای مقاله چند بار اشاره کردیم، حوزه کاری بلاگرها بسیار وسیع بوده و می‌تواند پیرامون موضوعات مختلف انجام گیرد؛ اما برخی از انواع بلاگری وجود دارد که از محبوبیت و مخاطب بیشتری نسبت به سایر زمینه‌ها برخوردار است که در ادامه به آنها اشاره خواهیم کرد:

بلاگری اینستاگرام

در بلاگری اینستاگرام قبل از آن که تعداد مخاطبان پیج اهمیت داشته باشد، حرفه و تخصص بلاگر حائز اهمیت است. برای اینکه به یک بلاگر اینستاگرام موفق تبدیل شوید باید ابتدا در یک زمینه خاص تخصص و مهارت پیدا کرده و در ادامه، مهارت خود را با مخاطبان به اشتراک بگذارید. بلاگری اینستاگرام شامل حوزه‌های مختلف از جمله آشپزی، هنر، عکاسی، فشن، میکاپ و … می‌شود. با توجه به رقابت زیادی که در پلتفرم اینستاگرام بین بلاگرها وجود دارد، برای رسیدن به موفقیت باید به سراغ موضوعات تک و خلاقانه بروید و به گونه‌ای در این زمینه ها متخصص شوید که، کیفیت و متفاوت بودن محتوای شما، خیلی زود برای مخاطب جا اثبات شود. همچنین لازم است به صورت مداوم به تولید محتوا پرداخته و با سایر بلاگرهای فعال در اینستاگرام همکاری و تعامل داشته باشید. با رعایت این نکات و البته صبر و حوصله، یک کاربر می‌تواند به یک بلاگر اینستاگرام اعتماد کند و روند موفقیت با سرعت بیشتر به پیش برود.

بلاگری بدون چهره

برخی از بلاگرها که در زمینه‌های مختلف مثل بلاگری آشپزی، خودرو، انگیزشی و … فعالیت دارند، آمادگی برای حضور جلوی دوربین را ندارند یا ترجیح می‌دهند که بدون مشخص بودن چهره‌شان، مقابل دوربین فعالیت داشته باشند. این بلاگرها به تولید محتواهای متنی و عکسی پرداخته و در محتواهای ویدیویی خود نیز تنها صدای‌شان وجود دارد. برای موفقیت بلاگری بدون چهره، به واسطه اینکه چهره فرد مشخص نیست، تمامی تمرکز روی صدای وی خواهد بود؛ بنابراین مهم است که در زمینه گویندگی و فن بیان، تمرین فراوان داشته باشد تا به واسطه این توانایی، مخاطب، جذب محتوای تولید شده گردد. نمونه‌های بسیار موفق و پر مخاطبی از بلاگری بدون چهره می‌توان نام برد که از محبوبیت و تاثیرگذاری بالایی برخوردار هستند.

این مطلب پیشنهاد می شود :  برنامه ریزی فروش چیست + 7 مرحله طراحی آن!

بلاگری تبلیغاتی

ناگفته پیداست که تبلیغات در هنگام فروش حرف اول را می‌زند. به همین دلیل بسیاری از فروشندگان، صاحبان رستوران‌ها، کافه‌ها، مراکز تجاری، مراکز تفریحی و … برای افزایش جذب مشتری و فروش خود به تبلیغات روی می‌آورند. در بسیاری مواقع دیده‌ایم که بلاگرهایی که در زمینه‌های مختلفی فعالیت دارند به تبلیغ یک فروشگاه، رستوران یا یک مرکز تفریحی می‌پردازند و در مورد کیفیت محصولات و خدمات و یا قیمت مناسب آن‌ها صحبت می‌کنند. از آنجایی که این بلاگرها در حیطه کاری خود شناخته شده هستند و مخاطبان زیادی آن‌ها را دنبال می‌کنند، به واسطه تبلیغاتی که برای یک فروشگاه، مکان یا محصول انجام می‌دهند، سبب می‌شوند تا مخاطبانشان به آن فروشگاه، مکان یا محصول علاقه نشان داده و برای خرید و استفاده از خدمات به آن‌ها سر بزنند که این امر سبب افزایش فروش و درآمد فروشگاه‌ها و مراکز تبلیغ شده می‌شود. این امر بلاگری تبلیغاتی نامیده شده و بلاگر می‌تواند به کسب درآمد بالایی از آن دست یابد.

بلاگری انگیزشی

در بلاگری انگیزشی، فرد تلاش می‌کند تا با سخنان انگیزشی و ارائه راه‌کارهای مفید و جدید، به مخاطب در رسیدن به یک زندگی بهتر، کسب و کار موفق‌تر و... کمک کند. این حوزه بلاگری می‌تواند طیف وسیعی از مخاطبان را هدف قرار داده و خیلی زود به موفقیت چشم‌گیری دست پیدا کند. معمولا قشر جوان و به خصوص دانش‌آموزان و کنکوری‌ها، جزو مخاطبان پر و پا قرص این نوع از بلاگری‌ها هستند. در بلاگری انگیزشی مهم است که فرد ظاهری آراسته و فن ‌بیانی خوب داشته باشد تا بتواند به جذب مخاطب بپردازد.

در برخی موارد نیز بلاگر انگیزشی تمایلی به حضور مقابل دوربین نداشته یا آمادگی آن را ندارد؛ در این مورد بلاگر باید به تولید محتوای عکسی و متنی پرداخته و برای ویدیوها نیز روی فن ‌بیان و گرمی صدای خود بسیار کار کند. به این نوع از بلاگری انگیزشی در اصطلاح بلاگری انگیزشی بدون چهره می‌گویند.

ایده بلاگری پولساز از کجا بدست می‌آید؟

ایده بلاگری پولساز از کجا بدست می‌آید؟

ایده‌های بلاگری برای افراد خوش‌ذوق، همواره جزو دغدغه‌های دوست داشتنی است؛ چراکه برای رسیدن به موفقیت، ایده‌یابی، یکی از اساسی‌ترین  گام‌هایی است که باید با دقت فراوان برداشته شود. تجربه ثابت می‌کند که اگر می‌خواهید ایده بلاگری شما، جواب دهد، باید ابتدا زمینه فعالیت خود را مشخص کنید: مثلا بگویید که قرار است در زمینه تکنولوژی یا آشپزی یا ورزشی یا ... فعالیت داشته باشید. بعد از معین کردن زمینه فعالیت، می توانید به سراغ ایده‌یابی بروید. در ادامه برخی از ایده‌های جذاب که در اکثر زمینه‌ها مخاطب دارند را به شما ارائه می‌کنیم:

  • چطور به اینجا رسیدم: لزوما قرار نیست شما موفقیت چشم‌گیری در زمینه فعالیت خود داشته باشید تا از این ایده استفاده کنید؛ همینکه از مسیر طی شده برای مخاطب صحبت کنید، می‌تواند جذاب باشد.
  • از افراد الهام بخش خودتان بگویید: این افراد می‌توانند هر کسی باشند. صحبت در مورد انسان‌های بزرگ، ایده‌های آن‌ها، مسیر زندگی‌شان، تصمیمات و جدیت‌شان، هر کدام می‌تواند بذر امید و انگیزه در دل مخاطب بکارد. پس اگر کسی را دوست دارید، یا او را دنبال می‌کنید، از او بگویید و نظرتان را در موردش به اشتراک بگذارید.
  • از چالش‌های زمینه‌ای که در آن فعالیت می‌کنید، بگویید: معمولاً ما هر کاری را از دور سهل و آسان می‌بینیم. این به خاطر این است که از جزئیات آگاه نیستیم و صرفاً تصاویری را می‌بینیم که برای ما به راحتی انجام می‌شوند. بازگو کردن سختی‌های کار و حرفه‌تان می‌تواند چراغ راهی برای مخاطبان در انتخاب‌هایشان باشد. ضمن اینکه صمیمیت شما و مخاطب را افزایش خواهد داد. شما این پیام را به مخاطب صادر می‌کنید که حوزه فعالیت شما چه چالش‌هایی دارد و دانستن این مشکلات، قطعا در انتخاب درست‌تر افراد تاثیرگذار خواهد بود.
  • معرفی محصول و خدمات مربوط به کسب و کارها: یکی از مرسوم‌ترین و پر مخاطب‌ترین ایده‌ها برای بلاگری، فعالیت در زمینه معرفی محصول و خدمات کسب و کارهای گوناگون است؛ از جدیدترین گجت‌های مربوط به حوزه تکنولوژی گرفته تا انواع رستوران‌ها و کافی شاپ‌ها و فروشگاه٬های مختلف. معرفی و بررسی این موارد( از آنجایی که کار مخاطب را برای انتخاب راحت می‌کند) همواره مشتریان و مخاطبان خاص خود را داشته و دارد!

روش بلاگر شدن و مهارت های لازم برای موفقیت در این زمینه!

روش بلاگر شدن و مهارت‌هایی که برای موفقیت نیاز است، جزو مهم‌ترین سرفصل‌های این شغل محسوب می‌شود؛ خیلی صادقانه بگوییم، هر کسی نمی‌تواند یک بلاگر موفق باشد! محبوبیت، تاثیرگذار بودن به این سادگی‌ها بدست نمی‌آید. علاقمندان به حوزه بلاگری باید همواره برای پیشرفت و بهبود روند کاری خودشان تلاش کنند. در ادامه این بخش، به پارامترهایی اشاره خواهیم کرد که برای کسب نتیجه در زمینه بلاگر شدن، بهتر است همواره مد نظر شما قرار گیرد:

این مطلب پیشنهاد می شود :  بازاریابی محتوا چیست و استراتژی آن چگونه تدوین می‌شود؟

داشتن علاقه زیاد به حوزه‌ای که میخواهید فعالیت کنید!

اگر قرار باشد به عنوان یک بلاگر، به موضوعی بپردازید و درباره آن تولید محتوا کنید، بدون وجود علاقه، کیفیت بالایی نمی‌توانید ارائه دهید. مثلا اگر در حوزه مد و فشن کار می‌کنید، و یک فشن بلاگر محسوب می‌شوید، طبیعتا باید به این موضوع علاقه داشته باشید. مخاطب شما قطعا خیلی زود متوجه شور و علاقه شما خواهد شد و اگر انرژی مثبتی از این جهت دریافت نکند، اعتمادش به شما سلب شده و خیلی زود، دست از دنبال کردن شما بر خواهد داشت؛ بنابراین موضوعی که دوست دارید را انتخاب کنید و بعد درباره آن تولید محتوا داشته باشید. این موضوع می‌تواند معرفی کتاب و کتابخوانی، زیبایی و معرفی لوازم آرایش، فیلم و معرفی فیلم، محیط زیست و ترویج زندگی سالم باشد.

فعالیت مستمر، از نان شب هم واجب‌تر است!

برای بلاگر شدن به فعالیت و حضور مداوم در شبکه‌های اجتماعی احتیاج دارید. بلاگرهای محبوب و موفق، مدام شبکه‌های اجتماعی گوناگون را زیر نظر دارند و طبق برنامه‌ریزی منظمی که از قبل تهیه کرده‌اند، فعالیتهای مداوم خودشان را انجام می‌دهند. یک بلاگر موفق هیچ وقت، 5 روز پشت سرهم پست نمی‌گذارد و بعد دو هفته ناپدید بشود.

به روز بودن و آشنایی با تمام ظرفیت‌های شبکه‌های اجتماعی!

بلاگرهای موفق در تمام دنیا، سریعا از ویژگی‌‌‌های جدید شبکه٬های اجتماعی باخبر ‌می‌شوند و از آنها استفاده می‌کنند. مثلا در سال 2016 که اینستاگرام، بخش استوری را معرفی کرد، بلاگرها و اینفلوئنسرها اولین کسانی بودند که از آن استفاده کردند. خیلی زود متوجه شدند که این بخش جدید از پلتفرم اینستاگرام، برای چه محتواهایی مناسب٬تر است و طبق همین موضوع، به تولید محتوا پرداختند. به طور کلی، بلاگرهای موفق، اولین کسانی هستند که از قابلیت‌‌‌های جدید شبکه‌های اجتماعی با خبر شده و از آنها استفاده می‌کنند.

برقراری ارتباط خوب با سایر بلاگرها!

هرچقدر با بلاگرهای بیشتری همکاری کرده و شبکه‌سازی را تقویت کنید، مسیر موفقیت شما در فرایند بلاگر شدن آسان‌تر می‌شود. شبکه ای از اینفلوئنسرها و بلاگرهای موضوع تخصصی خود را جمع آوری کرده و آنها را دنبال کنید. سعی کنید با آنها همراه شوید و از فرصت‌‌‌های همکاری استقبال کنید. در دورهمی‌‌‌های آنها شرکت کنید و مشارکت بیشتری با افراد شبیه به خودتان داشته باشید.

هیچوقت کیفیت را فدای کمیت نکنید!

تولید محتوای با کیفیت گرچه در وهله اول آسان به نظر می‌رسد. اما وقتی وارد پروسه تولید می‌شویم، واقعا می٬تواند کار طاقت فرسایی باشد. کیفیت محتوایی که منتشر می‌کنید، روی تعاملاتی که مخاطبین خواهند داشت، اثر مستقیم دارد. یک عکس سلفی تار یا تصویر غذایی که نور کمی دارد، مخاطبان را فراری می‌دهد. اما اگر تصاویر زیبا و با کیفیت استفاده کنید، مردم جذب تصاویرتان ‌می‌شوند و درباره محتوای شما صحبت می‌کنند. اگر ‌می‌خواهید یک بلاگر موفق شوید، باید روی گوشی تلفن همراه یا دوربین‌تان سرمایه گذاری کنید. عکاسی و فیلمبرداری را تمرین کنید و عکس‌‌‌ها و ویدیوهایی بگیرید که ‌ترکیب و نور خوبی دارند. علاوه بر عکاسی و فیلمبرداری خوب و حرفه‌ای، باید کپشن‌‌‌های جذاب هم بنویسید و از هشتگ‌‌‌های مناسب استفاده کنید.

برندهای مطرح حوزه فعالیت‌تان را در اولین فرصت شناسایی کنید!

از همان ابتدای راه، برندهای مشهور و محبوب را شناسایی کرده و برای برقراری ارتباط با آنها، برنامه‌ریزی داشته باشید؛ از اینکه در ابتدای راه هستید و آنچنان که باید و شاید شناخته شده نیستید، اصلا نگران نباشید؛ شما ارتباط گرفتن را در کنار سایر فعالیت‌هایتان جدی بگیرید و مطمن باشید که جواب خواهید گرفت!

اهمیت خرید لوازم بلاگری از آنچه فکر می‌کنید هم بالاتر است!

اهمیت خرید لوازم بلاگری از آنچه فکر می‌کنید هم بالاتر است!

خرید لوازم بلاگری برای بلاگر شدن، جزو گام هایی است که باید بردارید. اولا، برای اینکه بتوانید تصاویر خوبی بگیرید، باید روی ابزارهای عکاسی، دوربین خوب، یا گوشی هوشمند جدید سرمایه گذاری کنید. حتما مهارت‌‌‌های عکاسی خودتان را ارتقا دهید یا با بلاگرهای عکاسی ارتباط بگیرید و از آنها در تیم خود استفاده کنید. برای رشد شبکه‌های اجتماعی خودتان به مهارت‌‌‌های نویسندگی، ارتباط موثر، یادگیری قواعد بازاریابی شبکه های اجتماعی، تولید محتوا و غیره احتیاج دارید. البته لازم نیست در همه اینها متخصص شوید، سعی کنید در مسیر بلاگر شدن در این زمینه‌‌‌ها مطالعه داشته باشید. برای ارتقای این مهارت‌‌‌ها به متخصص و مشاور هم احتیاج دارید. برای تولید محتواهای جذاب باید با اپلیکیشن‌‌‌ها و نرم افزارهای ویرایش آشنا باشید. برای تولید محتوای با کیفیت و مخاطب پسند، به دوربین‌‌‌های مدرن و گران قیمت احتیاج ندارید، بلکه با لوازم بلاگری معمولی هم می توانید کار را شروع کنید.

این مطلب پیشنهاد می شود :  کسب درآمد از پادکست با 6 ایده جذاب

برای کسب درآمد از بلاگری، برنامه داشته باشید اما عجله نکنید!

میزان کسب درآمد از بلاگری، نسبت به حوزه های کاری بلاگرها، متفاوت است؛ اما می‌توان گفت در حال حاضر بلاگری یکی از کسب و کارهای پردرآمد در ایران به حساب می آید. مسلما اگر بلاگری در فضای مجازی را بعنوان یک شغل تلقی کنیم، کسب درآمد از طریق آن، هدف مهمی به شمار می‌رود اما باید به این نکته توجه داشته باشید که نباید برای رسیدن به این هدف عجله داشته باشید! میزان کسب درآمد شما، بسته به میزان محبوبیت و کیفیت محتوای تولید شده شما، متغیر خواهد بود. بطور کلی به چند روش زیر کسب درآمد از بلاگری اتفاق می‌افتد:
  1. فروش محصول و خدمات : یکی از راه های کسب درآمد از بلاگری این است که شما محصولات یا خدمات حوزه خود را ارائه دهید! در این روش شما به جای آن که بابت تبلیغاتی که در صفحه شما منتشر می‌شود، پول دریافت کنید، سود حاصل از فروش محصولات یا ارائه خدمات را برداشت خواهید کرد. البته نباید فراموش کنید که محصول شما باید مربوط به حوزه بلاگری شما باشد؛ به عنوان مثال اگر یک بلاگر آموزش عکاسی هستید، باید محصولات حوزه عکاسی را ارائه کنید. محصولات حوزه معماری ممکن است در صفحه شما فروش نرود؛ دلیل آن هم این است که مخاطبان هدف شما کسانی هستند که در حوزه عکاسی فعالیت دارند و فالوورهای شما نیازی به محتوای معماری نخواهند داشت.
  2. جذب اسپانسر مطالب: بسیاری از بلاگرها برای آن که بتوانند محتوا تولید کنند، نیاز به بودجه دارند! گاهی اوقات هزینه‌های تولید محتوا بسیار زیاد است و بلاگر به راحتی نمی تواند از پس آن بربیاید. در این صورت بلاگر با جذب اسپانسر، هزینه‌های مربوط به تولید محتوا را مدیریت کرده و بخشی از آن هزینه هم به عنوان درآمد به جیب بلاگر می رود. بسیاری از بلاگرها اسپانسر دارند و با دریافت هزینه حاضر می شود نام برند یا کسب و کار اسپانسر را در بخشی از محتوای خود معرفی کنند. البته جالب است بدانید که این روش نسبت به تبلیغات بازخورد بسیار بهتری برای کسب و کاری که تبلیغ کرده است، خواهد داشت.
  3. تبلیغات برای معرفی محصولات و خدمات دیگران: بلاگرها معمولاً تعامل بسیار خوبی از طرف کاربران در شبکه‌های اجتماعی خود دریافت می‌کنند؛ دلیل آن هم این است که محتوای ارزشمندی تولید و ارائه می‌کنند و همین مسئله باعث می‌شود که بتوانند اعتماد مخاطبان را جلب و در نهایت، باعث ایجاد تعامل بسیار بالا در فضای مجازی شوند. هر چقدر تعداد دنبال‌کننده‌های یک بلاگر بیشتر باشد، میزان هزینه‌ای که برای انتشار تبلیغات می‌گیرد هم بالاتر است. تبلیغات ممکن است از چند صد هزار تومان تا چندین میلیون تومان برای بلاگرهای متوسط تا عالی ادامه داشته باشد و هر کسب و کار اینستاگرامی می تواند با توجه به نیاز خود یک یا چند مورد از آن ها را انتخاب کند.
  4. همکاری در فروش یا افیلیت مارکتینگ: یکی دیگر از راه های بسیار خوب برای کسب در آمد از طریق بلاگری، سیستم همکاری در فروش یا افیلیت مارکتینگ است؛ این راه برای آن دسته از بلاگرهایی که شهرت و مهارت زیادی در فروش دارند، بسیار مناسب است. این افراد می توانند از طریق سیستم همکاری در فروش با وب سایت ها و کسب کارهای مختلف همکاری کرده و خدمات و محصولات شان را به فروش برسانند و طبق قرارداد بسته شده، سود مشخص شده ای را از فروش محصولات بدست بیاورند.

آموزش بلاگری رایگان - بلاگری فروش

بلاگری؛ کاری که از سرگرمی به شغل تبدیل شد!

در این مطلب سعی کردیم آنچه برای شروع راه بلاگر شدن، باید بدانید را برای شما توضیح دهیم؛ با اینکه این روزها بلاگرها و اینفلوئنسرهای زیادی فعالیت دارند، اما باید اعتراف کنیم که بلاگرهای موثر و موفق تعدادشان زیاد نیست. این افراد در جامعه مخاطبین‌شان، افراد تاثیرگذاری هستند، ارزشی را به آنها ارائه می‌کنند یا مشکلی را از پیش روی مخاطبین‌شان برمیدارند؛ بنابراین بلاگر شدن فقط ساخت یک اکانت در شبکه‌های اجتماعی و تولید محتوا نیست. برای بلاگر شدن علاوه بر تسلط بر فعالیت‌های شبکه‌های اجتماعی و تولید محتوا، باید اعتماد به نفس داشته باشید، خودتان را بشناسید و به دنبال ارائه شخصیت و برند شخصی خودتان باشید. در نهایت، موفقیت در بلاگری یک شبه یا یک ساله به دست نمی‌آید، بلکه به صبر و تلاش مداوم احتیاج دارد. بهترین ها را برای شما آرزومندیم!

 
 
اشتراک گذاری :

پیشنهاد می کنیم این مقالات را هم بخوانید

1 دیدگاه

به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.

  • Somebody essentially lend a hand to make significantly articles Id state That is the very first time I frequented your website page and up to now I surprised with the research you made to make this actual submit amazing Wonderful task.

دیدگاهتان را بنویسید

مشاوره تلفنی

مشاوره

در صورت نیاز به مشاوره می توانید فرم را تکمیل نمایید و یا با ما در ارتباط باشید.

مشاوره تلفنی

09231012812

در صورت نیاز به مشاوره می‌توانید فرم را تکمیل نمایید و با ما در ارتباط باشید.