راهنمای جامع برای کسب درآمد با گویندگی از راه دور

راهنمای جامع برای کسب درآمد با گویندگی از راه دور

فهرست مطلب (کلیک کنید )

گویندگی تیزر تبلیغاتی یکی از شاخه های پولساز گویندگی از راه دور است که عده زیادی را به درآمد مطلوب رسانده و مسیر موفقیت را هموارتر کرده است. گویندگان حرفه‌ای می‌توانند به شکل دورکاری فعالیت داشته و پروژه‌های مهم گویندگی را به شکل کاملا تخصصی انجام دهند. امروزه درآمدزایی آنلاین از طریق گویندگی بسیار آسان‌تر از قبل شده و برای اکثر علاقمندان میسر است. مراکز و کلاس های آموزش گویندگی معتبری هستند که خدمات خود را به صورت آنلاین در اختیار هنرجویان قرار می دهند.

خبر خوب برای شما علاقمندان این است که می توانید با کمترین امکانات، گویندگی از راه دور را شروع کرده و پس از آموزش دیدن و بدست آوردن تجربه کاری لازم، درآمدزایی را آغاز کنید؛ همکاری در تولید پادکست، تولید کتاب صوتی، گویندگی خبری، گویندگی کودک و بسیاری از پروژه‌ها در زمینه‌ی گویندگی از طریق دورکاری امکان پذیر است. در ادامه این مقاله، شما را با چالش ها و فرصت های این شغل آشنا خواهیم کرد.

آیا گویندگی از راه دور واقعا یک شغل تمام وقت است؟

اکنون که در حال نوشتن این مطلب هستیم، چند سال پس از آغاز همه گیری بیماری کروناست و دورکاری تقریبا به یک شیوه مرسوم تبدیل شده است؛ بنابراین گویندگی از راه دور هم از این موضوع مستثنی نیست و کاملا جا افتاده و افراد زیادی به عنوان شغل دائمی خود به آن نگاه می کنند و کارفرمایان هم خودشان را با این موضوع وفق داده و حاضرند مبالغ خوبی به گویندگان پرداخت کنند.

امروزه، هنرمندان زیادی به واسطه گویندگی از راه دور، کتاب های صوتی تولید می کنند یا به ساخت پادکست در منزل مشغول هستند. اخیرا جوانان هنرمند زیادی هم آگهی های تبلیغاتی جذابی را با صدای خود ساخته و در اختیار پلتفرم ها قرار می دهند تا برای تبلیغ برندهای گوناگون مورد استفاده قرار گیرند. قطعا اشتباه نکرده ایم اگر بگوییم: دیگر صنعتی وجود ندارد که نتواند از هنر گویندگی از راه دور استفاده کند؛ چراکه هر کسب و کاری به تبلیغات و صداگذاری در آنها نیاز دارد.

این مطلب پیشنهاد می شود :  راهنمای گام به گام برای ساخت تیزر تبلیغاتی املاک

مهارت ها و قابلیت های مورد نیاز برای موفقیت در گویندگی از راه دور

همان گونه که تا به اینجا توضیح دادیم، گویندگی از راه دور دیگر هیچ چیز کمتر از گویندگی به شیوه های متداول ندارد؛ تازه در گویندگی از راه دور، مهارت ها و قابلیت های ویژه تر هم وجود دارد که باید برای موفقیت، هر یک را در خود ایجاد کنید. در ادامه به مهمترین مهارت های مورد نیاز برای موفقیت اشاره خواهیم کرد:

  • فن بیان قدرتمند
  • مهارت کار گروهی
  • برقراری ارتباط
  • انعطاف‌پذیری در خوانش متون مختلف
  • تلفظ صحیح کلمات
  • قدرت تصمیم‌گیری سریع
  • کار با نرم‌افزارهای مختلف
  • تربیت صدا
  • لحن مناسب

مزایا و درآمد گویندگی از راه دور چگونه است؟

حالا که در مورد این صحبت کردیم که گویندگی از راه دور را می تانیم بعنوان یک کسب و کار تما وقت در نظر بگیریم، در این بخش به سراغ مزایای این شغل رفته و درآمد آن را هم بررسی خواهیم کرد. مزایای گویندگی از راه دور عبارتند از:
  1. به دلیل حضور مداوم افراد در فضای مجازی و فعالیت بیشتر کسب‌وکارها و شرکت‌ها در این فضا، اهمیت شغل گویندگی از راه دور، روزبه‌روز بیشتر می‌شود.
  2. گوینده های فریلنسر، هیچ نیازی به استخدام دولتی نخواهند داشت و می‌‌توانند با بیشتر شرکت‌ها و کسب‌وکارها همکاری داشته باشند.
  3. یکی دیگر از مزایای شغل گویندگی از راه دور این است که این افراد می‌توانند دوره آموزشی تولید کرده و از این طریق هم درآمد خوبی دشته باشند.

درآمد گویندگی از راه دور می تواند بسیار خوب باشد؛ اما مقدار این درآمد بستگی به محبوبیت برند افراد و کیفیت گویندگی آن‌ها دارد؛ بنابراین هرچه در زمینه گویندگی و فن بیان، قوی‌تر باشید، میزان درآمد شما بالاتر خواهد بود. اگر برندسازی خوبی برای خودتان انجام دهید، مبلغی که از فروش دوره های ضبط شده تان بدت می آورید هم بسیار قابل توجه خواهد بود.

این مطلب پیشنهاد می شود :  تبلیغات تعاملی (Interactive advertising) چیست؟

بهترین راه های کسب درآمد بوسیله گویندگی از راه دور

در بخش قبل اشاره کردیم که گویندگی از راه دور بعنوان یک شغل، می تواند درآمد خوبی برای شما داشته باشد. افراد زیادی هستند که علاوه بر پروژه ای، بصورت ثابت هم از این حرفه کسب درآمد می کنند. شاید این سوال برای شما پیش آمده باشد که چه راه هایی برای کسب درآمد از گویندگی از راه دور وجود دارد. در ادامه این بخش به برخی از بهترین راه ها که همیشه جواب می دهد، اشاره خواهیم کرد:

  • تولید پادکست: گویندگی از راه دور برای تولید یک پادکست جذاب خیلی خوب جواب می دهد. در حقیقت پادکست‌ها با موضوعات مختلف، محتواهایی پرشنونده هستند و این روزها، طرفداران پر و پا قذصی هم پیدا کرده اند؛ بنابراین تولید پادکست، ابزاری بسیار موثر برای رونق بخشیدن به کسب و کار و بازاریابی از طریق محتوا در فضای مجازی است.
  • تولید کتاب های صوتی: تعداد علاقمندان به کتاب بسیار زیاد است؛ اما بسیاری از این افراد، زمان لازم برای مطالعه‌ی کتاب را ندارند. به همین دلیل گوش دادن به کتاب‌های صوتی می‌تواند یکی از بهترین راه حل‌ها برای این دسته از افراد باشد. با توجه به این نکته می‌توان کسب درآمد از طریق تولید کتاب صوتی را تضمین شده دانست. چرا که از این طریق، جذب تعداد زیادی از مخاطبان و شنوندگان محتواهای صوتی حتمی است.
  • فعالیت در پلتفرم های استریمی: بسیاری از وب‌سایت‌ها زمانی که یک رویداد به‌صورت آنلاین پخش می‌شود، آن را در سایت خود به‌صورت همزمان و زنده، استریم (پخش) می‌کنند؛ در کنار این استریم آنلاین، آنها نیازمند گویندگانی هستند که هم از مهارت زبان بالایی برخوردار باشند و هم دانش کافی در حوزه‌ی فعالیت و برنامه‌ی در حال پخش داشته باشند. شایان ذکر است که گویندگان مجازی که دانش بالایی در زبان انگلیسی دارند و همچنین اطلاعات کافی از حوزه‌های مختلف برخوردار هستند، می‌توانند به‌عنوان گوینده این مراسمات و برنامه‌های آنلاین را به‌صورت بین‌المللی پوشش دهند.
  • انتشار فایل های صوتی آموزشی: وب‌سایت‌هایی که در زمینه‌ی آموزش آنلاین فعالیت دارند، در کنار مقالات و ویدیوهای آموزشی، از فایل‌های صوتی هم برای آموزش کاربران خود استفاده می‌کنند که تولید این فایل‌های صوتی (به‌صورت حرفه‌ای) توسط گویندگان مجازی صورت می‌گیرد. از این رو، شما به‌عنوان یک گوینده‌ی مجازی می‌توانید با دریافت متن‌های آموزشی آن‌ها را به فایل‌های صوتی آموزشی تبدیل کنید و کسب درآمد نمایید.
این مطلب پیشنهاد می شود :  الگوریتم گوگل دنس چیست و چه تاثیری بر سئو سایت دارد؟
اشتراک گذاری :

مشاوره تلفنی

مشاوره

در صورت نیاز به مشاوره می توانید فرم را تکمیل نمایید و یا با ما در ارتباط باشید.

مشاوره تلفنی

09231012812

در صورت نیاز به مشاوره می‌توانید فرم را تکمیل نمایید و با ما در ارتباط باشید.