چگونه از محتوای حمایت شده درآمد کسب کنیم؟

کسب درآمد از محتوای حمایت شده

فهرست مطلب (کلیک کنید )

تحقیقات نشان می‌دهند که محتوای برند شده (Branded) یا دارای اسپانسر، دو برابر یک تبلیغ سنتی (از نظر زمانی) در ذهن مخاطبان باقی می‌ماند. اما تولید ویدیوها( از جمله ساخت تیزر تبلیغاتی)، وبلاگ‌ها یا پادکست‌های برند شده هزینه زیادی نیاز دارد. برای بسیاری از کسب و کارها که زمان و منابع کافی برای تبلیغات ندارند، استفاده از محتوای حمایت شده یا دارای اسپانسر می‌تواند راهکار مناسبی باشد.

آیا می‌خواهید یاد بگیرید که چگونه پست‌های حمایت شده تولید کنید؟ اگر به دنبال راهی برای کسب درآمد از وبلاگ خود هستید، چرا کسب و کارها برای تولید محتوا به شما پول ندهند؟ بعد از خواندن این مقاله با مفهوم محتوای حمایت شده و راه‌های کسب درآمد از آن آشنا می‌شوید.

محتوای حمایت شده (Sponsored Content) چیست؟

محتوای حمایت شده (Sponsored Content) چیست؟

محتوای حمایت شده (Sponsored Content) که با نام محتوای برند شده یا دارای اسپانسر نیز شناخته می‌شود، نوعی رسانه تبلیغاتی است که هزینه آن توسط یک تبلیغ‌کننده (اسپانسر یا حامی) پرداخت می‌شود، اما توسط یک برند، اینفلوئنسر یا ناشر دیگری ایجاد و به اشتراک گذاشته می‌شود. این نوع محتوا زمانی جذاب‌تر می‌شود که از یک شرکت یا اینفلوئنسر حمایت مالی شود تا مخاطب اصلی را هدف قرار دهد و درباره موضوعاتی که با برند موردنظر همسو هستند صحبت کند. هنگامی که این کار به درستی انجام شود، هر اشاره‌ای به نام برندی که برای آن تبلیغ می‌شود، به جای یک تبلیغ تهاجمی، یک امر طبیعی جلوه می‌کند.

محتوای حمایت شده باید طوری باشد که مخاطبان به جای اینکه فکر کنند صرفا یک تبلیغ دیده‌اند، احساس کنند که چیز جالبی یاد گرفته‌اند. این باعث می‌شود که برند تبلیغ کننده معتبرتر، به یاد ماندنی‌تر و مهم‌تر از همه، قابل اعتمادتر به نظر برسد.

وقتی صحبت از محتوای حمایت شده به میان می‌آید، اعتماد عامل اصلی جذب مشتریان بالقوه است. در واقع، زمانی که بازاریابان از محتوای یک ناشر مورد اعتماد حمایت مالی می‌کنند، 50 درصد بیشتر از بازاریاب‌هایی که محتوایشان را خودشان تولید می‌کنند، روی نام برند تاثیر می‌گذارند.

این موضوع را نیز در نظر داشته باشید که بازاریابی یک محصول با کمک تولید محتوای باکیفیت می‌تواند فوق العاده موثر باشد. همان طور که محتوای حمایت شده بیشتر از تبلیغات سنتی اثرگذار است، بازاریابی محتوا 3 برابر بیشتر از تبلیغات پولی موتورهای جستجو سرنخ (لید) تولید می‌کند.

چگونه محتوای دارای اسپانسر را تشخیص دهیم؟

اگرچه محتوای حمایت شده جذاب و مؤثر است، اما گاهی اوقات با تبلیغات سنتی‌تر اشتباه گرفته می‌شود. برای مثال، تبلیغات همسان یا Native Ads تبلیغاتی هستند که یک برند یک محتوای متنی و مقاله تولید می‌کند؛ مقاله‌ای که حول محصول آن‌ها متمرکز باشد. سپس، به یک وب سایت یا ناشر هزینه‌ای پرداخت می‌کند تا آن مقاله را به گونه‌ای به اشتراک بگذارد که به طور طبیعی و در فهرستی از محتوای صفحه اصلی آن‌ها در اختیار مخاطبان قرار بگیرد. وقتی کاربر روی این مقاله کلیک می‌کند به سایت مرجع آن مقاله هدایت می‌شود.

تبلیغات نیتیو و محتوای حمایت شده هر دو به گونه‌ای طراحی شده‌اند که به نظر برسد به طور طبیعی به یک وب سایت تعلق دارند. با این حال، یک تبلیغ همسان توسط خود تبلیغ‌کننده هزینه و تولید می‌شود، در حالی که برای تولید و انتشار یک محتوای حمایت شده، یک تبلیغ کننده به برند دیگری پول می‌پردازد یا از آن‌ها، به ازای ذکر نام تبلیغ کننده، حمایت مالی می‌کند.

در تبلیغات همسان، مخاطب در هر صورت متوجه می‌شود که این محتوا یک محتوای تبلیغاتی است و ممکن است آن طور که باید روی خوشی به آن نشان ندهد. اما یک محتوای حمایت شده که توسط یه برند قابل اعتماد تولید و منتشر می‌شود، قطعا اثربخشی قوی‌تری دارد.

انواع محتوای حمایت شده

تقریبا بیش از 100 سال است که از محتوای حمایت شده استفاده می‌شود. اولین بار ایستگاه‌های رادیویی بودند که سریال‌های داستانی پخش می‌کردند و از آنجایی که تهیه و تولید این برنامه‌ها هزینه زیادی داشت، برای جذب حمایت مالی، به سراغ شرکت‌های تولیدکننده مواد خوراکی و شوینده‌ها رفتند. در خلال این داستان‌ها نام برندهای تبلیغ کننده را می‌بردند.

بعدها این روند وارد تلویزیون شد و با گذشت دهه‌ها و ظهور اینترنت و پیشرفت رسانه‌ها، استفاده از محتوای حمایت شده به یکی از اصلی‌ترین شیوه‌های بازاریابی، به خصوص بازاریابی دیجیتال تبدیل شد. حالا می‌توانید محتوای حمایت شده را در قالب پیام‌های رسانه‌های اجتماعی، تصاویر، اینفوگرافیک‌ها، ویدیوها، حتی روی لباس تیم‌های ورزشی و موارد دیگر مشاهده کنید.

پست های وبلاگ حمایت شده

یک پست وبلاگ حمایت شده محتوایی است که صاحبان وبلاگ‌ها از طرف کسب و کارهای دیگر منتشر می‌کنند تا محتوا، محصول یا خدمات آن‌ها را در مقابل گروهی از مخاطبان هدف قرار دهند.

از آنجایی که در این مقاله می‌خواهیم نحوه کسب درآمد از محتوای حمایت شده در پست های وبلاگ را بررسی کنیم، سعی می‌کنیم بیشتر درخصوص محتوای دارای اسپانسر برای محتواهای متنی صحبت کنیم. در دنیای پررقابت تجارت امروزی که محتوا حرف اول را می‌زند، پست وبلاگ حمایت شده می‌تواند اشکال مختلفی داشته باشد، از جمله:

  • پست‌هایی که توسط اسپانسر (حامی) نوشته شده و در وبلاگ شما منتشر شده است.
  • پست‌هایی که توسط صاحب وبلاگ و مطابق با دستورالعمل‌های ارائه‌شده از سوی اسپانسر نوشته شده است.
  • بک لینک‌هایی که از وبلاگ شما یا سایر وبلاگ‌ها به وب سایت حامی داده شده است.
  • بررسی محصولات یا هدایایی که در وبلاگ شما منتشر شده است.
  • خلاصه‌ای از پیشنهادات برندها که شما منتشر می‌کنید و برای خوانندگان آن تخفیفی در نظر گرفته شده است
  • پست یا گزارشی که از فهرست محصولات حامی منتشر می‌کنید.

و موارد دیگر...

مزایای محتوای حمایت شده

تولید محتوای حمایت شده برای یک وبلاگ مزایای زیادی به همراه دارد:

درآمد بیشتری کسب می‌کنید

به طور معمول، هنگامی که یک وبلاگ راه اندازی می‌کنید، یکی از اهداف اصلی شما کسب درآمد است. حتی اگر دلیل اصلی راه اندازی وبلاگ کسب درآمد نباشد، این واقعیت که از وبلاگ خود پول دربیاورید یک امتیاز مثبت محسوب می‌شود. پست های حمایت شده راهی آسان برای کسب درآمد از وبلاگ‌های شخصی هستند.

پست های حمایت شده نشانه رشد و ترقی وبلاگ شما هستند

هنگامی که از یک برند یا شرکت برای تبلیغ در وبلاگ با شما تماس گرفته می‌شود به این معنی است که کار مدیریت وبلاگ خود را به درستی انجام داده‌اید. شما به یک صدای قابل اعتماد و یک مرجع متخصص در یک بازار یا صنعت تبدیل شده‌اید و برندهای فعال در آن حوزه می‌خواهند با شما همکاری کنند. این می‌تواند یک احساس عالی به شما بدهد!

معایب تولید محتوای حمایت شده

علیرغم مزایایی که ذکر شد، تولید و انتشار محتوای حمایت شده در یک وبلاگ معایبی نیز دارد که باید از آن‌ها مطلع باشید:

کارهای زیادی برای مدیریت کردن دارید

اگر صاحب و تنها نویسنده وبلاگ خود هستید، افزودن پست های حمایت شده احتمالاً بار زیادی را به گردن شما می‌اندازد و شاید آنچنان که باید نتوانید پست های زیادی به وبلاگ خود اضافه کنید. اگر هم چند نفر را دارید که برای وبلاگ شما می‌نویسند و شما بعنوان مدیر محتوا فعالیت می‌کنید، افزودن پست های حمایت شده ممکن است مسئولیت بیشتری برای شما ایجاد کند.

باید تک تک صفحات را ویرایش کنید، یک شیوه نامه تهیه کنید و لینک‌های داخلی و بک لینک‌ها را بررسی کنید. شما باید مراقب محتوای تکراری، محتوای سرقت شده و موارد دیگر باشید. اگر به این حجم کار عادت نداشته باشید، ممکن است این فرآیند طاقت فرسا به نظر برسد، حتی اگر برای آن درآمد خوبی هم به دست آورید.

این مطلب پیشنهاد می شود :  استراتژی محتوا در اینستاگرام و نکات مهم برای تدوین آن

باید مراقب تبلیغات زیاد روی وبلاگ خود باشید

اگر پست های حمایت شده به هفتمین یا هشتمین راه کسب درآمد از وبلاگ شما تبدیل شوند، ممکن است بخواهید از پذیرش آن‌ها خودداری کنید. هر یک از این کانال‌های کسب درآمد می‌توانند درآمد خوبی برای شما به ارمغان بیاورند. با این حال، اگر سایت شما از آن‌ها پر شود، خوانندگان شما از وبلاگ شما زده می‌شوند.

وبلاگی را تصور کنید که در هر گوشه و کنار آن یک بنر تبلیغاتی چشمک می‌زند. هیچ چیز بدتر از مشاهده و گشتن در سایتی نیست که پر از پیوندهای افیلیت مارکتینگ، تبلیغات در نوار کناری، تبلیغات بین متنی در هر پست و در پاورقی باشد. این نوع وبلاگ‌ها حواس خواننده را از پیام اصلی شما منحرف می‌کنند و اعتماد خوانندگان را کاهش می‌دهند.

حالا که می‌دانید یک محتوای حمایت شده چیست و چرا باید استفاده از آن‌ها را در وبلاگ خود مدنظر قرار دهید، اجازه دهید ببینیم که برای آماده کردن وبلاگ خود برای پذیرش پست های حمایت شده چه کاری باید انجام داد. قبل از اینکه بتوانید وبلاگ خود را برای پست های حمایت شده باز کنید، چند تکلیف وجود دارد که باید انجام دهید.

چک لیست ملزومات پذیرش پست های حمایت شده

حامیان مالی تمایل دارند با وبلاگی کار کنند که دارای سابقه طولانی در تولید محتوا و پست گذاری، مخاطبان سالم و فعال و مرتبط با محصولات یا خدمات آن‌ها باشد. اگرچه شروع به جذب حامیان مالی با یک وبلاگ جدید خوب است، اما به احتمال زیاد نمی‌توانید به راحتی این کار را انجام دهید. بنابراین، برای شروع جذب حامی مالی برای وبلاگ خود، چند مورد وجود دارد که ابتدا باید آن‌ها را مدنظر قرار دهید:

  • نرخ ترافیک سالم: شما باید یک جریان ثابت از ترافیک به وبلاگ خود داشته باشید که هر ماه روند صعودی داشته باشد. می‌توانید استراتژی‌های بازاریابی آنلاینی را که برای دستیابی به این هدف استفاده می‌کنید و نیز اهداف بازاریابی خود در طول یک سال را برای اسپانسرهای احتمالی توضیح دهید.
  • دنبال کردن رسانه های اجتماعی: به همین ترتیب، حساب های رسانه های اجتماعی وبلاگ شما باید دنبال کنندگانی سالم، متشکل از افرادی باشد که با شما در تعامل هستند. به عنوان صاحب وبلاگ، باید در تعامل کامل با دنبال کنندگان وبلاگ و حساب رسانه های اجتماعی خود باشید و آن‌ها را تشویق کنید که به این تعامل ادامه دهند.
  • اعتبار دامنه بالا (DA): اگرچه اعتبار دامنه یا DA معیار اصلی برای حامیان مالی نیست، اما نشان می‌دهد که وبلاگ شما چقدر معتبر و مورد احترام است، بیانگر این است که تعداد زیادی بک لینک با کیفیت بالا دریافت کرده‌اید، و به حامیان مالی این اطمینان را می‌دهد که پست های حمایت شده آن‌ها از شانس بیشتری برای ظاهر شدن در بالای صفحات نتایج جستجو برخوردار خواهند بود. وبلاگ هایی با امتیاز DA بالای 30 شانس بیشتری برای جذب پست‌ها و محتوای حمایت شده خواهند داشت.
  • ساختار سایت ساده و واضح: سادگی ساختار سایت و کاربری آسان، نشانه یک وبلاگ سازمان یافته است که به خوبی مدیریت می‌شود. همچنین ایندکس کردن موتورهای جستجو را آسان‌تر می‌کند. این بدین معنی است که فرصت بهتری برای رتبه‌ گرفتن آن سایت در موتورهای جستجو وجود دارد. پیشنهاد می‌کنیم مقاله استانداردترین ساختار محتوا برای سئو را مطالعه کنید.

برای پست های حمایت شده چقدر باید هزینه دریافت کرد؟

به طور خلاصه، هزینه دریافتی یا همان درآمد از پست های حمایت شده بستگی به موارد مختلفی دارد. بسته به حوزه یا صنعتی که در آن فعالیت می‌کنید، میزان رقابت، شرایط فعلی بازار، بودجه بازاریابی برندها، وضعیت و جایگاه وبلاگ شما و موارد دیگر، مبلغی که برای تولید و انتشار محتوای حمایت شده درخواست می‌کنید می‌تواند متفاوت باشد. پس، چگونه می‌توانید تعیین کنید که برای پست های وبلاگ حمایت شده چه هزینه‌ای باید دریافت کنید؟

برای شروع می‌توانید به رقبای خود نگاه کنید. آیا آن‌ها پست های حمایت شده را می‌پذیرند یا خیر؟ برای این پست ها چقدر هزینه می‌گیرند؟ آیا آن‌ها قیمت‌های خود را به صورت آنلاین اعلام می‌کنند؟ نگاه کردن به آنچه وبلاگ نویسان دیگر برای تولید و انتشار محتوای حمایت شده در وبلاگ خود دریافت می‌کنند می‌تواند به شما در تعیین قیمت کمک کند.

همچنین می‌توانید از همتایان خود بخواهید تا در صورت تمایل نرخ‌های خود را به اشتراک بگذارند. ممکن است وبلاگ نویسان دیگری را بشناسید که پست های حمایت شده را می‌پذیرند، اما هرگز از آن‌ها در مورد آن سوالی نپرسیده‌اید. به وب سایت‌های آژانس‌های تبلیغاتی نگاه کنید تا ببینید آیا آن‌ها پست های حمایت شده را به عنوان بخشی از خدمات خود ارائه می‌دهند یا خیر. اگر چنین است، به آن‌ها ایمیل بزنید تا ببینید آیا با شما در مورد وبلاگ نویسی صحبت می‌کنند یا نه، و می‌توانید از آن‌ها محدوده قیمت خدمات‌شان را سوال کنید.

همانطور که اشاره کردیم، قیمت محتوای حمایت شده برای تولید و انتشار در یک وبلاگ به برخی عوامل پیرامون وب سایت شما و همچنین خود پست‌ها بستگی دارد. هنگامی که نرخ کلی را مشخص کردید، ممکن است بخواهید دو نرخ متفاوت برای پست‌های حمایت شده خود در نظر بگیرید:

  1. یکی برای پست‌هایی که بر اساس منابع و دستورالعمل‌های حامیان مالی می‌نویسید.
  2. و یکی برای پست‌هایی که حامی مالی بر اساس دستورالعمل‌های شما می‌نویسد.

اگر کار نوشتن و تحقیق در مورد یک محتوای حمایت شده را خودتان انجام می‌دهید، باید هزینه بیشتری درخواست کنید چرا که زمان بیشتری صرف می‌کنید، در حالی که می‌توانید این زمان را به مخاطبان و دنبال کنندگان خودتان اختصاص دهید.

تنظیم نرخ‌های پست های حمایت شده به نوعی یک هنر است. شما باید عوامل مختلف را در نظر بگیرید و یک عدد منصافانه و رقابتی را انتخاب کنید. حتما مبلغی را برای خدمات خود تعیین کنید که با آن راحت هستید، سپس بر اساس واکنش حامیان مالی و چانه‌زنی‌هایی که ممکن است با آن‌ها داشته باشید این عدد را تعدیل کنید.

چه چیزی را باید در یک اسپانسر جستجو کنیم؟

چه چیزی را باید در یک اسپانسر جستجو کنیم؟

هنگامی که یک اسپانسر برای نوشتن و انتشار یک محتوای حمایت شده در وبلاگ شما درخواست می‌دهد، باید چند عامل را به عنوان بخشی از روند کاری خود در نظر بگیرید. اگر مراقب نباشید این عوامل ممکن است بر وبلاگ شما تأثیر منفی بگذارند که این امر می‌تواند منجر به کاهش حامیان مالی در آینده شود، ارزش و اعتبار وبلاگ شما را کاهش دهد و در نهایت مجبور شوید قیمت‌های خود را کاهش دهید.

اگر اعتبار وبلاگ شما آسیب ببیند خوانندگان و مخاطبان خود را از دست خواهید داد زیرا آن‌ها فکر می‌کنند که شما این محتوا و پست‌ها را فقط برای پول منتشر می‌کنید، نه به این دلیل که اطلاعات مفید و ارزشمندی در اختیار آن‌ها قرار دهید. به یاد داشته باشید، تمام محتواهایی که در وبلاگ خود منتشر می‌کنید باید به زندگی خوانندگان شما ارزش اضافه کنند. خب، چه چیزی را باید در یک اسپانسر جستجو کنید؟

یک حامی مناسب برای وبلاگ و مخاطبان شما

حامیان مالی خوب و مناسب شرکت‌ها، کسب و کارها یا برندهایی هستند که به حوزه یا صنعتی که در آن فعالیت می‌کنید، موضوع یا بازار وبلاگ شما مرتبط هستند. به عنوان مثال، اگر در وبلاگ خود در مورد آشپزی پست و مقاله می‌گذارید، قرار نیست یک محتوای حمایت شده از یک شرکت واردکننده دستگاه‌های چاپ و کپی منتشر کنید. به جای آن، یک شرکت تولیدکننده مواد غذایی و خوراکی یا نمایندگی لوازم آشپزی و آشپزخانه را انتخاب کنید. اگر به انتشار محتوای حمایت شده‌ای فکر می‌کنید که به هر دلیلی مناسب سایت و وبلاگ شما نیست، این کار را نکنید.

این مطلب پیشنهاد می شود :  الگوریتم موبایل گدون چیست+چگونه سایت خود را برای آن بهینه کنیم؟

نکته اصلی که باید در مورد پست های حمایت شده به خاطر بسپارید این است که وقتی یک اسپانسر مخاطبان اصلی وبلاگ شما را برای محصولات خود هدف قرار می‌دهد حتما روی این موضوع تحقیق کرده است. از طرف دیگر، وقتی پست‌های شما و برند شما با محتوای حمایت شده همخوانی داشته باشد، بیشترین جذابیت و تاثیر را برای مخاطبان خواهد داشت. به این ترتیب، محتوای حمایت شده شما نه یک تبلیغ بلکه یک پست وبلاگ طبیعی به نظر می‌رسد و اثردهی بیشتری دارد.

خوانندگان نباید فکر کنند که پست حمایت شده شما تبلیغاتی است بلکه احساس کنند که چیز جدیدی یاد گرفته‌اند. این باعث می‌شود وبلاگ شما معتبرتر، به‌یادماندنی‌تر و قابل اعتمادتر شود.

برخی از کارشناسان وبلاگ نویسی به شما می‌گویند که "هرگز" پست های حمایت شده را نپذیرید زیرا این کار وبلاگ شما را "ویران می‌کند". اما این گفته نیز درست نیست. تا زمانی که محتوای حمایت شده را صادقانه درج کنید و اطمینان حاصل کنید که ارزشی برای خوانندگان شما دارد، هیچ مشکلی به وجود نمی‌آید.

رتبه بندی گوگل اسپانسر

همه پیوندهای موجود در وبلاگ شما در معرض فهرست بندی و ایندکس شدن توسط گوگل هستند و بر رتبه بندی صفحات و دامنه شما تأثیر می‌گذارند. گوگل لینک‌های پولی را جریمه می‌کند، بنابراین برای جلوگیری از این امر، ویژگی “nofollow” را به همه لینکهای پست های حمایت شده خود اضافه کنید. این کار به گوگل می‌گوید که این لینک‌ها را در رتبه‌بندی نادیده بگیرد و دامنه و صفحات شما را از هرگونه جریمه حفظ می‌کند.

دو راه برای انجام این کار در وبلاگ‌های وردپرسی وجود دارد: یا به صورت دستی با افزودن کد HTML به هر پیوند آن‌ها را nofollow کنید یا اگر هنوز از ویرایشگر کلاسیک استفاده می کنید، با از یک افزونه وردپرس که این کار را برای شما انجام می‌دهد استفاده کنید.

برای اضافه کردن کد HTML به صورت دستی این مراحل را باید طی کنید:

  1. در داشبورد وردپرس خود گزینه ویرایش پست حمایت شده را بزنید.
  2. اگر از ویرایشگر گوتنبرگ استفاده می‌کنید، ویرایشگر کد را باز کنید یا اگر از ویرایشگر قدیمی استفاده می‌کنید، روی ویرایشگر متن کلیک کنید.
  3. داخل کد HTML برای هر لینک (<a>) "rel="nofollow" را بعد از URL اضافه کنید.

همچنین می‌توانید از افزونه های سئو وردپرس برای ایجاد این تغییرات استفاده کنید. افزونه های سئو کنترل لینک‌های داخلی و خارجی در محتوای شما را بسیار آسان‌تر می‌کنند.

تنها مشکل اضافه کردن ویژگی nofollow به این لینک‌ها این است که شاید حامیان مالی شما برای این هزینه پرداخت می‌کنند تا از نظر سئویی تقویت شوند و می‌خواهند از اعتبار سایت و صفحه شما بهره مند شوند. شما باید این موضوع را با حامیان مالی خود در میان بگذارید تا آن‌ها بتوانند تصمیم بگیرند که آیا با این موضوع مشکلی دارند یا خیر.

اکثر اسپانسرها این موضوع را درک می‌کنند، زیرا دلیل اصلی حمایت از محتوای آن‌ها به رسمیت شناختن برند آن‌ها در بین طیف وسیع‌تری از مخاطبان است. به هر حال، سئوی سایت آن‌ها از همین محتوای حمایت شده به اندازه کافی بهره مند می‌شود (با افزایش ورودی ارگانیک و نرخ کلیک)، حتی اگر تمرکز اصلی آن‌ها بحث سئو نباشد. مراقب کسانی باشید که قاطعانه در مورد اضافه نکردن ویژگی nofollow به پست های حمایت شده خود اصرار دارند.

میزان پست های حمایت شده که منتشر می‌کنید

وقتی محتوای حمایت شده منتشر می‌کنید، به مخاطبان خود اجازه می‌دهید تا فکر کنند که به محصولات یا خدمات حامیان باور دارید و می‌خواهید آن‌ها را نیز از این محصولات و خدمات آگاه کنید. آنها وبلاگ شما را به اعتبار شما دوست دارند، نه حامیان مالی، اما این موضوع را نیز درک می‌کنند که شما باید از وبلاگ خود کمی درآمد کسب کنید. بهترین برنامه زمانی برای انتشار پست های حمایت شده چیست؟ خب، این به شما و عادات خوانندگان شما بستگی دارد، اما می‌توانید:

  • ماهی یک بار محتوای حمایت شده منتشر کنید.
  • بعد از هر 5 پست خود، یک محتوای حمایت شده منتشر کنید.
  • پست های حمایت شده را در هر یک از دسته بندی های وبلاگ خود پخش کنید. به عنوان مثال، اگر یک وبلاگ غذایی دارید، می‌توانید یکی را تحت «دستورالعمل‌ها»، یکی را تحت «نقدها و بررسی‌ها» و دیگری را در دسته بندی «خرید محصولات» منتشر کنید.
  • فقط پست های حمایت شده‌ای را بپذیرید که برای یک دسته بندی واحد، مانند «نظرات» مناسب هستند.

انتشار پست های حمایت شده در وبلاگ شما پس از مدتی آسان‌تر خواهد شد. ممکن است لازم باشد آزمایش کنید که چه چیزی برای وبلاگ شما بهتر است، اما اگر متوجه شدید که پستی برای وبلاگ یا مخاطبان شما جواب نمی‌دهد، از تغییر روش یا حتی عدم انتشار آن‌ها خجالت نکشید.

برنامه زمان بندی شما هرچه که باشد، مراقب باشید که خوانندگان خود را آزار ندهید. قطعا نمی‌خواهید آن پیوند اعتمادی که با آن‌ها ایجاد کرده‌اید شکسته شود. اما نگران نباشید! اگر تعداد پست های حمایت شده‌ای که منتشر می‌کنید زیاد باشد خود مخاطبان به شما اطلاع خواهند داد یا حداقل از واکنش‌های آن‌ها مطلع خواهید شد.

مشاهده خواهید کرد که آمار سایت شما کاهش می‌یابد و آن‌ها دیگر با شما ارتباط برقرار نمی‌کنند. پس بهتر است به انتشار محتوای معتبر و باکیفیت پایبند باشید تا حتی اگر مخاطبان شما از وبلاگ شما رویگردان شدند، دوباره برگردند.

بسیار خب، هر چه درباره ملاحظات و الزامات محتوای حمایت شده باید می‌دانستید گفتیم. پس اجازه دهید نحوه کسب درآمد از پست های حمایت شده در وبلاگ‌های شخصی را شروع کنیم.

مراحل کسب درآمد از محتوای حمایت شده در وبلاگ

در 6 مرحله می‌توانید وبلاگ خود را آماده پذیرش پست های حمایت شده و کسب درآمد از آن‌ها کنید.

مرحله 1: اطلاعات سایت خود را جمع آوری کنید

شما باید به تمام جزئیات مربوط به وبلاگ خود که ممکن است یک اسپانسر در مورد آن سؤال کند مسلط باشید و این اطلاعات را جمع آوری کنید:

  • آمار سایت: تعداد بازدیدکنندگان، نرخ پرش، CTR (نرخ کلیک)، اعتبار دامنه، و آمار ترافیک موتورهای جستجو برای صفحات با عملکرد بالا.
  • آمار رسانه های اجتماعی: تعداد دنبال کنندگان در کانال‌های انتخابی شما، تعداد نظرات در پست‌های وبلاگ و غیره.
  • لیست ایمیل: تعداد افرادی که در لیست شما هستند، تعداد افرادی که در هفته/ماه اضافه می‌کنید، رشد لیست ایمیل شما و نرخ تعامل (نرخ باز کردن و کلیک کردن).

فراموش نکنید که در دو یا سه خط هدف یا قصد وبلاگ خود را توضیح دهد، اینکه مخاطبان شما چه کسانی هستند و چگونه امیدوارید به آن‌ها کمک کنید.

مرحله 2: در مورد قیمت پست های حمایت شده خود تصمیم بگیرید

فهرستی از انواع پست‌های حمایت‌شده‌ای که می‌پذیرید و هزینه‌هایی که برای آن‌ها دریافت می‌کنید تهیه نمایید. اطمینان حاصل کنید که اطلاعاتی مانند طول محتوا، تعداد بک لینک ها، موضوعاتی که در مورد آن‌ها می‌نویسید، و نیز مواردی را که از آن‌ها اجتناب می‌کنید ذکر کنید. می‌توانید این اطلاعات را در صفحه‌ای در وبلاگ خود یا به صورت فایل PDF قابل دانلود فهرست کنید.

همچنین، حتما روش‌ها و سیاست‌های پرداخت خود را روشن و بی‌پرده توضیح دهید تا شرکت‌ها بدانند چگونه و چه زمانی باید پرداخت انجام دهند. بسیاری از حامیان مالی تا زمانی که پست منتشر نشود نمی‌خواهند هزینه‌ای پرداخت کنند، بنابراین می‌توانید شرایط پرداخت را ظرف 10 تا 15 روز کاری پس از انتشار پست تعیین کنید. همچنین حتماً سیاست‌هایی در مورد اینکه اگر به موقع پول به شما پرداخت نشود چه اتفاقی می‌افتد یا اگر فلان اتفاق بیفتد پست را حذف می‌کنید نیز لحاظ کنید.

این مطلب پیشنهاد می شود :  تیزر تبلیغاتی خام چیست + نحوه ساخت تیزر تبلیغاتی خام!

مرحله 3: یک صفحه برای پست های حمایت شده ایجاد کنید

صفحه پست های حمایت شده جایی است که برندها به برنامه محتوای حمایت شده شما ملحق می‌شوند و درخواست می‌دهند. یک صفحه فرود ایجاد کنید و اطلاعاتی که در مرحله 1 جمع آوری کرده‌اید، مانند تعداد مخاطبان هدف، آمار بازدید از صفحه، میزان ترافیک موتورهای جستجو، تعداد فالوورهای رسانه های اجتماعی، رسانه‌های اجتماعی که در آن‌ها حضور دارید و نظرات کاربران را در آن بگنجانید.

برخی از وبلاگ‌ها از طریق ایمیل نیز درخواست‌های پست حمایت شده را می‌پذیرند، اما شما می‌توانید یک فرم درخواست نیز به این صفحه فرود اضافه کنید. حتماً سطوح مختلف قیمت‌ها را مشخص کنید تا شرکت‌ها بدانند که در ازای هر خدمتی چقدر باید هزینه بپردازند و چه چیزی عاید آن‌ها می‌شود. همچنین، هر سیاستی که ممکن است برای محتوای حمایت شده خود داشته باشید روشن و کامل ذکر کنید.

علاوه بر این، حتما تمام اطلاعاتی را که یک اسپانسر باید در مورد آنچه برای نوشتن وبلاگ شما نیاز است بداند، مانند دستورالعمل‌های سبک نوشتاری، قوانین املایی، نام تجاری و نحوه ارسال درخواست را اضافه کنید.

در ضمن اگر نمی‌خواهید قیمت‌های شما در معرض دید عموم قرار بگیرد، می‌توانید لیست قیمت‌ها را در یک فایل جداگانه برای اسپانسرها ارسال کنید یا لیست قیمت را به صورت یک فایل PDF آماده کنید تا بعد از درج برخی اطلاعات در فرم درخواست قابل دانلود باشند.

نکته دیگری که درباره صفحه فرود پست های حمایت شده وجود دارد نامگذاری و جای قرار گرفتن آن است. برخی وبلاگ‌ها این صفحه را تحت عناوینی مثل "مشارکت"، "پست حمایت شده"، "پذیرش اسپانسر" و غیره نامگذاری می‌کنند و آن را در منوی اصلی یا یک زیرمنوی پربازدید قرار می‌دهند، به طوری که دسترسی به آن آسان باشد و نام جذاب و کلیک‌خوری نیز داشته باشد.

مرحله 4: فرآیندهای کاری و سیاست های حرفه‌ای خود را مستندسازی و افشا کنید

یک سند مربوط به برنامه های پست های حمایت شده خود ایجاد کنید و در آن اطلاعاتی از جمله کارمزدها، نحوه پرداخت‌، اینکه آیا از ویژگی nofollow استفاده می‌کنید، مدت زمانی که پست را در سایت خود نگه می‌دارید (معمولا به مدت یک سال نگه داشته می‌شوند) و غیره را قید کنید. این سند را در جایی قرار دهید که هر زمان که نیاز بود بتوانید به راحتی به آن ارجاع دهید.

همچنین سیاست‌ها و خط مشی‌هایی که مطابق با قوانین کشوری و فضای آنلاین است تبیین کنید تا مورد سواستفاده قرار نگیرید. به طور کلی، وبلاگ یا سایت شما باید:

 

  • از هر گونه محتوایی که در آن ادعاهای گمراه کننده یا دروغ های آشکار مطرح می‌شود مبرا باشد. به عنوان مثال، معرفی محصولی که می‌تواند یک بیماری را درمان کند، در حالی که اسپانسر آن ثابت نکرده باشد که این محصول چنین قابلیتی دارد.
  • به وضوح فاش کنید که فلان پست محتوای حمایت شده است، حتی در رسانه های اجتماعی. این کار به مخاطبان نشان می‌دهد که برای برخی از پست‌ها پول پرداخت شده است.
  • یک اعلامیه افشاسازی در وب سایت خود قرار دهید و در آن بگویید که پست های پولی را می‌پذیرید. این اعلامیه جدا از افشاسازی هر یک از پست های حمایت شده است.
  • این سند افشاسازی را طوری طراحی کنید که در همه دستگاه‌ها، از جمله دستگاه‌های تلفن همراه، خوانا باشد.

مرحله 5: جذب حامیان مالی

شما تقریباً آماده هستید تا محتوای حمایت شده را در وبلاگ خود منتشر کنید. اما اگر پس از مدتی، کسی برای حمایت مالی از محتوای وبلاگ‌تان به شما مراجعه نکرد چه؟

زمان آن فرا رسیده است که آمادگی خود را برای حامیان مالی تبلیغ کنید. درست همانطور که برای وبلاگ خود بازاریابی کردید تا به خوانندگان و مخاطبان بیشتری دسترسی پیدا کنید، حالا لازم است برای یافتن شرکت‌هایی که حاضر به حمایت از محتوای وبلاگ شما باشند اقدام کنید. به چندین روش می‌توانید این کار را انجام دهید.

  • می‌توانید برندهایی را که دوست دارید جستجو کرده و وبلاگ خود را به آن‌ها معرفی کنید. به یاد داشته باشید، روی اینکه شما چگونه می‌توانید به برند آن‌ها کمک کنید تمرکز کنید، نه اینکه آن‌ها چگونه به شما کمک می‌کنند!
  • کسب و کارهای محلی را که ممکن است برای مخاطبان وبلاگ شما مناسب باشند جستجو کنید. این کسب و کارها ممکن است برای تبلیغ در خارج از منطقه خود دچار مشکل شوند، بنابراین وبلاگ شما می‌تواند به آن‌ها کمک کند تا برند خود را به مخاطبان بیشتری معرفی کنند.
  • روابط خود را با آژانس‌های بازاریابی و روابط عمومی توسعه دهید. این آژانس‌ها اغلب به دنبال سایت هایی برای قرار دادن محتوای مشتریان خود هستند و معمولاً به طیف گسترده‌ای از وبلاگ نویسان نیاز دارند تا نیازهای مشتریان خود را برآورده کنند.
  • به سایت‌هایی که محتوای حمایت شده انتشار می‌دهند و نیز اینفلوئنسرها سری بزنید. این گروه خود دنبال اسپانسر می‌گردند و اگر می‌توانید برای تبلیغات خود بودجه در نظر بگیرید، با آن‌ها همکاری کنید. این کار به شما فرصت می‌دهد تا به جای بازاریابی وبلاگ خود، روی کیفیت محتواهای خود تمرکز کنید.
  • فراموش نکنید که هر از گاهی پست‌هایی تولید کنید و اعلام کنید که حامیان مالی نیز می‌پذیرید. ممکن است در بین خوانندگان خود حامیان مالی بالقوه‌ای حضور داشته باشند که از توانایی شما در تولید و انتشار محتوای حمایت شده بی خبر هستند. بنابراین، هر چند وقت یک بار به آن‌ها اطلاع رسانی کنید.

در این راهنمای محتوای حمایت شده فقط یک نکته نهایی باقی می‌ماند: نحوه نوشتن محتوای حمایت شده. برخی از حامیان مالی خودشان محتوا را برای انتشار در وبلاگ شما ارائه می‌دهند، در حالی که برخی دیگر از شما می‌خواهند که برای آن‌ها محتوا بنویسید. در این صورت، نکاتی را در مورد نحوه نوشتن محتوای حمایت شده به شما یادآور می‌شویم.

سه نکته در خصوص نوشتن محتوای دارای اسپانسر

سه نکته در خصوص نوشتن محتوای دارای اسپانسر

نکته اول: به یاد داشته باشید که محتوای حمایت شده باید با استانداردهای وبلاگ شما مطابقت داشته باشد، خواندن آن باید لذت‌بخش باشد و حاوی اطلاعات ارزشمند زیادی برای خوانندگان باشد. محتوای حمایت شده همچنان باید خوانندگان شما را جذب و خوشحال کند تا آن‌ها باز هم به وبلاگ شما مراجعه کنند.

نکته دوم: صدا و لحن برند خود را در محتوای حمایت شده حفظ کنید. محصولات، خدمات یا نام تجاری حامی باید نسبت به تمرکز اصلی محتوا در درجه دوم اهمیت قرار بگیرد، مگر اینکه موضوع محتوای حمایت شده بررسی محصول یا چیزی شبیه به آن باشد. اگر این پست فقط یک تبلیغ برای اسپانسر باشد، خوانندگان شما از این موضوع آگاه خواهند شد.

نکته سوم: برای حامیان مالی انواع پست های وبلاگ منتشر کنید. یک پست به صورت فهرست محصولات، یکی را در قالب مطالعه موردی، یکی پست ساده، یکی با تصاویر زیاد، یکی فقط یک پست ویدیویی و غیره. پست های حمایت شده را مطابق با بقیه انواع پست های وبلاگ خود تولید و منتشر کنید، فقط کاری کنید که برای خوانندگان وبلاگ شما جالب باشند.

اگر همچنان نیاز به راهنمایی بیشتری دارید کارشناسان آژانس دیجیتال مارکتینگ منتا در خدمت شما هستند.

منبع: https://www.blogtyrant.com/

اشتراک گذاری :

مشاوره تلفنی

مشاوره

در صورت نیاز به مشاوره می توانید فرم را تکمیل نمایید و یا با ما در ارتباط باشید.

مشاوره تلفنی

09231012812

در صورت نیاز به مشاوره می‌توانید فرم را تکمیل نمایید و با ما در ارتباط باشید.