الگوریتم پنگوئن گوگل در سئو چه تاثیری دارد چیست؟ | راهنمای جامع گوگل

آپدیت های الگوریتم پنگوئن گوگل تا به امروز

فهرست مطلب (کلیک کنید )

24 فوریه سال 2012 بود که گوگل الگوریتم پنگوئن را معرفی کرد و موضع قوی‌تری در مورد شیوه‌های متقلبانه لینک سازی اتخاذ نمود. از آن زمان تا الان، الگوریتم پنگوئن به‌روز‌رسانی‌های زیادی داشته است و به بخشی از الگوریتم اصلی گوگل (core Google algorithm) تبدیل شده است. جریمه‌های این الگوریتم کمتر شده است، اما همچنان هم به صورت جزئی و هم به صورتی که کل سایت را تحت تاثیر قرار دهد وجود دارد.

گوگل ادعا می‌کند که در بیشتر موارد، بسیاری از لینک‌های بی‌کیفیت در فضای آنلاین را نادیده می‌گیرد، اما همچنان مراقب الگوهای غیرطبیعی مانند پیوندهای غیرقانونی (link schemes)، PBNها (PBN شبکه‌ای از وب‌سایت‌ها است که برای افزایش رتبه‌بندی یک یا چند وب‌سایت از آن‌ها استفاده می‌شود)، تبادل لینک، و الگوهای غیرطبیعی لینک های خروجی هست.

پیرو مبحث الگوریتم های گوگل، این بار قصد داریم بیشتر در خصوص الگوریتم پنگوئن صحبت کنیم، اینکه این الگوریتم چگونه کار می‌کند و چطور می‌توان از جریمه‌های آن در امان ماند.

معرفی الگوریتم پنگوئن

معرفی الگوریتم پنگوئن

در سال 2012، گوگل رسما "به روز رسانی الگوریتم وب اسپم" را راه اندازی کرد که به طور خاص لینک های هرزنامه‌ و شیوه‌های دستکاری‌شده ساخت لینک را هدف قرار می‌داد. بعدها، الگوریتم وب اسپم به واسطه توییتی از مت کاتس که در آن زمان رئیس تیم وب اسپم گوگل بود (به طور رسمی) با عنوان به‌روزرسانی الگوریتم پنگوئن شناخته شد.

در حالی که گوگل رسما الگوریتم پنگوئن را نامگذاری کرد، هیچ اعلان رسمی در مورد اینکه این نام از کجا آمده است وجود ندارد. برخی اعتقاد دارند این نام از شخصیت پنگوئن در بتمن اقتباس شده است.

در 26 می 2012، گوگل اعلام کرد که برای اولین بار داده‌های مربوط به اجرای الگوریتم پنگوئن را دریافت کرده و تنها کمتر از 0.1٪ از جستجوهای انگلیسی تحت تأثیر قرار گرفته‌اند. قبل از الگوریتم پنگوئن، هنگام خزیدن، نمایه سازی و تجزیه و تحلیل بات‌های گوگل، حجم پیوند (Link Volume) نقش مهمی در تعیین امتیاز یک صفحه وب داشت. این بدان معناست که وقتی صحبت از رتبه بندی صفحات در صفحه نتایج جستجو (SERP) می‌شود، برخی صفحات که امتیاز آن‌ها به خاطر عامل "حجم لینک" بالاتر بود، با اینکه کیفیت پایین‌تری داشتند در رتبه‌های بالاتر جستجوی ارگانیک قرار می‌گرفتند.

چرا الگوریتم پنگوئن مورد نیاز بود؟

گوگل از زمانی که الگوریتم پاندا را راه اندازی کرد با کیفیت پایین وارد جنگ شد و الگوریتم پنگوئن یک افزونه و افزوده به زرادخانه گوگل برای ادامه این مبارزه بود. الگوریتم پنگوئن پاسخ گوگل به روش‌های دستکاری نتایج جستجو (و رتبه بندی) از طریق تکنیک‌های لینک سازی کلاه سیاه بود.

به گفته گوگل: "ما به دنبال چیزی هستیم که با محتوای کم کیفیت مقابله کند. از الگوریتم پاندا شروع کردیم، سپس متوجه شدیم که هنوز مقدار زیادی هرزنامه وجود دارد و الگوریتم پنگوئن برای مقابله با آن طراحی شد."

هدف این الگوریتم کنترل بیشتر و کاهش اثربخشی تکنیک‌های ارسال هرزنامه کلاه سیاه بود. الگوریتم پنگوئن با درک و پردازش بهتر انواع پیوندهایی که وب‌سایت‌ها و وب‌مسترها ایجاد می‌کنند، تلاش کرد تا اطمینان حاصل کند که وب سایت‌هایی که از پیوندهای طبیعی، معتبر و مرتبط استفاده می‌کنند پاداش می‌گیرند، در حالی که پیوندهای دستکاری شده و هرزنامه تنزل رتبه می‌گیرند و کاهش می‌یابند. الگوریتم پنگوئن فقط با لینک‌های ورودی سایت‌ها سروکار دارد. گوگل فقط به لینک‌هایی که به سایت مورد نظر اشاره می‌کنند نگاه می‌کند و اصلا به لینک‌های خروجی آن سایت نگاه نمی‌کند.

راه اندازی و تاثیر اولیه الگوریتم پنگوئن

طبق برآوردهای خود گوگل، زمانی که پنگوئن برای اولین بار در آوریل 2012 راه اندازی شد، کم‌تر از 1 درصد از نتایج جستجو را تحت تاثیر قرار داد. پنگوئن 2.0، چهارمین به‌روزرسانی (شامل راه‌اندازی اولیه) این الگوریتم بود که در ماه می 2013 منتشر شد و تقریباً 2.3 درصد از تمام درخواست‌ها را تحت تأثیر قرار می‌داد.

گفته می‌شود در هنگام راه‌اندازی، الگوریتم پنگوئن دو روش دستکاری خاص را هدف قرار می‌داد که شامل پیوندهای متقلبانه و استفاده بیش از حد از کلمات کلیدی (Kewword Stuffing) می‌شد. پیوندهای متقلبانه (Link Schemes) اصطلاحی است که برای شیوه‌های لینک سازی دستکاری شده، مانند مبادله لینک، ایجاد لینک به ازای پرداخت و سایر روش‌های پیوند غیرطبیعی به کار می‌رود؛ شیوه‌هایی که در مستندات لینک اسکیمز گوگل آمده است.

راه اندازی اولیه الگوریتم پنگوئن استفاده بیش از حد از کلمات کلیدی را نیز هدف قرار داده بود که بعد از مدتی با الگوریتم پاندا (که بیشتر به عنوان یک الگوریتم کیفیت محتوا و سایت در نظر گرفته می‌شود) ارتباط یافت.

به روزرسانی های کلیدی الگوریتم پنگوئن

از سال 2012 که الگوریتم پنگوئن راه اندازی شد، تعدادی به روز رسانی و تازه سازی اعمال شده است و احتمالاً برخی تغییرات و اصلاحات دیگر نیز رخ داده که به عنوان به روز رسانی‌های ناشناخته این الگوریتم در تاریخ ثبت شده‌اند.

به روزرسانی گوگل پنگوئن 1.1: 26 مارس 2012

این به روزرسانی تغییری در خود الگوریتم پنگوئن نبود، بلکه اولین به‌روزرسانی داده‌های درون آن بود. در این به روزرسانی، وب‌سایت‌هایی که در ابتدا تحت تأثیر راه‌اندازی این الگوریتم قرار گرفته بودند و در پاکسازی نمایه‌های پیوند خود فعال بودند، مقداری بهبود یافتند، در حالی که برخی از وب‌سایت‌هایی که در اولین نویت توسط پنگوئن جریمه نشده بودند، تحت تأثیر قرار گرفتند.

به روزرسانی گوگل پنگوئن 1.2: 5 اکتبر 2012

این مورد نیز یکی دیگر از به روزرسانی‌های داده‌های این الگوریتم بود و بر پرس‌و‌جوهای (کوئری‌های) زبان انگلیسی و همچنین بر جستارهای بین‌المللی تأثیر گذاشت.

به روزرسانی گوگل پنگوئن 2.0: 22 می 2013

از نظر فنی، این به روزرسانی، نسخه پیشرفته‌تر الگوریتم پنگوئن بود و نحوه تأثیر این الگوریتم بر نتایج جستجو را تغییر داد. پنگوئن 2.0 حدود 2.3 درصد از جستارهای انگلیسی و همچنین سایر زبان‌ها را به تناسب تحت تأثیر قرار می‌داد. همچنین، این اولین به‌روزرسانی پنگوئن بود که عمیق‌تر از صفحه اصلی و صفحات دسته‌بندی سطح بالای وب سایت‌ها پیش می‌رفت و به دنبال شواهدی مبنی بر دایرکت دادن لینک‌های هرزنامه به وب‌سایت‌ها می‌گشت.

به روزرسانی گوگل پنگوئن 2.1: 4 اکتبر 2013

تنها به‌روزرسانی پنگوئن 2.0 (یعنی به روزرسانی 2.1) در 4 اکتبر همان سال انجام شد و حدود 1% از پرس و جوها را تحت تاثیر قرار داد. با اینکه هیچ توضیح رسمی از طرف گوگل ارائه نشد، اما داده‌ها حاکی از آن بود که به‌روزرسانی داده‌های پنگوئن 2.1 باعث شد تا بات‌های گوگل به سطوح عمیق‌تر وب سایت‌ها بخزند و تجزیه و تحلیل بیشتری در مورد وجود پیوندهای هرزنامه انجام دهند.

به روزرسانی گوگل پنگوئن 3.0: 17 اکتبر 2014

در حالی که این به‌روزرسانی یک به روزرسانی بزرگ نامیده می‌شد، اما در واقع یکبار دیگر داده‌های الگوریتم پنگوئن تازه و به روز شده بود. پنگوئن 3.0 به وب سایت‌هایی که تحت تأثیر به‌روزرسانی‌های قبلی قرار گرفته‌ بودند اجازه ظهور و بازیابی مجدد را می‌داد. از طرف دیگر، وب سایت‌های بسیار دیگری که به استفاده از شیوه‌های پیوند هرزنامه ادامه می‌دادند و از رادار تأثیرات قبلی در امان مانده بودند، تحت تأثیر قرار گرفتند. پیر فار، کارمند گوگل، این موضوع را از طریق پستی در حساب +Google خود تأیید کرد و اعلام کرد که انتشار کامل این به‌روزرسانی «چند هفته» طول می‌کشد.

این مطلب پیشنهاد می شود :  بهترین کتاب های کپی رایتینگ برای سال 2024

در حالی که این به‌روزرسانی بزرگ نامیده می‌شد، در واقع یک به‌روزرسانی دیگر داده بود. به کسانی که تحت تأثیر به‌روزرسانی‌های قبلی قرار گرفته‌اند اجازه ظهور و بازیابی را می‌دهد، در حالی که بسیاری دیگر که به استفاده از شیوه‌های پیوند هرزنامه ادامه داده‌اند و از رادار تأثیرات قبلی فرار کرده‌اند، تأثیری را دیدند.

او همچنین اظهار داشت که این به روز رسانی کم‌تر از 1٪ از جستجوهای انگلیسی را تحت تأثیر قرار داده است.

به روزرسانی گوگل پنگوئن 4.0: 23 سپتامبر 2016

تقریباً دو سال پس از به‌ روزرسانی نسخه 3.0، آخرین به‌روزرسانی الگوریتم پنگوئن شروع به کار کرد. بزرگ‌ترین تغییر در این به روزرسانی این بود که الگوریتم پنگوئن بخشی از الگوریتم هسته گوگل شد. هنگامی که یک الگوریتم فراتر می‌رود و به بخشی از الگوریتم هسته گوگل تبدیل‌ می‌شود، به این معنی نیست که عملکرد الگوریتم تغییر کرده یا ممکن است دوباره به شدت تغییر کند. در واقع، این بدان معناست که نه خود الگوریتم، بلکه درک گوگل از الگوریتم تغییر کرده است.

در حال حاضر همزمان با الگوریتم هسته، الگوریتم پنگوئن وب سایت‌ها و لینک‌ها را در زمان واقعی و بدون تاخیر ارزیابی می‌کند. این یعنی شما می‌توانید (به طور منطقی) تأثیرات آنی لینک سازی یا کارهایی که برای بهبود سایت و رفع جریمه پنگوئن انجام می‌دهید خیلی زود ببینید.

پنگوئن جدید در اجرای جریمه‌های مبتنی بر لینک‌ها دست بسته نیست بلکه خود لینک‌ها را بی ارزش می‌کند. این برخلاف به روزرسانی‌های قبلی پنگوئن است که در آن عوامل منفی و سواستفاده‌ کنندگان تنبیه می‌شدند. با این حال، همانطور که گفته شد، بنابر مطالعات انجام شده و تجربیات شخصی، جریمه‌های الگوریتمی مربوط به بک لینک‌ها هنوز وجود دارند. داده‌های منتشر شده توسط متخصصان سئو و همچنین مشاهده کاهش رتبه‌بندی الگوریتمی از طریق فایل‌های Disavow پس از Penguin 4.0، این باور را تقویت می‌کند.

تنزل رتبه های الگوریتمی گوگل پنگوئن

بلافاصله پس از معرفی الگوریتم پنگوئن، وب‌مسترها و برندهایی که از تکنیک‌های لینک سازی دستکاری شده استفاده می‌کردند یا نمایه‌های بک لینک خود را با تعداد فراوانی از لینک‌های بی‌کیفیت پر می‌کردند، شاهد کاهش در ترافیک و رتبه‌بندی ارگانیک خود بودند. همه تنزل رتبه‌های پنگوئن روی کل سایت اعمال نمی‌شدند. برخی تنزل رتبه‌ها جزئی بودند و فقط بر گروه‌های خاصی از کلیدواژه که به شدت اسپم شده بودند و بیش از حد بهینه شده بودند، مانند محصولات کلیدی و در برخی موارد حتی نام برندها، تأثیر می‌گذاشتند.

تاثیر الگوریتم پنگوئن می‌تواند بین دامنه‌ها نیز منتقل شود، بنابراین تغییر یک دامنه و ریدایرکت کردن دامنه قبلی به دامنه جدید می‌تواند در دراز مدت مشکلات بیشتری را ایجاد کند. آزمایش‌ها و تحقیقات نشان می‌دهد که استفاده از ریدایرکت 301 یا 302 نیز تأثیر پنگوئن را از بین نمی‌برد. جان مولر، عضو انجمن وبمسترهای گوگل تأیید کرد که استفاده از یک متا رفرش از یک دامنه به یک دامنه جدید نیز می‌تواند باعث بروز برخی مشکلات و عوارض شود.

«به طور کلی، توصیه می‌کنیم از تغییر مسیرهای نوع متا رفرش استفاده نکنید، زیرا این امر می‌تواند باعث سردرگمی کاربران (و خزنده‌های موتورهای جستجو که ممکن است آن را با تلاش برای تغییر مسیر اشتباه بگیرند) شود.»

چگونه از جریمه الگوریتم پنگوئن خلاص شویم؟

چگونه از جریمه الگوریتم پنگوئن خلاص شویم؟

ابزار Disavow یک دارایی برای متخصصان سئو است و حتی اکنون که الگوریتم پنگوئن به بخشی از الگوریتم هسته تبدیل شده است، این ابزار تغییری نکرده است. همانطور که انتظار می‌رفت، مطالعات و تئوری‌هایی منتشر شده است که نشان می‌دهد انکار پیوندها در واقع هیچ کمکی به کاهش رتبه الگوریتمی مبتنی بر پیوندها و اقدامات دستیکاری نمی‌کند، اما این تئوری توسط نمایندگان گوگل به طور عمومی حذف شده است.

این مطلب پیشنهاد می شود :  استانداردترین ساختار محتوا برای سئو | جزئیات محتوای متنی

«Disavows (انکار پیوندها) می‌تواند به پنگوئن کمک کند.»

گوگل توصیه می‌کند که ابزار disavow تنها باید به عنوان آخرین راه حل در هنگام برخورد با لینک های هرزنامه استفاده شود، زیرا رد کردن و انکار یک لینک بسیار ساده‌تر (و فرآیندی سریع‌تر از نظر تأثیر آن) از ارسال درخواست‌های تجدید نظر برای پیوندهای خوب است.

مواردی که باید در فایل Disavow گنجانده شود

فایل Disavow فایلی است که شما به گوگل ارسال می‌کنید تا به آن‌ها بگویید تمام لینک‌های موجود در فایل را نادیده بگیرند تا تاثیری بر سایت شما نداشته باشند. نتیجه این است که لینک‌های منفی دیگر باعث ایجاد مشکل در رتبه بندی منفی سایت شما، مثلا از لحاظ الگوریتم پنگوئن نمی‌شوند. اما، به این معناست که اگر به اشتباه لینک‌های باکیفیت را در فایل Disavow خود وارد کنید، آن لینک‌ها دیگر به رتبه‌بندی شما کمک نمی‌کنند.

نیازی نیست هیچ یادداشتی را در فایل disavow خود بگنجانید مگر اینکه صرفاً به عنوان مرجع شما باشد. بهتر است فقط لینک‌ها و نه هیچ چیز دیگری را در این فایل قرار دهید. گوگل هیچ یک از یادداشت‌ها یا نمایه‌هایی را که در فایل Disavow خود ایجاد کرده‌اید نمی‌خواند، زیرا بات‌های گوگل این فایل را به طور خودکار پردازش می‌کنند بدون اینکه انسانی آن را بخواند.

افزودن برخی یادداشت‌های داخلی مانند تاریخ اضافه شدن گروهی از URL ها به فایل disavow یا نظراتی در مورد تلاش برای دسترسی به وبمستر در خصوص حذف برخی پیوندها ممکن است مفید باشد.

هنگامی که فایل Disavow خود را آپلود کردید، گوگل یک تاییدیه برای شما ارسال می‌کند. با اینکه گوگل فورا آن را پردازش می‌کند، اما بلافاصله به آن لینک‌ها تخفیف نمی‌دهد. بنابراین، نباید انتظار داشته باشید که بلافاصله پس از ارسال فایل Disavow به تنهایی از جریمه‌ها خلاص شوید.

گوگل هنوز باید برود و تک تک پیوندهایی را که در فایل Disavow قرار داده‌اید کراول کند، اما خود فایل Disavow از گوگل نمی‌خواهد که به طور خاص در آن صفحات بخزد.

همچنین، هیچ راهی برای تعیین اینکه کدام پیوندها تخفیف خورده‌اند و به کدام یک از آن‌ها تخفیف داده نشده وجود ندارد، چرا که گوگل همچنان هر دوی این موارد را در گزارش‌های پیوند در کنسول جستجوی گوگل شما می‌گنجاند.

اگر قبلاً یک فایل Disavow را به گوگل ارسال کرده باشید، فایل جدید جایگزین فایل قبلی شما خواهد شد و به آن اضافه نمی‌شود. بنابراین، مهم است اطمینان حاصل کنید که اگر قبلاً پیوندهایی را انکار کرده‌اید، همچنان آن پیوندها را در فایل Disavow جدید نیز قرار دهید. همیشه این امکان وجود دارد که یک کپی از فایل Disavow فعلی را از کنسول جستجوی گوگل خود دانلود کنید.

انکار کردن پیوندهای انفرادی در مقابل دامنه ها

بهتر است به جای انکار کردن (Disavow) تک به تک پیوندها به صورت مجزا، پیوندها را در سطح دامنه انکار کنید. شاید گاهی لازم باشد برخی پیوندهای خاص را انکار کنید، مثلاً در یک سایت اصلی که ترکیبی از پیوندهای با کیفیت و پولی دارد. اما برای اکثر پیوندها، می‌توانید انکار پیوندها را بر مبنای دامنه انجام دهید.

گوگل فقط باید در یک صفحه از آن سایت بخزد تا به آن لینک در سایت شما تخفیف بدهد. انکار مبتنی بر دامنه همچنین به این معنی است که شما لازم نیست نگران ایندکس شدن آن لینک ها به عنوان www یا غیرwww باشید، زیرا انکار مبتنی بر دامنه این موضوع را در نظر می‌گیرد.

پیدا کردن بک لینک ها

اگر فکر میکنید سایت شما تحت تاثیر منفی الگوریتم پنگوئن قرار گرفته است، باید یک ممیزی روی لینک‌ها انجام دهید و لینک‌های بیکیفیت یا اسپم را حذف یا انکار کنید. کنسول جستجوی گوگل شامل لیستی از بک لینک های سایت شما می‌شود، اما توجه داشته باشید که لینک‌هایی را شامل می‌شود که فالو نشده باشند.

اگر لینک Nofollow باشد هیچ تاثیری روی سایت شما نخواهد داشت. اما به خاطر داشته باشید که یک سایت می‌تواند در آینده بدون هشدار قبلی آن nofollow را حذف کند.

همچنین ابزارهای شخص ثالث زیادی وجود دارند که لینک‌هایی را که به سایت شما داده شده نشان می‌دهند، اما از آنجایی که برخی از وب‌سایت‌ها امکان خزیدن بات‌های شخص ثالث را در سایت خود مسدود می‌کنند، این ابزارها نمی‌توانند هر پیوندی که به سایت شما ارجاع داده شده را به شما نشان دهند. در حالی که برخی از سایت‌هایی که این بات‌ها را مسدود می‌کنند سایت‌های باکیفیت و شناخته‌شده‌ای هستند که نمی‌خواهند پهنای باند خود را برای آن بات‌ها هدر دهند، برخی از سایت‌های اسپم نیز از این امکان استفاده می‌کنند تا لینک‌های کیفیت پایین خود را از خزش بات‌ها و گزارش آن‌ها مخفی کنند.

نظارت بر بک لینک‌ها یک کار ضروری است، زیرا گاهی اوقات صنعتی و حوزه‌ای که ما در آن فعالیت می‌کنیم کاملا هم صادقانه نیست و حملات منفی سئو ممکن است اتفاق بیفتد. این حملات زمانی رخ می‌دهند که یک رقیب لینک‌های اسپم را خریداری می‌کند و آن‌ها را به سایت شما ارجاع می‌دهد.

این مطلب پیشنهاد می شود :  دیجیتال مارکتینگ برای کسب و کارهای کوچک

بسیاری از سایت‌هایی که به دلیل لینک‌های بی کیفیت گرفتار گوگل می‌شوند، «سئوی منفی» را بهانه می‌کنند. با این حال، گوگل گفته است که در تشخیص این موضوع بسیار خوب همل می‌کند، بنابراین این چیزی نیست که صاحبان وب سایت‌ها نگران آن باشند. این امر همچنین به این معنی است که استفاده پیشگیرانه از ویژگی Disavow، حتی اگر نشانه واضحی از جریمه الگوریتمی یا اعلان یک اقدام دستکاری شده وجود ندارد، می‌تواند ایده خوبی باشد.

با این حال، در یک نظرسنجی که توسط SEJ در سپتامبر 2017 انجام شد، مشخص شد که 38 درصد از سئوکاران هرگز بک لینک ها را Disavow نمی‌کنند. بررسی بک لینک‌ها و بررسی دقیق هر دامنه‌ای که به یک سایت لینک داده است، برای تشخیص اینکه آیا این پیوندی است که می‌خواهید یا نه، کار ساده‌ای نیست.

دسترسی به لینک هایی که می‌خواهیم حذف شوند

گوگل توصیه می‌کند که قبل از ارسال فایل Disavow و انکار لینک‌هایی که آن‌ها را نمی‌خواهید، سعی کنید ابتدا به وب‌مسترها و مدیران وب‌سایت‌هایی که لینک‌های بد از آن‌ها منشأ می‌گیرند دسترسی پیدا کنید و درخواست حذف آن لینک‌ها را بدهید.

ممکن است صاحبان برخی سایت‌ها برای حذف یک پیوند هزینه‌ای طلب کنند. گوگل توصیه می‌کند هرگز برای حذف لینک‌ها پولی نپردازید. فقط آن پیوندها را در فایل Disavow خود بگنجانید و به سراغ حذف پیوند بعدی بروید. در حالی که این روش یک راه موثر برای رهایی از جریمه‌های مبتنی بر پیوندها است، اما همیشه هم ضروری نیست.

الگوریتم پنگوئن پروفایل پیوند را نیز در قالب یک کل و همچنین، حجم لینک‌های طبیعی و باکیفیت را در مقابل تعداد لینک‌های اسپم در نظر می‌گیرد.

در مورد جریمه‌های جزئی (مثلا، تأثیر بر بهینه سازی بیش از حد کلمات کلیدی)، الگوریتم پنگوئن ممکن است همچنان سایت شما را تحت تأثیر قرار دهد. الزامات پشتیبانی و نظارت بر بک لینک‌ها می‌تواند شما را از جریمه‌های پنگوئن در امان نگه دارد.

برخی از مدیران وب‌سایت‌ها حتی تا آنجا پیش می‌روند که «شرایط خاصی» را در بخش قوانین و ضوابط وب‌سایت خود لحاظ می‌کنند تا اگر وب‌سایتی به آن‌ها پیوندی داد که نباید می‌داد، در برابر آن مدعی باشند. به عنوان مثال،

شما می‌توانید به هر صفحه از وب سایت ما پیوند دهید، به شرطی که در قبال این پیوند مسئولیت پذیر باشید، به این معنی که:

  • اگر از شما درخواست شد پیوندی که به سایت ما داده‌اید تغییر دهید یا حذف کنید، باید فورا این کار را انجام دهید.
  • این لینک‌ها باید منصفانه و صادقانه باشند، استفاده از آن‌ها به اعتبار وب سایت ما لطمه نزند و برای مصارف سودجویانه (مثل تبلیغات تجاری و امثال آن) نباشد.
  • پیوندهای شما به وب سایت ما و صفحات آن نباید بیش از 10 عدد باشد، مگر اینکه از ما مجوز کتبی بگیرید.
  • وب سایتی که از آن به وب سایت ما پیوند می‌دهید، نباید حاوی محتوا یا محصولات غیرقانونی، آزاردهنده و مستهجن باشد و نباید قوانین حق نشر یا سایر قوانین حقوقی مشابه را نقض کند.
  • اگر کاربر روی لینکی که به وب سایت ما داده شده کلیک کند، صفحه ما باید در یک تب جدید (New Page) باز شود.

از جریمه پنگوئن رها نشدم، دلیل آن چیست؟

گاهی اوقات پس از اینکه مدیران وب‌سایت‌ها برای تمیز کردن پروفایل‌های لینک خود تلاش‌های زیادی کرده‌اند، هنوز شاهد افزایش ترافیک یا رتبه‌بندی نیستند. چندین دلیل احتمالی پشت این موضوع وجود دارد، از جمله:

  • ترافیک اولیه و افزایش رتبه قبل از جریمه الگوریتمی غیرقابل توجیه (و احتمالاً کوتاه مدت) و ناشی از بک لینک های بد بوده است.
  • هنگامی که لینک ها حذف شده‌اند، هیچ تلاشی برای به ایجاد بک لینک‌های جدید با ارزش بیشتر انجام نشده است.
  • همه بک لینک های منفی Disavow نشده‌اند، حتی شاید نسبت بالایی از بک لینک های منفی حذف شده باشند.
  • مشکل مبتنی بر پیوند نبوده است.

وقتی از جریمه‌های الگوریتم پنگوئن رها می‌شوید، انتظار نداشته باشید که رتبه‌بندی‌تان به جایی که قبل از پنگوئن بود برگردد یا اینکه بازگشت رتبه آنی اتفاق بیفتد. بسیاری از صاحبان وب سایت‌ها این تصور را دارند که بلافاصله پس از برداشتن جریمه پنگوئن، رتبه بندی آن‌ها برای کلمات و عبارات برتر سایت دوباره به همان رده‌هایی بالایی SERP برمی‌گردد.

اولاً، برخی از پیوندهایی که شما Disavow کرده‌اید احتمالاً باعث شده بودند تا به طور مصنوعی و برای کوتاه مدت رتبه خوبی به دست آورید، بنابراین نباید انتظار داشته باشید که این رتبه‌بندی‌ها مثل قبل بالا باشند.

دوما، از آنجایی که بسیاری از صاحبان وب سایت‌ها در ارزیابی کیفیت لینک‌ها مشکل دارند، این احتمال وجود دارد که برخی از لینک‌های با کیفیت، پیوندهایی که به رتبه‌بندی بالاتر شما کمک می‌کردند، به ناچار در این فرآیند Disavow شده باشند.

این واقعیت را که گوگل دائماً الگوریتم رتبه بندی خود را تغییر می‌دهد به این ترکیب اضافه کنید، بنابراین عواملی که قبلاً برای شما مفید بودند ممکن است اکنون تأثیر زیادی نداشته باشند و بالعکس.

 

در نهایت، اگر نیاز به راهنمایی بیشتر و مشاوره دارید، کارشناسان ما در آژانس دیجیتال مارکتینگ منتاپلاس در خدمت شما هستند.

منبع: https://www.searchenginejournal.com/

اشتراک گذاری :

مشاوره تلفنی

مشاوره

در صورت نیاز به مشاوره می توانید فرم را تکمیل نمایید و یا با ما در ارتباط باشید.

مشاوره تلفنی

09231012812

در صورت نیاز به مشاوره می‌توانید فرم را تکمیل نمایید و با ما در ارتباط باشید.